aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.672
- Πόντοι
- 11.956
Κοίτα λίγο στο προφίλ του τα μυνήματα του χαχαχα....Αίολε μπέρδεψες λίγο την βούρτσα......που το είδες αυτό???
Κοίτα λίγο στο προφίλ του τα μυνήματα του χαχαχα....Αίολε μπέρδεψες λίγο την βούρτσα......που το είδες αυτό???
Κοίτα λίγο στο προφίλ του τα μυνήματα του χαχαχα....
Ναι έτσι νομίζω κάνω λάθος?Φιλαράκι νομίζω έχεις μπερδευτεί λίγο.........εσύ πιστεύεις ότι ο @perfectnick είναι αυτός που παρεξηγήθηκε επειδή έβγαζαν φωτό την γκόμενα?
Για ρώτατονε το μύστη να δούμε
Άμα όμως την τράβαγε βίντεο κανάλι της tv και την έδειχνε στο δελτίο ειδήσεων θα ήταν μια χαρά.... Αν ήταν και από κάνα YouTube channel ή Mykonos channel ή influencer δεν θα είχε πρόβλημα....Δικός μας;;;;
Αιολε, στο καναπεδατο που ξεμουνιαζεις την ψηλή μπορεί να παίρνεις 10, στην κατανόηση κειμένου όμως είσαι μεταξεταστεος...Αααα έχει ανεβάσει από το ινσταγκραμ κάποιο ποστ άλλου ....οκ τώρα ...έκανα λάθος ναι .....εγώ είδα όνομα και φωτό και νόμιζα ότι είναι δικό του
Έχεις δίκιο....χαχαχαΑιολε, στο καναπεδατο που ξεμουνιαζεις την ψηλή μπορεί να παίρνεις 10, στην κατανόηση κειμένου όμως είσαι μεταξεταστεος...
Αιολε, στο καναπεδατο που ξεμουνιαζεις την ψηλή μπορεί να παίρνεις 10, στην κατανόηση κειμένου όμως είσαι μεταξεταστεος...
Έχεις δίκιο....χαχαχα
Σκίσε με τώρα χωρίς ταμπού.. Το φωνάζει!!!Και μια κοντινη
Αν την είχα συνάδελφο όλη μέρα βουτιές στα βυζια της θα έκανα!!!Συναδερφος απ' τη δουλειά με βυζάρες
Όσοι τραβάμε μαλακία με τις φωτό κινδυνεύουμε να τις φάμε κι εμείς;Όσοι τραβάτε πάντως κινδυνεύετε να φάτε ξύλο
Από τη γυναίκα σας ίσως.Όσοι τραβάμε μαλακία με τις φωτό κινδυνεύουμε να τις φάμε κι εμείς;
Μπα, αυτή θα μπορούσε να βοηθήσει ( όσους έχουν βέβαια), να βάλει και αυτή ένα χεράκι!!Από τη γυναίκα σας ίσως.
Τι να πω, επικίνδυνο άθλημα.Μπα, αυτή θα μπορούσε να βοηθήσει ( όσους έχουν βέβαια), να βάλει και αυτή ένα χεράκι!!
Ο τυπος εχει 135000 ακολουθους .καποιος θα πετυχει αυτον που βγαζει φωτος ....Όσοι τραβάτε πάντως κινδυνεύετε να φάτε ξύλο
Μια χαρά είσαι εσύ!!Εγώ είμαι ισοπαλία ....τραβάω για τις φωτογραφίες που βλέπω και άλλοι τραβάνε για τις φωτογραφίες της γυναίκας μου ....άρα είμαι Χ.....
Ναι, δίνετε εσείς αέρα στα πανιά και στα μυαλά του Αιόλου και άμα δεν τον δούμε σταρουμπα του σειρινακη, εγώ θα γίνω από αιδιογλυφτης, πεογλυφτης...Δεν πειράζει, έχει μεγαλύτερη βαρύτητα η βαθμολογία του κανα....ΠΕΟΣ !!!