argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.873
- Πόντοι
- 9.297
ΑΡΞΑΤΕ ΠΥΡ...Μου μοστράρει το κωλαράκι της εδώ και ώρα...
ΑΡΞΑΤΕ ΠΥΡ...Μου μοστράρει το κωλαράκι της εδώ και ώρα...
Την φαντάζομαι να πλησιάζει και ....."φιλαράκι έχεις ένα ευρώ να πάρω μια τυρόπιτα;"
Εξαιτίας της έγινε ένα γυαλισματάκι από την γλώσσα μου στην οθόνη του κινητού...θα ακολουθήσει και ένα στην οθόνη του λάπτοπ!!Και μια κοντινη
Αφράτη ελληνική η πρώτη
ΚαυλακιΕξαιτίας της έγινε ένα γυαλισματάκι από την γλώσσα μου στην οθόνη του κινητού...θα ακολουθήσει και ένα στην οθόνη του λάπτοπ!!
Μόνο καυλάκι; ΚΑΥΛΑΡΑ!!!Καυλακι
Δεν κατάλαβα έβγαζε φωτογραφίες την δικιά σου και σε πείραξεΔικός μας;;;;
Οταν μια γυναίκα ειναι ημίγυμνη σε δημόσιο χωρο πολλα μπορούν να συμβούν, απο εναν τυπο που απλος βγάζει φωτο μεχρι εναν τυπο που μπορει να παει μπροστά της και να την ψωλοχυσει.Δικός μας;;;;
Αν ειναι γκομενα του αυτη που ειναι μαζι στο instagram, που μαλλον ειναι τοτε μιλάμε για ενα 8αρι...εεε γαμισε μας ρε τυπε και ματι θα την παίρνουν και θα την χαζεύουν και φωτο θα την βγάζουν και πεσίματα θα της κανουν. Τραβα κλειστει σπιτι να εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.Δικός μας;;;;
Δικός μας;;;;
εντωμεταξυ αυτές που έχει η γκόμενά του σε δημόσιο προφίλ στο ινστα είναι πολύ πιο αποκαλυπτικες από αυτές που ανεβάζουμε εδώ,Δικός μας;;;;
Αφού και ο ίδιος μύστης που λέει ότι εβγαζε κάποιος φωτό την κοπέλα του έχει ανεβάσει φωτογραφίες που έχει τραβήξει άλλες γκόμενες στην παραλια...χαχαχα
Ω ρε τυπε εργαλειο..Αμερικανίδα παρτόλα απ' όλα....