nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.312
- Πόντοι
- 4.656
Βυζακια
mitso.....πες της ότι ισοπέδωσε το νήμα με τις βυζάρες της !!!........και χωρίς καν να τις βγάλει !!!
Βυζακια
Θα την πω να τις βγαλειmitso.....πες της ότι ισοπέδωσε το νήμα με τις βυζάρες της !!!........και χωρίς καν να τις βγάλει !!!
Θα την πω να τις βγαλει
Εδώ δεν παθαίνεις εγκεφαλικό με την μουναρα την γυναίκα σου που την βλέπεις και λάιβ ....Σιγά σιγά mitso είμαι σε κρίσιμη ηλικία εγκεφαλικού
Ο ρε τυπε...Γαμιόλα περπατούσε σε παραθαλάσσιο δρόμο με το μαγιό κατεβασμένο για να φαίνεται η τριμαρισμένη μουνότριχα...
Εγώ ν δεις πόσο καύλωσα...φαντάσου πόσο γαμιόλα πρέπει να είναι για να κυκλοφορεί έτσι...Ο ρε τυπε...
Μας καυλωσε το μωρό..
Έκανες πέσιμο?..Εγώ ν δεις πόσο καύλωσα...φαντάσου πόσο γαμιόλα πρέπει να είναι για να κυκλοφορεί έτσι...
Όχι τύπε μου.Απλά καρφώθηκα στο μουνάκι της με κατάλαβε κ γέλασεΈκανες πέσιμο?..
Χίλια Μπράβο!Γαμιόλα περπατούσε σε παραθαλάσσιο δρόμο με το μαγιό κατεβασμένο για να φαίνεται η τριμαρισμένη μουνότριχα...
Αψογο το μωρο.Γαμιόλα περπατούσε σε παραθαλάσσιο δρόμο με το μαγιό κατεβασμένο για να φαίνεται η τριμαρισμένη μουνότριχα...
Αχνοφανηκε η κωλοτρυπιδα της....Δεν μπορούσε άλλο ήλιο!!!