petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.285
- Πόντοι
- 1.336
Τύπε μου βλέπεις ότι δεν το συνεχίζω....Υπάρχουν όρια Αίολε........και δεν είμαι και το καλύτερο παιδί, το γνωρίζεις.....σου έμοιασα φαίνεται.
Τύπε μου βλέπεις ότι δεν το συνεχίζω....Υπάρχουν όρια Αίολε........και δεν είμαι και το καλύτερο παιδί, το γνωρίζεις.....σου έμοιασα φαίνεται.
Αυτές έχουν τους καλύτερους κώλουςΤροφαντούλα
Τροφαντουλα=ΚΑΥΛΑΤροφαντούλα
Ναι εγώ το ξέρω χαχαχαΥπάρχουν όρια Αίολε........και δεν είμαι και το καλύτερο παιδί, το γνωρίζεις.....σου έμοιασα φαίνεται.
Εεεεε οχι κ βυζακια τ υποτιμας το κοριτσι.... μιλαμε για θεσπεσιες βυζαρεςΒυζακια
Βρε, εσυ ησουνα που εβγαζες τις κοπελες στις ντουζιερες, που λεγανε στα sites???? χαχαχαχαχαβρε μελαχροινακη..
Αμα σ εδωσε πολυ υλικο δωσε λιγο ακομα ν θαυμασουμε την θεσπεσοα κωλαρα ρηςΑρχοντοκωλάρα αρρώστια για πολύ πούτσα και σφαλιάρα!Μου έδωσε πολύ υλικό χωρίς κόπο...
Φοβερή κωλαρα!βρε μελαχροινακη..
Αρχοντοκωλάρα αρρώστια για πολύ πούτσα και σφαλιάρα!Μου έδωσε πολύ υλικό χωρίς κόπο...
ΚΩΛΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΗΣ.
Τι δίπλα; Αυτή παραλίγο να κάτσει πάνω σου! Την ξεδιψασες τελικά για πες;εκστασιασμένο μιλφογκιλφ ψάχνει απεγνωσμένα για λούτσο (ήρθε κ έκατσε δίπλα μας, χωρίς εξήγηση ..)
Ξέρω, ασέβεια μετά τα αριστουργήματα του Πετράν ..
φυσικά, σε δεύτερο χρόνοΤι δίπλα; Αυτή παραλίγο να κάτσει πάνω σου! Την ξεδιψασες τελικά για πες;
Μια παραλία με βυζαρες!Μερικές περσινές.....
Φαντάσου να είναι μέλος εδώείχε γνωριστεί με την "δικιά" μου στην θάλασσα και έπιασαν κουβέντα τις περισσότερες φορές που ήταν στο νερό κ ζήτησε να κάτσει δίπλα μας..και έκατσε πριν της απαντήσουμε καν (υποθέτω ότι κάτι παίχτηκε με μια διπλανή παρέα που την ενοχλούσαν, στο σημείο που ήταν μόνη της πιο πριν).
Έκανε κρα για παιχνίδι αλλά .. η δική μου παρέα (στην ουσία fuck buddy), δεν τιμπησε για παραιτέρω "παιχνιδι"
Η πλάκα είναι ότι την φωτό μου ζήτησε αυτή να της την βγάλω με την δικιά μου συσκευή γιατί το δικό της ήταν λέει παλιακό κινητό κ δεν είχε καλή κάμερα
Να ξέρεις ότι έχω ιδιαίτερη συμπάθεια στα μιλφόνια μύστη μου...άξιος για τις βυζάρες που άραξαν δίπλα σου...εκστασιασμένο μιλφογκιλφ ψάχνει απεγνωσμένα για λούτσο (ήρθε κ έκατσε δίπλα μας, χωρίς εξήγηση ..)
Ξέρω, ασέβεια μετά τα αριστουργήματα του Πετράν ..