Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.396
- Πόντοι
- 9.931
Κωλαρα!Περσυνή φωτό απο αλβανάκι που κάρφωνα,
Κωλαρα!Περσυνή φωτό απο αλβανάκι που κάρφωνα,
Δυνατό πίσω σύστημαΠερσυνή φωτό απο αλβανάκι που κάρφωνα,
η κωλότρυπα να δείς...Δυνατό πίσω σύστημα
ωραίος
Ποιός έχει απεργία?Τι έγινε ? Απεργία σήμερα ?
Αυτή μάλιστα...πολύ ωραία κωλαρα...Μπανάκι μετά απο καιρό λόγω υποχρεώσεων..
Σεσι ?????
Ναί..Σεσι ?????
να πας διπλα στον ραμνουντα που ειναι παραλια γυμνιστων ....σεσι η μικρο σεσι ειναι οικογενειακες παραλιες δεν υπαρχει κατιενδιαφερον
Πολύ άσχημος ο δρόμος για ι.χ .Εχω πετύχει πολλούς που ξεκίνησαν να πάνε και το μετάνιωσαν.να πας διπλα στον ραμνουντα που ειναι παραλια γυμνιστων ....σεσι η μικρο σεσι ειναι οικογενειακες παραλιες δεν υπαρχει κατιενδιαφερον
Από έμπροσθεν τι λεειΚαι άλλη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και άλλη
Όχι φίλε έχει αρκετά ζευγάρια.Πολύ άσχημος ο δρόμος για ι.χ .Εχω πετύχει πολλούς που ξεκίνησαν να πάνε και το μετάνιωσαν.
Γυμνιστές σπάνια θα βρεις πλέον
Φίλε πρέπει να είσαι σκηνοθέτης...σταθερό χέρι αλλαγή πλάνου οπωτε χρειάζεται να μην βαρεθεί ο τηλεθεατής...και καλή φωτογραφία η εικόνα ....που να κλασουμε εμείς με πλάνα που τρέμει το χέρι και τραβάμε με το κινητό τα μισά .... χαχαχα....άξιος
Μηχανή ον οφ πηγαίνει ;;;Πολύ άσχημος ο δρόμος για ι.χ .Εχω πετύχει πολλούς που ξεκίνησαν να πάνε και το μετάνιωσαν.
Γυμνιστές σπάνια θα βρεις πλέον
Πιστεύω άνετα πας με την μηχανή αρκεί να μην έχεις λάστιχο street μηχανής και το γαμησεις !!! Γενικά δεν είναι τόσο χάλιας ο δρόμος μόνο τα τελευταία 500 μέτρα με ένα κανονικό αμάξι που να μην είναι χαμηλό πας. Έχω δει κάποιους με μικρά αμάξια κάτω από 1200cc και λογικά με δίσκους φαγωμενους να μην μπορούν να φύγουν δλδ να ανέβουν την πρώτη ανηφόρα από την παραλία.Μηχανή ον οφ πηγαίνει ;;;