iceman1988
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 8.150
- Πόντοι
- 7.865
ετοιμη για ξεκωλιασμα ειναι!Μια άλλη θείτσα κάπου προς την Λούτσα,που κάποια μου θύμιζε....Δεν θυμάμαι,Πόζαρε σε έναν τύπο - φιλανάδα.
Έτσι όπως πρέπει να χαίρονται τη φύση..Συνέχεια με τα μωρά στην παραλία....
Δεν το συζητώ.Πρέπει αν ηταν πάνω απο 70 και είχε αυτό το σώμα και παραπέρα ήταν 20άρες πατσόλες.ετοιμη για ξεκωλιασμα ειναι!
κοιτα η γιαγια..τι πουτσες εχει φαει στη ζωη της...Δεν το συζητώ.Πρέπει αν ηταν πάνω απο 70 και είχε αυτό το σώμα και παραπέρα ήταν 20άρες πατσόλες.
χιλιόμετρα ψωλόκρεας τύπεκοιτα η γιαγια..τι πουτσες εχει φαει στη ζωη της...
Χμμ με πιασιματα η μαντάμΜια άλλη θείτσα κάπου προς την Λούτσα,που κάποια μου θύμιζε....Δεν θυμάμαι,Πόζαρε σε έναν τύπο - φιλανάδα.
Χμμ με πιασιματα η μαντάμ
Μαζί με τις προχθεσινές, ότι καλύτερο έχει μπει σε αυτό το νήμα, κατά την γνώμη μου πάντα.Και σημερινες
Συγχαρητήρια . Σε σένα, στην κοπέλα , δεν ξέρω, αλλά συγχαρητήρια.Και σημερινες
Φίλε δεν παίζεις δίκαια....φωναξες την μουναρα το Κολ γκερλ στη παραλία ...την πλήρωσες για μία ώρα ...και έβγαλες φωτογραφίες...να μας καυλωσεις....γιατί?....χαχαχαχαΚαι σημερινες
Τι είναι αυτό δίπλα στο σκύλο..χαχαχαΜπανάκι μετά απο καιρό λόγω υποχρεώσεων..
Εξαιρετικό κωλαρακιΜπανάκι μετά απο καιρό λόγω υποχρεώσεων..
Μόνο που δεν είναι τίποτα από όλα αυτά...Οποίος με ξέρει ξέρει τι δουλειά κάνει η κυρία....; )Φίλε δεν παίζεις δίκαια....φωναξες την μουναρα το Κολ γκερλ στη παραλία ...την πλήρωσες για μία ώρα ...και έβγαλες φωτογραφίες...να μας καυλωσεις....γιατί?....χαχαχαχα
Εξαιρετικό σε όλα του!Εξαιρετικό κωλαρακι
Έτσι η καυλιαρα!Μπανάκι μετά απο καιρό λόγω υποχρεώσεων..
Το ύφος του κωλου που μ αρέσει, που με τρελαίνει!Μπανάκι μετά απο καιρό λόγω υποχρεώσεων..