Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.591 57,5%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 570 20,6%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 473 17,1%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.767

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Ο σωστός ματάκιας-φωτογράφος παραλίας πάει στην παραλία με μια φίλη του (ή φίλο του) και έχει μαζί του αυτό
το φακό.

Δεν είναι φακός, είναι κόλπο με καθρέφτη.  (Έχω).
Κάνει πως τραβάει το φίλο/φίλη, αλλά τραβάει λοξά, γωνία, χωρίς να φαίνεται.

Και οι φωτογραφίες βγαίνουν καθαρές, με τηλεφακό, και τις ανεβάζει εδώ.

Τύπε, εσύ σε λίγο θα παίρνεις κι εξάντα μαζί σου στην παραλία

%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A3(4).gif

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τύπε, εσύ σε λίγο θα παίρνεις κι εξάντα μαζί σου στην παραλία

%CE%95%CE%9E%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A3(4).gif

Καλο αλλα περιττο φιλε Λεοντα αν εντοπιστει ο στοχος το να βγει η ροτα προσεγγισης ειναι ευκολο και χωρις αστρολαβο.. ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: το θεμα ειναι ο γρηγορος και αμεσος εντοπισμος.. :huh: :think: :S! Ποσες φορες εχω σκεφτει αν θα γινοταν να φτιαξουμε ενα ρανταρ εντοπισμου τοπλες και στριγκακιων..γιατι ενω αφιερωνεις απλετο χρονο παρακολουθωντας αποκλειστικα εναν στοχο που'ναι ξαπλωμενος μπρουμυτα με στριγκακι χωρις να φαινεται το σουτιεν και περιμενεις και περιμενεις ματαια για το αν θα σηκωθει και θα πεσει στη θαλασσα ετσι οση ωρα αφιερωνεις εκει την ιδια ωρα σε μια μεσαιομεγαλη παραλια μπορει να υπαρχουν απλετα αλλα ξωβυζα και στριγκακια που να βουτανε κιολας ανευ στηθοδεσμου και εσυ να τα χανεις παρακολουθοντας ενα μονο.. :- :- :( :( :headbang: :headbang:!!!

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 969697_373933169393423_1024601479_n.jpg
    969697_373933169393423_1024601479_n.jpg
    112,9 KB · Εμφανίσεις: 125

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
μολις τελειωσω θα σου απαντησω :jerking:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Να υποθεσω στο ιντερνετ..:huh: :think: :S;;;???

Τιποτα ρε παιδες μα εντελως τιποτα να ουμε μηπως ειχε δικιο ο τυπος με τις ασυστολες κατηγοριες οτι ολες οι φωτο εδω ειναι
εκ διαδικτυου προερχομενες... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τιποτα ρε παιδες μα εντελως τιποτα να ουμε μηπως ειχε δικιο ο τυπος με τις ασυστολες κατηγοριες οτι ολες οι φωτο εδω ειναι
εκ διαδικτυου προερχομενες... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????
Με προσβαλλεις Υπαρχηγέ και θα σε καθαιρέσω..Τόσο αγωνα εχω ριξει για τις φωτο που βαζω εδω μεσα κι ερχεσαι και μου λες ότι ειναι κλεμμενες?????
Κλεμμενες σου φαινονται αυτες???? ;) ;) ;) ;)
:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Συνημμένα

• ερυρτυ (1).jpg
    ερυρτυ (1).jpg
    101,7 KB · Εμφανίσεις: 96
  • ερυρτυ (2).jpg
    ερυρτυ (2).jpg
    130,5 KB · Εμφανίσεις: 85

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Η αυτές???Πριν το χτεσινό αγωνα στο  Hotel.... ;) ;)
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Συνημμένα

• ΦΓΗ.jpg
    ΦΓΗ.jpg
    278,1 KB · Εμφανίσεις: 212
  • ΣΔΓ.jpg
    ΣΔΓ.jpg
    208,8 KB · Εμφανίσεις: 102

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Με προσβαλλεις Υπαρχηγέ και θα σε καθαιρέσω..Τόσο αγωνα εχω ριξει για τις φωτο που βαζω εδω μεσα κι ερχεσαι και μου λες ότι ειναι κλεμμενες?????
Κλεμμενες σου φαινονται αυτες???? ;) ;) ;) ;)
:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

Ποιος μα ποίος ποιος κυριοι ποίος αμφισβητησε τον ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑΥΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ.. :huh: :think: :S;;??? Ενας μονον το ετολμησε απο ετουτο το θρεντ περυσι να υπονοησει οτι δεν ειναι πραγματικες αι φωτο του Αρχηγου μας και κατακεραυνωθει αμεσως επεσε ο ουρανος στο κεφαλι του ανοιξε η γης και τον καταπιε.. :cheesy: :grin: :2funny: :2funny:!!! Η ρητορικης φυσης επερωτισης μου ειτω για να κεντρισει τους θαμωνες του θρεντακιου που ενημερωνουν σποραδικοτατα και ποτε δεν υπερασπιζονται τις φωτο τους δινοντας ετσι λαβει σε διαφορους απιστους θωμαδες να προβοκαρουν οτι οι φωτο που κατα καιρους εμφανιζονται ειναι εκ διαδικτυου προερχομενες εκ της αλλοδαπης..!!! ΜΟΝΟΝ ΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑΙ ΕΚ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑΙ.. :rockon: :rockon: :rockon:!!! (

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Η αυτές???Πριν το χτεσινό αγωνα στο  Hotel.... ;) ;)
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Ποιος μπορει να αμφισβητησει αυτες τις φωτο ποιος λεγω και επαναλαμβανω... :o :o :o :o :rockon: :rockon: :rockon:!!!
Το μονο που λεπει ειναι ενα χερι να κρατα το εισητηριο του τουρνουα με ημερομηνια διπλα στον κωλο οπως κανουν στις φωτο του θυματος οτι'ναι ακομα ζωντανο με την εφημεριδα της ημερας που στελνουν οι απαγωγεις για λυτρα... ;) :cheesy:  :grin: ΧΑΧΑΧΑΧΑ :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Δεν εχει και πολυ ψωμι αυτο το θρεντ Ναυαρχε μου χωρις την πολυτιμη συμβολη σου θα'χε ερημωσει προ πολλου... :- :- :( :( :'( :'( :'(!!! Γι'αυτο απαιτειται επειγοντως η συμβολη σου και στο παραπλησιο θρεντακιο του θεματος ''που κολυμπουν οι ζουδες..'' οπου αγωνιζομαι μονος μου να κρατησω ψηλα τη σημαια της ηρωικης Μπου Τημ... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Δεν εχει και πολυ ψωμι αυτο το θρεντ Ναυαρχε μου χωρις την πολυτιμη συμβολη σου θα'χε ερημωσει προ πολλου... :- :- :( :( :'( :'( :'(!!! Γι'αυτο απαιτειται επειγοντως η συμβολη σου και στο παραπλησιο θρεντακιο του θεματος ''που κολυμπουν οι ζουδες..'' οπου αγωνιζομαι μονος μου να κρατησω ψηλα τη σημαια της ηρωικης Μπου Τημ... ;) :cheesy: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!
καλα τα λες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom