Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.591 57,5%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 570 20,6%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 473 17,1%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.767

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φιλε μου δεν ειναι θεμα προσβολης,το οτι βαζουν καποιες της φωτο τους στο φεισμπουκ,δεν σημαινει οτι εχουμε το δικαιωμα εμεις να τα ποσταρουμε οπου θελουμε.
Οι κανονισμοι του φεις ειναι σαφης,απαγορευεται η οποιαδηποτε αναδημοσιευση των φωτο.Φαντασου να τυχει τωρα καποιος γνωστος των κοριτσιων,και να γινει καμια
μυνηση στο σαιτ,αλλα και σε εσενα.Αντε μετα να καθαρισεις.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φιλε μου δεν ειναι θεμα προσβολης,το οτι βαζουν καποιες της φωτο τους στο φεισμπουκ,δεν σημαινει οτι εχουμε το δικαιωμα εμεις να τα ποσταρουμε οπου θελουμε.
Οι κανονισμοι του φεις ειναι σαφης,απαγορευεται η οποιαδηποτε αναδημοσιευση των φωτο.Φαντασου να τυχει τωρα καποιος γνωστος των κοριτσιων,και να γινει καμια
μυνηση στο σαιτ,αλλα και σε εσενα.Αντε μετα να καθαρισεις.

Δεν ξανανεβάζω τίποτα τύπε.Απλά και η ύπαρξη αυτών των θεμάτων δεν έχει νόημα αν το πολυσκεφτείς.. Καλύτερα να διαγράψει όλες τις φώτος, γιατί με το ίδιο σκεπτικό και αυτές που φαίνονται με πλάτη κάποιος μπορεί να τις αναγνωρίσει και να έχει μπελάδες το σάιτ..

Δ

Διαγραμμένο μέλος 133851

Επισκέπτης
Συγνωμη ρε παιδια,γιατι νομιζω κοροιδευομαστε μεταξυ μας.. Εννεα στις δεκα φωτο που ανεβαινουν σε θεματα με ασημες κοπελες κανουν μπαμ ότι είναι από το facebook,κάνω λάθος? Επίσης οι φωτο που ανεβαζουμε από διασημες που τις βάζουν οι ιδιες σε facebook,twitter,instagram????

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Επαναλαμβάνω ότι εδώ πρόκειται για "μάτι" στις παραλίες και όχι γενικώς φωτό στη παραλία.

P100Τ

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι να μην σκαλώσει σε κάποιον και αρχίσει να σε τρέχει…νομίζω ότι έχει και νομική υπόσταση αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος… αν υπάρχει κανένας νομικός στην παρέα ας μας διαφωτίσει…

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
431922_471746496233892_2083560180_n.jpg

Μόνο μαλάκας ολυμπιακός με avatar τον σπανούλη, θα μπορούσε να το ποστάρει αυτό σαν voyeur Greek beach photo...............

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
κλαψτε βαζελες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Τι γινεται παιδες εχουμε κανα νεωτερο απο τας αθηναικας παραλιας εδω και μια βδομαδα δεν ειχαμε καποια νεωτερη ενημερωση απο τους  απεσταλμενους παρατηρητες μας.. :huh: ;) :cheesy: :grin: :o :o :o!!!!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Τι γινεται παιδες εχουμε κανα νεωτερο απο τας αθηναικας παραλιας εδω και μια βδομαδα δεν ειχαμε καποια νεωτερη ενημερωση απο τους  απεσταλμενους παρατηρητες μας.. :huh: ;) :cheesy: :grin: :o :o :o!!!!

κρυο τυπε ... αμα δεν ζεστανει ο καιρος προκοπη δεν θα δουμε

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
κρυο τυπε ... αμα δεν ζεστανει ο καιρος προκοπη δεν θα δουμε

Σωστος τυπε μου εγω ομως εκανα το χρεος μου ως πρωτεργατης του θρεντιου πηγα αποστολη για παρατηρηση τη προηγουμενη βδομαδα μερια πεμπτη στο μπλε/καμπανα οπου ελιαζοντω αρκετα κορασιδια και τεσσερα στριπτιζουδια ανευ στηθοδεσμου με τα του στριγγακιου εμονον αλοιφοντω με λαδια και εχαιδευοντω σε ολες τις στασεις η καθε μια αλοιφε την αλλη με τη σειρα της ειτω μεγιστην καυλαν το εικονιζομενο θεαμα αλλα δυστυχων επιπτων και ετσαλαβουτων εις το νερον με τα του στηθοδεσμου οποτε δεν ειτω πληρης η απηλαυσις.. :cum: :cum: :cum: :- :- :- :- :( :( :( :'( :'( :'(!!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καμια φωτο δεν ειναι απο ελληνικη παραλια

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Γιατι το λες αυτο τυπε μου τι ενδειξεις/αποδειξεις εχεις.. :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;???

Τιποτα.. :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????
Ετσι πεταμε μια κατηγορια προς τους συναγωνιστας και εξαφανιζομεθα απο προσωπου γης.... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ο σωστός ματάκιας-φωτογράφος παραλίας πάει στην παραλία με μια φίλη του (ή φίλο του) και έχει μαζί του αυτό
το φακό.

Δεν είναι φακός, είναι κόλπο με καθρέφτη.  (Έχω).
Κάνει πως τραβάει το φίλο/φίλη, αλλά τραβάει λοξά, γωνία, χωρίς να φαίνεται.

Και οι φωτογραφίες βγαίνουν καθαρές, με τηλεφακό, και τις ανεβάζει εδώ.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ο σωστός ματάκιας-φωτογράφος παραλίας πάει στην παραλία με μια φίλη του (ή φίλο του) και έχει μαζί του αυτό
το φακό.

Δεν είναι φακός, είναι κόλπο με καθρέφτη.  (Έχω).

ε είστε απίστευτοι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
το φακό.

Δεν είναι φακός, είναι κόλπο με καθρέφτη.  (Έχω).

Αν και γνωστο ειναι πολυ καλο το κολπετο φιλτατε ματακια αλλα απαιτει πολλες resources..πρεπει να κουβαλας μαζι σου στη παραλια SLR με κινδυνο να τη χασεις, να στη κλεψουνε ή να γαμηθει με αμμους και αλατια και το βασικοτερο οτι πρεπει να'χεις μαζι βοηθο/συνεργο accessory,κτλ..αυτο ειναι Υπερπαραγωγη να ουμε.. ;) :cheesy: :grin: :2funny: :dancing: :rockon:!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom