nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.164
- Πόντοι
- 4.656
Τουμπανο η καυλα
Α ρε mitso με τις γυναίκες σου !!!!
Τουμπανο η καυλα
ναι όντως τα πόδια είναι αδύνατα, συμφωνώ, σε σχέση με το κορμίΚαλησπεραSaka.......αστερι το Milfagranny....κορμαρα.....με αριστα το 10......καραμπινατο 8.50 με 9.....λιγο στα ποδια ειναι αδυνατη...η μου φαινεται???Καλα να περνας...
είχε γνωριστεί με την "δικιά" μου στην θάλασσα και έπιασαν κουβέντα τις περισσότερες φορές που ήταν στο νερό κ ζήτησε να κάτσει δίπλα μας..και έκατσε πριν της απαντήσουμε καν (υποθέτω ότι κάτι παίχτηκε με μια διπλανή παρέα που την ενοχλούσαν, στο σημείο που ήταν μόνη της πιο πριν).Συγγνώμη,καθοσουν στην ξαπλώστρα σου και ήρθε και στήθηκε έτσι δίπλα σου????
εκστασιασμένο μιλφογκιλφ ψάχνει απεγνωσμένα για λούτσο (ήρθε κ έκατσε δίπλα μας, χωρίς εξήγηση ..)
Ξέρω, ασέβεια μετά τα αριστουργήματα του Πετράν ..
Και να ήθελες τέτοια φάση δεν θα σου τύχαινε!!!είχε γνωριστεί με την "δικιά" μου στην θάλασσα και έπιασαν κουβέντα τις περισσότερες φορές που ήταν στο νερό κ μετά κάτι παίχτηκε με μια διπλανή παρέα που την ενοχλούσαν κ ζήτησε να κάτσει δίπλα μας..
Έκανε κρα για παιχνίδι αλλά .. η δική μου παρέα (στην ουσία fuck buddy), δεν τιμπησε για παραιτέρω "παιχνιδι"
Η πλάκα είναι ότι την φωτό μου ζήτησε αυτή να της την βγάλω με την δικιά μου συσκευή γιατί το δικό της ήταν λέει παλιακό κινητό κ δεν είχε καλή κάμερα
πιάστηκα αδιάβαστος, αλλά την φωτό που τράβηξα, την έστειλα με viber, οποτε μετά απο κανα μηνα "εσφαγιασθη" (φωτο τον Σεπτεμβρη 2021).Και να ήθελες τέτοια φάση δεν θα σου τύχαινε!!!
Καλό???πιάστηκα αδιάβαστος, αλλά την φωτό που τράβηξα, την έστειλα με viber, οποτε μετά απο κανα μηνα "εσφαγιασθη" (φωτο τον Σεπτεμβρη 2021).
τρομερό κλαρίνο (το απόλυτο deep throat + τα καταπινε ολα), αλλά στο γαμησι μολις τέλειωνε, βαριοντανε .. ευτυχώς βρισκομασταν σε χοτελι, γιατι ακουγοντανε σε όλον οροφο ..Καλό???
απλά άπαξ κ έχυνε, μετά αντίο ζωή
Γεια σου Πετραν με το μωροΚαλό Σ/κ ρε μπουρδελιάρηδες!!!!
Απίστευτο καυλακι!Καλό Σ/κ ρε μπουρδελιάρηδες!!!!
Ρε καυλεουρα, έβαλες και κατάλληλο φίλτρο και δείχνει σαν να είσαι Καραϊβική, όχι ότι τα δικά μας νερά δεν γαμουνε...Καλό Σ/κ ρε μπουρδελιάρηδες!!!!
Της είπες για το σάιτ; Που χύνει κόσμος για χάρη της;Καλό Σ/κ ρε μπουρδελιάρηδες!!!!
Όχι φίλε γιατί αν της το πω μετά δεν θα χύνω εγώ!Της είπες για το σάιτ; Που χύνει κόσμος για χάρη της;
Πολλα φίλε...έχει τρέλα με τα μαγιό!Ρε καυλεουρα, έβαλες και κατάλληλο φίλτρο και δείχνει σαν να είσαι Καραϊβική, όχι ότι τα δικά μας νερά δεν γαμουνε...
Υγ, πόσα μαγιό έχει η .... κοπέλα;
Ρε την καύλα...Πολλα φίλε...έχει τρέλα με τα μαγιό!
κλαιω
Ο τραμουντάνα που είναι να βάλει καμία σάπια??