Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.732
- Πόντοι
- 1.056
Τής άνοιξες μετά τις τρυπουλες τής όπως πρέπει????Όσο νυχτώνει η πούτσα μεγαλώνει!
Υ.Γ Χθες στο μπανιο της ζήτησα να φορέσει το πιο μικρό μαγιό που είχε...
Τής άνοιξες μετά τις τρυπουλες τής όπως πρέπει????Όσο νυχτώνει η πούτσα μεγαλώνει!
1,78ποσο υψος εχει ?
φαινεται η ατιμη!
Κάτι κάναμε και μεις οδηγέ...Τής άνοιξες μετά τις τρυπουλες τής όπως πρέπει????
Είναι τσολιάς...ξεχωρίζει στο πλήθος!χαχαχαφαινεται η ατιμη!
Μαλακιες τυπε…να της πεις να βγαλει,στην επομενη φωτογράφιση…Όσο νυχτώνει η πούτσα μεγαλώνει!
Ποιός σου είπε ότι δεν βγάλαμε φώτο....???Μαλακιες τυπε…να της πεις να βγαλει,στην επομενη φωτογράφιση…
Πες οτι τον παιζει για παρτη της κοσμος απ ολη την Ελλαδα…π ξερεις…μπορει να καυλωσει κ να κεράσει μύδι στο φακο…
Τύπε έχω την υποψία ότι ο συναγωνιστής εννοεί το μαγιό να βγάλει...Ποιός σου είπε ότι δεν βγάλαμε φώτο....???
Μπορεί τύπε μου...εντάξει το παραγάμησε αν εννοεί αυτό!ΧαχαχαΤύπε έχω την υποψία ότι ο συναγωνιστής εννοεί το μαγιό να βγάλει...
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις εύχομαι!
Ξεκάθαρα, αυτό εννοεί χαχαχαχααχΜπορεί τύπε μου...εντάξει το παραγάμησε αν εννοεί αυτό!Χαχαχα
Επόμενο βήμα να ζητήσει να ακουμπήσει λίγο γλώσσα στο κωλοτρυπίδι!ΧαχαχαΞεκάθαρα, αυτό εννοεί χαχαχαχααχ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Για λίγο θα είναι!! ΧαχαχαχαΕπόμενο βήμα να ζητήσει να ακουμπήσει λίγο γλώσσα στο κωλοτρυπίδι!Χαχαχα
Εννοειται πως αυτο εννοωΜπορεί τύπε μου...εντάξει το παραγάμησε αν εννοεί αυτό!Χαχαχα
Δεν κάνει να δεις μουνί εσύ. Θα το χαλάσεις!!Εννοειται πως αυτο εννοω
Σε περιμένω τότε τύπε να γευτείς ροζ κωλοτρυπιδάκι!Εννοειται πως αυτο εννοω
Σα δεν ντρέπεται ο αλήτης..Μπορεί τύπε μου...εντάξει το παραγάμησε αν εννοεί αυτό!Χαχαχα
Έλα ρε καλλιτέχνη!! Τρέλανε μας!!Καλλιτεχνική! Της στιγμής αδέρφια!! Πάμε για τσαλαβούτα και τα λέμε σε λίγο.
Εσύ το απογειωσες...Συμπαράσταση στον φίλτατο λουκουμά!
Αξιος ΆξιοςΣυμπαράσταση στον φίλτατο λουκουμά!