mitsos. fiat
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2017
- Like
- 17.095
- Πόντοι
- 2.246
Τώρα το είδα ...στο μάτι παντού ειθελα να ;νεβασω την φωτογραφία αλλά τα μπέρδεψαν...η ηλικία φταίειΕντάξει να περάσει λίγο ο καιρός και θα ανοίξουμε κάποιο νήμα φυσικά με άλλη ονομασία....κοντά σε αυτό που έκλεισε...απλά ο τίτλος θέλει φαντασία και να είναι συγκεκριμένος...
Λαμβάνει θέση ξεκωλιάσματος ;Εντάξει να περάσει λίγο ο καιρός και θα ανοίξουμε κάποιο νήμα φυσικά με άλλη ονομασία....κοντά σε αυτό που έκλεισε...απλά ο τίτλος θέλει φαντασία και να είναι συγκεκριμένος...
ΚαλοΛαμβάνει θέση ξεκωλιάσματος ;
Ποιό νήμα έκλεισαν ρε παιδιά; Γιατί το έκλεισαν;Θα γίνουμε γυρολόγοι των νημάτων αφού μας έκλεισαν.
Ντυμενες και σεξι φωτογραφιες.Ποιό νήμα έκλεισαν ρε παιδιά; Γιατί το έκλεισαν;
Όχι και δεν θα βγάλουν ανακοίνωση....οι διαχειριστές ξέρουν γιατί ...κάτι θα έγινε ΠάντοςΕβγαλαν ανακοινωση για το κλείσιμο; Γιατί το έκλεισαν,που ενοχλούσε;
Ας μας πει κάποιος όμως γιατί πλεον το σάιτ έγινε για επαγγελματίες μόνο και δεν λέει.Όχι και δεν θα βγάλουν ανακοίνωση....οι διαχειριστές ξέρουν γιατί ...κάτι θα έγινε Πάντος
Εγώ δεν ξέρω τι να σου πωΑς μας πει κάποιος όμως γιατί πλεον το σάιτ έγινε για επαγγελματίες μόνο και δεν λέει.
Αναφερόμουνα στους διαχειριστές φίλεΕγώ δεν ξέρω τι να σου πω
Ναι το κατάλαβα....αλλά και με άλλους μύστες που μιλήσαμε ούτε αυτοί ξέρουν ...ας φτιάξουν οι διαχειριστές ένα νήμα με τίτλο να ποσταρουμε και να βλέπουμε...Αναφερόμουνα στους διαχειριστές φίλε
Υπάρχει τρόπος να τους κάνουμε tag κάπως;Ναι το κατάλαβα....αλλά και με άλλους μύστες που μιλήσαμε ούτε αυτοί ξέρουν ...ας φτιάξουν οι διαχειριστές ένα νήμα με τίτλο να ποσταρουμε και να βλέπουμε...
Τα διαβάζουν τα ποιο πολλά...αφού εχτές η σήμερα πρωί άνοιξε και νήμα γιατι έκλεισε η σελίδα ?Υπάρχει τρόπος να τους κάνουμε tag κάπως;
Για να δούμε. Καλό πάντος θα ήταν να κάνουν μια ενημέρωσηΤα διαβάζουν τα ποιο πολλά...αφού εχτές η σήμερα πρωί άνοιξε και νήμα γιατι έκλεισε η σελίδα ?
Δεν νομίζω ...υπήρχε και άλλο νήμα γυμνές φωτογραφίες από γκόμενες γυναίκες μας και τότε με τον Στάθη που έγινε χαμός την έκλεισαν και αυτή...αλλά οκ τότε υπήρχε θέμα ...και με λαγαν για το σάιτ οι δημοσιογράφοι....Για να δούμε. Καλό πάντος θα ήταν να κάνουν μια ενημέρωση
Κάποιος λόγιος θα υπάρχει ΠΑΛΙ αλλά εντάξει είπαμε μπουρδελοσάιτ είναιΔεν νομίζω ...υπήρχε και άλλο νήμα γυμνές φωτογραφίες από γκόμενες γυναίκες μας και τότε με τον Στάθη που έγινε χαμός την έκλεισαν και αυτή...αλλά οκ τότε υπήρχε θέμα ...και με λαγαν για το σάιτ οι δημοσιογράφοι....
Πολύ καλόΑπο νησια Fiji
Τι σας λεει το κοριτσι?Καλησπερα αλανια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μια ακομα καλοκαιρινη