thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
Το συγκεκριμένο το θεωρώ το μέγιστο πορνομαγιο..Άλλη μια κοπέλα σε μια παραλία τής Βούλας στο γνωστό ιδρημα ΠΙΚΠΑ
Μανιταροπουτσες ψάχνει..Το κορίτσι κάτι ψάχνει
Τέλειο
Δεν θα είσαι και μόνος...Φέτος όμως. Το καλοκαίρι που θα είμαι μέλος του ΟΑΕΔ θα κάνω πέρασμα από όλες τις παραλίες της Αττικής
Αυτο που εχει στο μπρατσο της τι ειναι ξερει κανεις?
ΑΓΑΛΜΑ !!!
Να σου πω την αλήθεια επικεντρωθηκα στις ποδαρες της και δεν το προσεξα καν...Αυτο που εχει στο μπρατσο της τι ειναι ξερει κανεις?
Έλα ντε, τι μαλακια είναι αυτή. Κατά τα άλλα πολύ ωραία γκόμενα. Ποδαρες..Αυτο που εχει στο μπρατσο της τι ειναι ξερει κανεις?
Ναι βραχιόλι μπράτσο είναι ασημένιοΝα σου πω την αλήθεια επικεντρωθηκα στις ποδαρες της και δεν το προσεξα καν...
Αλλά οντως τι παίζει με αυτό το δισκάκι?
Βραχιόλι μπράτσου?
Φοβερο μουνι! Και στο κομμάτι πελμα-δάκτυλα ποδιών παίρνει 9/10
Το είδα όταν έκανα μεγένθυση...Ναι βραχιόλι μπράτσο είναι ασημένιο
Το συγκεκριμένο το θεωρώ το μέγιστο πορνομαγιο..
Μπορείς να το κάνει τελείως στρινγκ και αν θέλει να πάει κάπου κυριλέ το απλώνει..
Πάρε μια γεύση από παραλία να μπω μέσα μου ήρθε να το γλύψωΕγω τυπε το λεω μαγιο-κουρτινακι Το μαζεύουν και το απλώνουν ανάλογα τις όρεξης τους. Π.χ. αν σταμπάρουν κανα ωραιο γκομενο το μαζεύουν μπροστά και πισω για να δείξουν οτι ειναι διαθέσιμες και το μοστραρουν προς τον τυπο, μου εχει τύχη περίπτωση που η γκόμενα το ειχε μαζέψει τοσο πολυ μπροστά που ισα που κάλυπτε το μουνι. Αν παλι δεν παίζει τίποτα καλο τριγύρω η δεν ψάχνονται το αλώνουν οσο παίρνει.