Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.591 57,5%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 571 20,6%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 473 17,1%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.768

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
580AA124-1ED2-4DA0-80DC-CA14E03746C5.jpeg
Ατσα κωλαρακι η κοντή !!

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
Εσυ τελικά πρέπει να κουβαλάς πολλά απωθημένα …
Είπα την πρώτη να μην απαντήσω την δεύτερη το έκανα γαργάρα αλλά επειδή το συνεχίζεις να σε βάλω στη θέση σου …
Το νήμα λέει μάτι στις ελληνικές παραλίες και όλες οι φωτό είναι απο παραλίες και μάλιστα ελληνικές ..
Οι φωτό που ανεβάζω είναι οι περισσότερες απο γνωστές μου και ελάχιστες απο άγνωστες για το φόβο των Ιουδαίων .. ακόμα και στο instagram να βρεις κάποια .. που θα βρεις την έχω τραβήξει εγώ .. που σημαίνει ότι γνωρίζω την κοπέλα .. που σημαίνει δεν θα εκθέσω τι και πως …έχω τέτοια συλλογή που μπορώ να γεμίσω σελίδες ολόκληρες και επειδή ανέφερες και ποιο πάνω για κλοπή να σου υπενθυμίσω ότι ο καθένας ποστάρει εδώ μέσα φωτογραφίες είτε της ημέρας είτε οποιαδήποτε άλλη χωρίς να έχει πληρώσει πουθενά πνευματικά δικαιώματα …
Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις και αν εχεις κάτι καλό να προσφερεις κάνε το αλλιως αν δεν σου αρέσει εδώ μέσα κάνε κάτι άλλο πιο δημιουργικό κάπου αλλού…
Αυτά τα ολίγα απο εμένα καλοπροαίρετα ..
Μην τον ακούς ρε φίλε. Το νήμα λέει ελληνικές παραλίες δεν λέει γκόμενες μας. Αρκεί που είναι από ελληνικά κωλαρακια και οχι από Ταϊτή. Και πάντα με σεβασμό στα κορίτσια. Αντί να πουν σε κάτι άλλους που ανεβάζουν παιδιά με σβησμένα πρόσωπα που σίγουρα αναγνωρίζονται και είναι αισχρό.

φιληδονη κυρια

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Ιαν 2022
Like
5.875
Πόντοι
1.041

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom