Νέα

Μάτι στις Ελληνικές Παραλίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Σημεία που κεντρίζουν στο οφθαλμόλουτρο

• Κωλαράκι

Ψήφοι: 1.621 57,8%
  • Βυζάκια

Ψήφοι: 576 20,5%
  • Σεξ απίλ (κοινώς ξεκωλέ στυλ)

Ψήφοι: 475 16,9%
  • Πρόσωπο

Ψήφοι: 50 1,8%
  • Ομορφιά

Ψήφοι: 83 3,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.805

candidlover

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Ιουν 2018
Like
14.860
Πόντοι
2.256

Συνημμένα

• 20220128_130650.png
    20220128_130650.png
    862,3 KB · Εμφανίσεις: 169

ASPIRE

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Κριτικές
11
Like
22.521
Πόντοι
4.656
Απο το ινστα ειναι φιλε.... αποκαλυφθηκε κ αυτος..... ηταν too good to be true
Εσυ τελικά πρέπει να κουβαλάς πολλά απωθημένα …
Είπα την πρώτη να μην απαντήσω την δεύτερη το έκανα γαργάρα αλλά επειδή το συνεχίζεις να σε βάλω στη θέση σου …
Το νήμα λέει μάτι στις ελληνικές παραλίες και όλες οι φωτό είναι απο παραλίες και μάλιστα ελληνικές ..
Οι φωτό που ανεβάζω είναι οι περισσότερες απο γνωστές μου και ελάχιστες απο άγνωστες για το φόβο των Ιουδαίων .. ακόμα και στο instagram να βρεις κάποια .. που θα βρεις την έχω τραβήξει εγώ .. που σημαίνει ότι γνωρίζω την κοπέλα .. που σημαίνει δεν θα εκθέσω τι και πως …έχω τέτοια συλλογή που μπορώ να γεμίσω σελίδες ολόκληρες και επειδή ανέφερες και ποιο πάνω για κλοπή να σου υπενθυμίσω ότι ο καθένας ποστάρει εδώ μέσα φωτογραφίες είτε της ημέρας είτε οποιαδήποτε άλλη χωρίς να έχει πληρώσει πουθενά πνευματικά δικαιώματα …
Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις και αν εχεις κάτι καλό να προσφερεις κάνε το αλλιως αν δεν σου αρέσει εδώ μέσα κάνε κάτι άλλο πιο δημιουργικό κάπου αλλού…
Αυτά τα ολίγα απο εμένα καλοπροαίρετα ..

candidlover

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Ιουν 2018
Like
14.860
Πόντοι
2.256
Είπα την πρώτη να μην απαντήσω την δεύτερη το έκανα γαργάρα αλλά επειδή το συνεχίζεις να σε βάλω στη θέση σου …
Το νήμα λέει μάτι στις ελληνικές παραλίες και όλες οι φωτό είναι απο παραλίες και μάλιστα ελληνικές ..
Οι φωτό που ανεβάζω είναι οι περισσότερες απο γνωστές μου και ελάχιστες απο άγνωστες για το φόβο των Ιουδαίων .. ακόμα και στο instagram να βρεις κάποια .. που θα βρεις την έχω τραβήξει εγώ .. που σημαίνει ότι γνωρίζω την κοπέλα .. που σημαίνει δεν θα εκθέσω τι και πως …έχω τέτοια συλλογή που μπορώ να γεμίσω σελίδες ολόκληρες και επειδή ανέφερες και ποιο πάνω για κλοπή να σου υπενθυμίσω ότι ο καθένας ποστάρει εδώ μέσα φωτογραφίες είτε της ημέρας είτε οποιαδήποτε άλλη χωρίς να έχει πληρώσει πουθενά πνευματικά δικαιώματα …
Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις και αν εχεις κάτι καλό να προσφερεις κάνε το αλλιως αν δεν σου αρέσει εδώ μέσα κάνε κάτι άλλο πιο δημιουργικό κάπου αλλού…
Τι να σου πω τωρα με εβαλες στην θεση μ.... το μονο που μας ειπες ειναι οτι εχεις γνωστες... απο το ινσταγκραμ φιλε εχω κ εγω γνωστες τις μισες ελληνιδες κ μπορω ν γεμισω 3 σαιτ οχι ενα.... εγω αυτα π ποσταρω ειναι δικα μ κ δεν θ τ βρεις να τριγυρνανε σ social.... αν θες ν παιρνεις τα credit για κτ φροντισε ν ειναι κ δικο σ....

candidlover

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Ιουν 2018
Like
14.860
Πόντοι
2.256
Επισης καλο θ ηταν ν μν αναδημοσιευουμε γενικα φωτο απο αλλα social διοτι οπως εγω αναγνωρισα καποιες απο τις κοπελες π ανεβασες μπορει ν τις αναγνωρισει κ καποιος κοντινος δικος του ανθρωπος κ να τις ενημερωση... κ μετα τρεχα γυρευε... ο4αν θ βαλω εγω μια φωτο π εχω τραβηξει εγω που ν ξερει καποιος τριτος ποια ειναι. Οταν ειναι ομως απο social τ ξερει ολη η ελλαδα.... κ ειδικα οταν βαζεις κοπελες που ξεχωριζουν...

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.236
Πόντοι
206
Αποθήκευσε την και γύρνα την μύστη! Αν δεν μπορείς στείλε με πμ, μην κουράζουμε εδώ
Οκ το είπα γιατί χάνετε το μωρό στο θέμα και είναι κρίμα. Έτσι και αλλιώς εγώ απλά κοιτάζω τις φωτο και τα σχόλια δεν κατεβάζω φωτο για ματι . Σαν να είμαι παραλία ενώ είμαι στο Covidoκρεβάτο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom