candidlover
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2018
- Like
- 14.860
- Πόντοι
- 2.256
Για του λογου το αληθες...Κλεμμενη απο ινστα αυτη η φωτο παντως.....
Για του λογου το αληθες...Κλεμμενη απο ινστα αυτη η φωτο παντως.....
Εδώ μέσα;;; Κλεμμένη φώτο;;; πέφτω από τα σύννεφα γαμώτη μου ???Για του λογου το αληθες...
Ε, αφού σε καβλώνουν... πάρε!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τελεια κυλοταρα,μεχρι τον αφαλο
ρε κερατα σου ποζαρουν?
Απίστευτο μωράκι
Παιδιά βοήθεια πως μπορώ να το κάνω αυτό σε φωτό που έχω ήδη ανεβάσει?Είσαι καινούριος και δεν ξέρεις. Κρυψε το πρόσωπο!!!!
Σβήσε τη δημοσίευση, επεξεργάσου τη φωτογραφία και μετά πάλι ανέβασμαΠαιδιά βοήθεια πως μπορώ να το κάνω αυτό σε φωτό που έχω ήδη ανεβάσει?
πως μπορώ να τη σβήσω δεν βλέπω κάποιο τρόποΣβήσε τη δημοσίευση, επεξεργάσου τη φωτογραφία και μετά πάλι ανέβασμα
Απο το ινστα ειναι φιλε.... αποκαλυφθηκε κ αυτος..... ηταν too good to be trueρε κερατα σου ποζαρουν?
Εσυ τελικά πρέπει να κουβαλάς πολλά απωθημένα …Απο το ινστα ειναι φιλε.... αποκαλυφθηκε κ αυτος..... ηταν too good to be true
Ω να σου γαμήσω!! Πόσες ψωλές άραγε τον έπαιξαν και σε έχυσαν μωρό μου εκείνη την μέρα;;))))))
Τι να σου πω τωρα με εβαλες στην θεση μ.... το μονο που μας ειπες ειναι οτι εχεις γνωστες... απο το ινσταγκραμ φιλε εχω κ εγω γνωστες τις μισες ελληνιδες κ μπορω ν γεμισω 3 σαιτ οχι ενα.... εγω αυτα π ποσταρω ειναι δικα μ κ δεν θ τ βρεις να τριγυρνανε σ social.... αν θες ν παιρνεις τα credit για κτ φροντισε ν ειναι κ δικο σ....Εσυ τελικά πρέπει να κουβαλάς πολλά απωθημένα …
Είπα την πρώτη να μην απαντήσω την δεύτερη το έκανα γαργάρα αλλά επειδή το συνεχίζεις να σε βάλω στη θέση σου …
Το νήμα λέει μάτι στις ελληνικές παραλίες και όλες οι φωτό είναι απο παραλίες και μάλιστα ελληνικές ..
Οι φωτό που ανεβάζω είναι οι περισσότερες απο γνωστές μου και ελάχιστες απο άγνωστες για το φόβο των Ιουδαίων .. ακόμα και στο instagram να βρεις κάποια .. που θα βρεις την έχω τραβήξει εγώ .. που σημαίνει ότι γνωρίζω την κοπέλα .. που σημαίνει δεν θα εκθέσω τι και πως …έχω τέτοια συλλογή που μπορώ να γεμίσω σελίδες ολόκληρες και επειδή ανέφερες και ποιο πάνω για κλοπή να σου υπενθυμίσω ότι ο καθένας ποστάρει εδώ μέσα φωτογραφίες είτε της ημέρας είτε οποιαδήποτε άλλη χωρίς να έχει πληρώσει πουθενά πνευματικά δικαιώματα …
Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις και αν εχεις κάτι καλό να προσφερεις κάνε το αλλιως αν δεν σου αρέσει εδώ μέσα κάνε κάτι άλλο πιο δημιουργικό κάπου αλλού…
Αυτά τα ολίγα απο εμένα καλοπροαίρετα ..
Επισης καλο θ ηταν ν μν αναδημοσιευουμε γενικα φωτο απο αλλα social διοτι οπως εγω αναγνωρισα καποιες απο τις κοπελες π ανεβασες μπορει ν τις αναγνωρισει κ καποιος κοντινος δικος του ανθρωπος κ να τις ενημερωση... κ μετα τρεχα γυρευε... ο4αν θ βαλω εγω μια φωτο π εχω τραβηξει εγω που ν ξερει καποιος τριτος ποια ειναι. Οταν ειναι ομως απο social τ ξερει ολη η ελλαδα.... κ ειδικα οταν βαζεις κοπελες που ξεχωριζουν...Εσυ τελικά πρέπει να κουβαλάς πολλά απωθημένα …
Είπα την πρώτη να μην απαντήσω την δεύτερη το έκανα γαργάρα αλλά επειδή το συνεχίζεις να σε βάλω στη θέση σου …
Το νήμα λέει μάτι στις ελληνικές παραλίες και όλες οι φωτό είναι απο παραλίες και μάλιστα ελληνικές ..
Οι φωτό που ανεβάζω είναι οι περισσότερες απο γνωστές μου και ελάχιστες απο άγνωστες για το φόβο των Ιουδαίων .. ακόμα και στο instagram να βρεις κάποια .. που θα βρεις την έχω τραβήξει εγώ .. που σημαίνει ότι γνωρίζω την κοπέλα .. που σημαίνει δεν θα εκθέσω τι και πως …έχω τέτοια συλλογή που μπορώ να γεμίσω σελίδες ολόκληρες και επειδή ανέφερες και ποιο πάνω για κλοπή να σου υπενθυμίσω ότι ο καθένας ποστάρει εδώ μέσα φωτογραφίες είτε της ημέρας είτε οποιαδήποτε άλλη χωρίς να έχει πληρώσει πουθενά πνευματικά δικαιώματα …
Προσπάθησε λοιπόν να χαλαρώσεις και αν εχεις κάτι καλό να προσφερεις κάνε το αλλιως αν δεν σου αρέσει εδώ μέσα κάνε κάτι άλλο πιο δημιουργικό κάπου αλλού…
Αυτά τα ολίγα απο εμένα καλοπροαίρετα ..
Οκ το είπα γιατί χάνετε το μωρό στο θέμα και είναι κρίμα. Έτσι και αλλιώς εγώ απλά κοιτάζω τις φωτο και τα σχόλια δεν κατεβάζω φωτο για ματι . Σαν να είμαι παραλία ενώ είμαι στο CovidoκρεβάτοΑποθήκευσε την και γύρνα την μύστη! Αν δεν μπορείς στείλε με πμ, μην κουράζουμε εδώ
Για ποιο μωράκι μιλάς στην κοιλιά; Μια τέτοια βγήκε στον Άλιμο σήμερα και την κοιτάνε όλοι!!Καθαρίζεται από το θαλασσινό νερό το μωράκι