thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
αν κλεισεις τις κουρτινες γαμας εκει μεσα???Είναι μακριά ρε γ@@@@ο και δεν φαίνεται το topless
αν κλεισεις τις κουρτινες γαμας εκει μεσα???Είναι μακριά ρε γ@@@@ο και δεν φαίνεται το topless
αυτα τα κοντουλια ειναι...Κάτσε σου 'χω κι άλλο φρέσκο πράγμα. Sorry, αλλά καμιά φορά υπάρχουν κάτι μπουρδομαλάκες εδώ μέσα που με αποσυντονίζουν!!!!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Ελληνάκι είναι αυτό, 25-26 χρονών περίπου, κοντοπούτανο με ζουμερό κωλί. Δυστυχώς ήταν κάπως μακριά κι οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές, αλλά παίρνεις μια ιδέα!
Σε ποια παραλια ειναι που κυκλοφορει γυμνή; super όμως και την γαμαει ο χοντρος
ενώ αυτή ρε μην, είναι με αναλογίες μοντέλου ..Σε ποια παραλια ειναι που κυκλοφορει γυμνή; super όμως και την γαμαει ο χοντρος
ενώ αυτή ρε μην, είναι με αναλογίες μοντέλου ..
Καύλα το κορμί της και πιο πολύ ο κωλος
21 μαϊωνΚαύλα το κορμί της και πιο πολύ ο κωλος
Για μιλφ την έκοψα να πω την αλήθεια.21 μαϊων
Πως να μην είναι καυλα?
Κι όμως δεν είναι..Για μιλφ την έκοψα να πω την αλήθεια.
Όπως και να ναι καύλα δείχνει
Αν έχεις και άλλο υλικό ρίξε...!Κι όμως δεν είναι..
Ήταν με μια παρέα αμουστακων δίπλα μου
Και πιάσαμε κουβέντα...
Έτσι έμαθα ότι είναι τόσο
Και που να το βλέπατε από κοντά...
Δυστυχώς έχω μόνο άλλη μία που είναι παρόμοια με τη πρώτη γι αυτό δεν την έβαλα..Αν έχεις και άλλο υλικό ρίξε...!
Πολύ δυνατός!Δυστυχώς έχω μόνο άλλη μία που είναι παρόμοια με τη πρώτη γι αυτό δεν την έβαλα..
Αλλά επειδή είστε μερακλήδες πάρτε και αυτή..
Όλες με τη κωλαρα εξω πλεον στη παραλια... Για αγριο πισωκολλητο η συγκεκριμενη...
Καλά ναιΌλες με τη κωλαρα εξω πλεον στη παραλια... Για αγριο πισωκολλητο η συγκεκριμενη...
Έχει απενοχοποιηθεί πλήρως το κοφτό μπικίνι. Είναι δακτυλοδεικτούμενη πλέον όποια φοράει κανονικό.Καλά ναι
Δεν υπάρχει πλέον κανονικό μαγιό σε ηλικία κάτω των 40
Όλες τον πετάνε εξω
Και η συγκεκριμένη είναι για άπειρο ξεκωλιασμα...
Έτσι σωστά.Έχει απενοχοποιηθεί πλήρως το κοφτό μπικίνι. Είναι δακτυλοδεικτούμενη πλέον όποια φοράει κανονικό.