thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
σεμεδο εσυ?
σεμεδο εσυ?
βραζιλιανή!
ψωλιτσες
μιλφαρα???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Απο ναξο με αγάπη
ολοκληρωμένο ρεπορταζ...
Τι μιλφάρα... έτσι είναι η μιλφάρες?μιλφαρα???
οντως??? λαθος μου σορρυΤι μιλφάρα... έτσι είναι η μιλφάρες?
Αυτό εδώ είναι πιπινάκι γάλακτος!!!!
Η ίδια είναι...έλα ντε πως εξαφανίζεται...H ίδια δεν ειναι πάνω και κάτω?
Για δες ρε παιδί μου πως εξαφανίζεται η κυτταρίτιδα μόλις το τουρλώσει λιγο!!!
μαν πες αληθεια, τον εχεις βροντηξει με το κοντουλικο του φιλου σου ετσι???αν ο 50χρονος εχει 7 μηδενικα στο λογαριασμο , μια χαρα καθοντε πολλες. για τις φτωχατζες ομως οπως εγραψες, για τα ματια μονο........ και μαλακες προσοχη με τις κριπο-ληψεις..... σε μπιτς παρτι της περιοχης μου ειχαν ερθει κατι τυποι (δε τους ξεραμε) και ο ενας απο αυτους τραβουσε φωτο τη γκομενα ενος φιλου........(κοντουλικο με ωραιο κωλαρακι, πεντακαθαρο δερμα, και ωραιο βυζακι)....... ο φιλος τον εναν τον καταλαβε και εγινε φασαρια, επεσε και λιγο ξυλο........ εντομεταξυ εγω αλλος διαολος, επειδη ολοι ειχαν μαζευτει γυρω απτο συμβαν για να βλεπουν απο κοντα σαν καλοι περιεργοι που ειναι, βρηκα ευκαιρια να παρω εικονα απο ενα κωλαρακι λιγο πιο περα, που πιο πριν ηταν με τις φιλες της και δε μπορουσα να πλησιασω
αυτος που καθεται ???Ωραιος ο αριστερος
λαλακη εισαι 8-pack ρε φιλε???Τι πατσαβουρες ειναι αυτες που κυκλοφορουν εξω ρε μλκες;!;!;! Ενταξει ανεβασατε και κανα 3-4 καλα μουνια που αξιζει να φορανε Bikini αλλα οι περισσοτερες ειναι ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ. Κωλοι πεσμενοι στην αμμο και φυσικα στρινγκ για να αναδειξουμε τον παραπανω καταθληπτικο κωλο... Χιλιες φορες να φορανε ενα αθλητικο μαγιο τυπου μποξερ να μαζευει λιγο to πραγμα να φαινεται πιο ωραιο, παρα οι πατσαδες.
μαν τωρα κανε το πεσιμο, ειναι σε οιστρο...Tην Καλημερα στους Φιλους.....δυστυχως εγω δεν εχω φωτο αλλα θα σας κανω περιγραφη.....εχω μια Φιλη ρωσσιδα και κανονιζουμε να παμε για μπανιο εκεινη, μια φιλη της ,και ο ''γραφων".....ηλικιες γυναικων 55-57...Σλαβες....Καθαρες... στην συγκεκριμενη φιλη ειχα κανει πεσιμο αλλα εφαγα ενα μεγαλο "Χ"......παω τις παιρνω απο το σπιτι και παμε θαλασσα....καθονται διπλα-διπλα και εγω καμμια τριανταρια ποντους λιγο πιο μακρυα....μπαινουνε μεσα τα κοριτσια και μετα απο λιγο ακολουθησα και εγω....η φιλη η επισκεπτρια που εχω φαει "χ"ειναι ξανθια φυσικη-γαλανοματα....με μικρο στηθος η μαλλον μεσαιο με κωλαρα....σε καποια φαση που μιλαγαμε και ειχε ανοιξει τα ποδια καρφωθηκα στην μουναρα της αλλα με πηρε χαμπαρι και εκλεισε τα ποδια κατευθειαν....δεν μου ειπε τιποτα αλλα μαλλον αισθανθηκε αβολα.....τελος παντων
Κανονιζουμε για την επομενη μερα να παμε καπου αλλου για μπανιο ....παμε καθομαστε... μαζεμενη η γκομενα φοραγε το ιδιο μαγιο .....μπικινι.....σε καποια φαση παω να παρω καφε και γυρνοντας εχει βαλει το μαγιο το κατω στην κωλοχαραδρα μεσα...και εχουνε πεταχτει κωλος και κωλοβαρδουλα να τα βαραει ο ηλιος.....ορθια με την φιλη μου....καθομαστε και καθεται στην μεση μπρουμητα και να μου εχει μοστραρει την κωλαρα της στους 30 ποντους....να μου πιανει συζητηση η αλλη που ειναι στην ακρη και να μην μπορω να θαυμασω με ανεση την Κωλαρα της αλλης....βασανιστηριο σωστο....10-15 λεπτα μπλα-μπλα και να μην μπορω να δω ανετα....κατι ξαφνικες ματιες εριχνα...φευγαλεες....τουρλωτο...στρογγυλο χωρις κυτταριτιδα....αφηστε τα να πανε...ΕΦΑΓΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ αλλα χαλαλι της......Καλα να περνατε.....
εμενα που ειχε πει οτι την λενε Βαγγελιω, μας δουλευει μαγκεςΤα γαμημένα τα τατουαζ με μπερδέψαν καταλαβαίνεις είχα μια κοπέλα καλή στα γαμήσια δυνατή και την λέγανε Σοφία...
στηριζω jack
καταπληκτικη δουλεια, αξια ανταμοιβηςΣυμβαίνει ΤΩΡΑ (29/8/21 - 13:00)
1. Τρελό κορμί, λίγο κάτω των 30 θα έλεγα. Κοιλίτσα φέτες, πόδι χυτό και κωλάρα!
2. Μανούλα με γαμάτο κωλί!
To (3) ακολουθεί αμέσως..!