Erwtimatias
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 151
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, που μπορούμε να δώσουμε μάτι στην Αθήνα? Εννοώ να πάω με τη δικιά μου να την γαμάω και να μας βλέπει κάποιος με ασφάλεια πάντα.
Εννοεί με αμοιβή του, προφανώς.Σε swingers club
Τι ακριβως εννοεις «με ασφαλεια»;; Που ειναι τα ορια τα δικα σου διευκρινησε μαςΚαλησπέρα, που μπορούμε να δώσουμε μάτι στην Αθήνα? Εννοώ να πάω με τη δικιά μου να την γαμάω και να μας βλέπει κάποιος με ασφάλεια πάντα.
Ίσως εννοεί να μην βρεθεί ξαφνικά με μια πουτσα στο κωλοΤι ακριβως εννοεις «με ασφαλεια»;; Που ειναι τα ορια τα δικα σου διευκρινησε μας
Αγαπητέ νηματοθέτη, να προσαρμοστεί ο τίτλος πάραυτα, σύμφωνα με την υπόδειξη του φίλτατου @ΑγράμματοςΣυγγνώμη για το οφ τόπικ, όταν είδα τον τίτλο νόμιζα πως είχε να κάνει με την φωτια στο μάτι
Τα σέβη μου αγαπητέ Philanderer !Αγαπητέ νηματοθέτη, να προσαρμοστεί ο τίτλος πάραυτα, σύμφωνα με την υπόδειξη του φίλτατου @Αγράμματος
Ναι αλλά για τη marfin δε λέτε τίποτα! ΜούγγαΤα σέβη μου αγαπητέ Philanderer !
Θα κανονισουμεΚαλησπέρα, που μπορούμε να δώσουμε μάτι στην Αθήνα? Εννοώ να πάω με τη δικιά μου να την γαμάω και να μας βλέπει κάποιος με ασφάλεια πάντα.
Εχειs π.μ.Καλησπέρα, που μπορούμε να δώσουμε μάτι στην Αθήνα? Εννοώ να πάω με τη δικιά μου να την γαμάω και να μας βλέπει κάποιος με ασφάλεια πάντα.
Δεν συνδεεταιΕχειs π.μ.
Καλησπέρα είμαι διαθέσιμος θα χαρώ πολύ να τα πούμε από κοντά!!Είμαστε πολύ εμφανίσιμο νεαρό ζευγάρι και ψάχνουμε κάποιον να μας πάρει μάτι σήμερα σε ξενοδοχείο.