Νέα

Ad Massage Nirvana, Φραντζή 2 & Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα massage nirvana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 965K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.794
σε εμενα δουλευε προφυλακτ, τωρα αν καποιος της ετριβε το μπαγιοκον στη μουρη? Θελω να πω εχουμε και εμεις ευθυνη ,σε εμενα εχει τυχυ 3 φορες η κοπελα να ξεχαση η λογω στιγμης να βαλη απροφυλακτ, και φυσικα της το υπενθυμησα! Δεν παιζουμε με αυτα!!
Δεν είναι τυχαίο ότι τρεις φορές ξέχασε να σας βάλει να γίνει μία φορά το καταλαβαίνω το τυχαίο τρεις Άρα το κάνει και σε άλλους Και άμα πιάσει έπιασε Άμα δεν πιάσει βάζει προφυλακτικό και συνεχίζει

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Δεν είναι τυχαίο ότι τρεις φορές ξέχασε να σας βάλει να γίνει μία φορά το καταλαβαίνω το τυχαίο τρεις Άρα το κάνει και σε άλλους Και άμα πιάσει έπιασε Άμα δεν πιάσει βάζει προφυλακτικό και συνεχίζει
Ισως δεν εγινα κατανοητος....Αλλες διαφορετικες κοπελες. Τι θα πει αμα πιαει επιασε, αφου δεν εδινα επιπλεον χρηματα, αρα το ξεχναγαν πραγματικα.

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.794
Ισως δεν εγινα κατανοητος....Αλλες διαφορετικες κοπελες. Τι θα πει αμα πιαει επιασε, αφου δεν εδινα επιπλεον χρηματα, αρα το ξεχναγαν πραγματικα.
Το ίδιο λέμε ακριβώς και συμφωνούμε σε αυτό που λέτε αλλά η συγκεκριμένη η Άννα ήταν τόσο χαζή που το έκανε και τζάμπα πέντε φορές πιο χειρότερο

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Το ίδιο λέμε ακριβώς και συμφωνούμε σε αυτό που λέτε αλλά η συγκεκριμένη η Άννα ήταν τόσο χαζή που το έκανε και τζάμπα πέντε φορές πιο χειρότερο
έλα τωρα... ντροπή να λέμε οτι επειδή δεν χρέωνε τα πάντα ήταν χαζή...
αν κάποιοι την παίρναν χωρίς, κάναν του κεφαλιού τους και επίσης και αυτή...
αυτό δεν αλλάζει ότι από όλες τις κοπέλες που έχουν περάσει από τον χώρο σας, η Άννα ήταν το νούμερο 1 με διαφορά...

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.794
έλα τωρα... ντροπή να λέμε οτι επειδή δεν χρέωνε τα πάντα ήταν χαζή...
αν κάποιοι την παίρναν χωρίς, κάναν του κεφαλιού τους και επίσης και αυτή...
αυτό δεν αλλάζει ότι από όλες τις κοπέλες που έχουν περάσει από τον χώρο σας, η Άννα ήταν το νούμερο 1 με διαφορά...
Εγώ μέσα από αυτό που γράφω Θέλω να πω ότι η Άννα ήταν τόσο καλή στο δωμάτιο συν ότι ήταν μία ωραία κοπέλα και δεν χρειαζόταν να φτάνει σε αυτό το σημείο για να έχει δουλειά μπορούσε κάλλιστα και άνετα να δουλέψει γιατί έκανε πολλά extra δεν τα χρεώνε αλλά να φτάνει και να μη χρησιμοποιούν προφυλακτικό στο σεξ είναι πολύ too much για την εμφάνιση της... και ήτανε πολύ καλή στο δωμάτιο που να κάνει , αυτό ακριβώς θέλω να πω. Αλλά Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα Σαν χαρακτήρας ήταν πολύ καλό παιδί. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο άλλο η δουλειά άλλο θα χαρακτήρα. Αλλά μη συνεχίζουμε τη συζήτηση καλή της ώρα εκεί που είναι και να είναι πάντοτε καλά και της ευχόμαστε να προσέχει την υγεία της

herc96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2021
Κριτικές
9
Like
413
Πόντοι
280
Γειά σας, μπορώ να ενημερωθώ κάπου για τιμές και υπηρεσίες που προσφέρετε;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
η Άννα ήταν τόσο καλή στο δωμάτιο συν ότι ήταν μία ωραία κοπέλα και έκανε πολλά extra δεν τα χρεώνε... και ήτανε πολύ καλή στο δωμάτιο. Σαν χαρακτήρας ήταν πολύ καλό παιδί. Καλή της ώρα εκεί που είναι και να είναι πάντοτε καλά.
σε όλα συμφωνούμε...
αλλά μην έχετε όλοι σας την ψευδαίσθηση ότι και τα άλλα κορίτσια προσέχουν 100% πάντα και με όλους...
είναι και κάποιοι τύποι πολύ ρομαντικοί πως να το κάνουμε...

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.794
σε όλα συμφωνούμε...
αλλά μην έχετε όλοι σας την ψευδαίσθηση ότι και τα άλλα κορίτσια προσέχουν 100% πάντα και με όλους...
Σύμφωνο και πάρα πολύ μαζί σου .. αλλά επέτρεψε μου να σου κάνω μία ερώτηση και θέλω Ειλικρινά Να δώσεις μία απάντηση αν μία κοπέλα της δουλειάς κάνει μαζί σου χωρίς προφυλακτικό εκείνη την ώρα πιστεύεις ότι το κάνει μόνο με σένα ή το κάνει και αλλους ειλικρινά Δωσε μου μία απάντηση γιατί είμαι εγώ γυναίκα και μπορεί να σκέφτομαι λάθος Δωσε μου σε παρακαλώ μία απάντηση. Σε παρακαλώ πολύ μην το πάρεις σαν προσωπικό ότι το λέω για σένα δωσε μου εντελώς Μία φιλική απάντηση

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Σύμφωνο και πάρα πολύ μαζί σου .. αλλά επέτρεψε μου να σου κάνω μία ερώτηση και θέλω Ειλικρινά Να δώσεις μία απάντηση αν μία κοπέλα της δουλειάς κάνει μαζί σου χωρίς προφυλακτικό εκείνη την ώρα πιστεύεις ότι το κάνει μόνο με σένα ή το κάνει και αλλους ειλικρινά Δωσε μου μία απάντηση γιατί είμαι εγώ γυναίκα και μπορεί να σκέφτομαι λάθος Δωσε μου σε παρακαλώ μία απάντηση. Σε παρακαλώ πολύ μην το πάρεις σαν προσωπικό ότι το λέω για σένα δωσε μου εντελώς Μία φιλική απάντηση
εννοείται πως αν συμβεί κάτι τέτοιο λέγεται και από πελάτη και κοπέλα το ίδιο ψέμα...
"εγώ μόνο μαζί σου δεν χρησιμοποιώ προφύλαξη"
εδώ προφανώς γελάμε...
επίσης οι πελάτες μιλάνε μεταξύ τους και ανταλλάσουν πληροφορίες οπότε όλα μαθαίνονται τελικά!
εάν κάποια εργαζόμενη κοπέλα το κάνει αυτό συνέχεια και με όλους τότε είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν ιατρικά ζητήματα...
πάντως είναι πολύ συχνό σε στριπτηζάδικά, μασατζίδικα, μπουρδέλα και σε στούντιο, και κώλ γκίρλς αρκετές κοπέλλες με κάποιους πελάτες να μην χρησιμοποιούν προφυλακτικά... πάρα πολύ συχνό...
συμφωνώ με την απόφαση σας σαν επιχείρηση να διαφυλάξετε την υπόσταση σας και τον χώρο σας, διαφωνώ όμως ότι κοινοποιήσατε το πρόβλημα στα διάφορα φόρουμ...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
σε όλα συμφωνούμε...
όπως τα λές φίλτατε κλωναρίδη(στον ατρόμητο παίζεις ρε?). Κάποιοι είμεθα πιο ρομαντικοί......

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.794
εννοείται πως αν συμβεί κάτι τέτοιο λέγεται και από πελάτη και κοπέλα το ίδιο ψέμα...
"εγώ μόνο μαζί σου δεν χρησιμοποιώ προφύλαξη"
εδώ προφανώς γελάμε...
επίσης οι πελάτες μιλάνε μεταξύ τους και ανταλλάσουν πληροφορίες οπότε όλα μαθαίνονται τελικά!
εάν κάποια εργαζόμενη κοπέλα το κάνει αυτό συνέχεια και με όλους τότε είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν ιατρικά ζητήματα...
πάντως είναι πολύ συχνό σε στριπτηζάδικά, μασατζίδικα, μπουρδέλα και σε στούντιο, και κώλ γκίρλς αρκετές κοπέλλες με κάποιους πελάτες να μην χρησιμοποιούν προφυλακτικά... πάρα πολύ συχνό...
συμφωνώ με την απόφαση σας σαν επιχείρηση να διαφυλάξετε την υπόσταση σας και τον χώρο σας, διαφωνώ όμως ότι κοινοποιήσατε το πρόβλημα στα διάφορα φόρουμ...
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου στην Αλλη μου ερώτηση όμως δε απαντησες αύριο έκλεισες ραντεβού δεν απάντησες

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.794
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου στην Αλλη μου ερώτηση όμως δε απαντησες αύριο έκλεισες ραντεβού δεν απάντησες
Χιούμορ κάνουμε για να κλείσουμε ωραία τη βραδιά.. Καληνύχτα καλό βράδυ και να προσέχετε όλοι την υγεία σας

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
ειχε βαλει αγγελια σαν call girl, αν επιστρεψει σημαινει οτι ζοριζονται πλεον τα 150αρια :think:
Η Αντελινα έχει αλλάξει χρωμα μαλλιών προς το ασημί , βγήκε ανεξάρτητη όταν γύρισε Ελλάδα μετά το covid και τώρα είναι σε γνωστό γραφείο με call girls
Αλλά έκπληξη … έκπληξη μόλις έγραψα το μνμ μου βλέπω την παρουσίαση της Αντελινας στα κορίτσια του Nirvana !! Μπράβο Larissa

SailorJerry

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
32
Πόντοι
0
Καλημερα!!! Μαζι με την Αντελινα πριν 2-3 χρονια δουλευε και η ΑΝΝΑ ΡΟΥΜΑΝΑ μελαχρινη. Και εκεινη εξαφανιστηκε με τον Covid. Ξερετε αν θα γυρισει???

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.614
Πόντοι
5.946
Clonarius έκλεισες για αύριο ραντεβού :cheesy::cheesy::cheesy:
θάρθω τι νομίζετε θα μου γλυτώσετε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σόρρυ δεν το είχα δει... ναι βέβαια... ελπίζω να ξαναβάλει στο πρόγραμμα η Αντελίνα το κωλαράκι...

OP
OP
massage nirvana

massage nirvana

Μασατζίδικο
Εγγρ.
13 Φεβ 2019
Like
3.794
θάρθω τι νομίζετε θα μου γλυτώσετε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σόρρυ δεν το είχα δει... ναι βέβαια... ελπίζω να ξαναβάλει στο πρόγραμμα η Αντελίνα το κωλαράκι...
ΑΑΑΑΑΑΑ είσαι κακό παιδί
:kneel: :kneel:

Καλημέρα σε όλους τους κυριους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom