Σύμφωνο και πάρα πολύ μαζί σου .. αλλά επέτρεψε μου να σου κάνω μία ερώτηση και θέλω Ειλικρινά Να δώσεις μία απάντηση αν μία κοπέλα της δουλειάς κάνει μαζί σου χωρίς προφυλακτικό εκείνη την ώρα πιστεύεις ότι το κάνει μόνο με σένα ή το κάνει και αλλους ειλικρινά Δωσε μου μία απάντηση γιατί είμαι εγώ γυναίκα και μπορεί να σκέφτομαι λάθος Δωσε μου σε παρακαλώ μία απάντηση. Σε παρακαλώ πολύ μην το πάρεις σαν προσωπικό ότι το λέω για σένα δωσε μου εντελώς Μία φιλική απάντηση
εννοείται πως αν συμβεί κάτι τέτοιο λέγεται και από πελάτη και κοπέλα το ίδιο ψέμα...
"εγώ μόνο μαζί σου δεν χρησιμοποιώ προφύλαξη"
εδώ προφανώς γελάμε...
επίσης οι πελάτες μιλάνε μεταξύ τους και ανταλλάσουν πληροφορίες οπότε όλα μαθαίνονται τελικά!
εάν κάποια εργαζόμενη κοπέλα το κάνει αυτό συνέχεια και με όλους τότε είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν ιατρικά ζητήματα...
πάντως είναι πολύ συχνό σε στριπτηζάδικά, μασατζίδικα, μπουρδέλα και σε στούντιο, και κώλ γκίρλς αρκετές κοπέλλες με κάποιους πελάτες να μην χρησιμοποιούν προφυλακτικά... πάρα πολύ συχνό...
συμφωνώ με την απόφαση σας σαν επιχείρηση να διαφυλάξετε την υπόσταση σας και τον χώρο σας, διαφωνώ όμως ότι κοινοποιήσατε το πρόβλημα στα διάφορα φόρουμ...