massage nirvana
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2019
- Like
- 3.794
Μάλλον θα περιμένει αύριο τη μεγάλη επιστροφή.. clonarius από αύριο θα έχουμε το έρωτα σουτην Κατερίνα την είδες βρε μπηχτόριους? λέει τίποτις?
Μάλλον θα περιμένει αύριο τη μεγάλη επιστροφή.. clonarius από αύριο θα έχουμε το έρωτα σουτην Κατερίνα την είδες βρε μπηχτόριους? λέει τίποτις?
έχω πολλούς έρωτες...Μάλλον θα περιμένει αύριο τη μεγάλη επιστροφή.. clonarius από αύριο θα έχουμε το έρωτα σου
Μια από της 3 που έχεις παρά πολυ καιρο να δειςέχω πολλούς έρωτες...
είχα κάνει συνεδρίες με την Ζωή πριν από πολλά χρόνια στο Σ29... δεν μου θυμίζει η κοπέλα της φωτό την Ζωή είναι η αλήθεια... αλλά να μην ξεχνάμε πως τα κορίτσια έχουν και πλαστικούς, τα μποτοξάκια τους, τα υαλουρονικά...Μάλιστα ...ωραία και όλα καλά !! Θα φανούν οι αντιδράσεις μετά από επιβεβαίωση μέλους - φίλου ...
μα μόνο την Νίκα έχω καιρό να δώ... τις άλλες μια χαρα΄ τις έβλεπα...Μια από της 3 που έχεις παρά πολυ καιρο να δεις
Η Αννα εχει καιρο να δουλεψη στο 12 εθνικη, λες?Κίττυ? Άννα? Άντελίνα? Νίκα?
αυτές μου περνούν από το κάτω κεφάλι έτσι στα γρήγορα...
λες... μακάρι... να τελειώσει αυτή η μαλακία που θέλαμε 3 ώρες να πάμε να γαμήσουμε και να γυρίσουμε εμείς οι νότιοι... και λιγότερη βενζίνη επίσης...Η Αννα εχει καιρο να δουλεψη στο 12 εθνικη, λες?
ειχε βαλει αγγελια σαν call girl, αν επιστρεψει σημαινει οτι ζοριζονται πλεον τα 150αριαλες... μακάρι... να τελειώσει αυτή η μαλακία που θέλαμε 3 ώρες να πάμε να γαμήσουμε και να γυρίσουμε εμείς οι νότιοι... και λιγότερη βενζίνη επίσης...
αλλά μπορεί να παίζει δυνατά η Αντελίνα...
σε επικοινωνία που είχα μαζί της δεν μου εξέφρασε παράπονο... το αντίθετο μάλιστα...ειχε βαλει αγγελια σαν call girl, αν επιστρεψει σημαινει οτι ζοριζονται πλεον τα 150αρια
Η αννα μετά από έτσι που δουλευε έχει block στο χώρο μαςΗ Αννα εχει καιρο να δουλεψη στο 12 εθνικη, λες?
Και όχι μόνο...!!!την πετύχαμε!
καλώς σας ήρθε! άιντε φέρτε πίσω και την Κίττυ τώρα να χαρεί και ο Μπηχτόριους!
δεν τραβηξε το εσκορτιλικιτην πετύχαμε!
με τέτοιες μέτριες υπηρεσίες(σε σχέση με πολλά και βαριά χαρτιά του χώρου) πως να τραβήξει....?δεν τραβηξε το εσκορτιλικι
για αυτήν μόνο εγώ ξέρω....την πετύχαμε!
καλώς σας ήρθε! άιντε φέρτε πίσω και την Κίττυ τώρα να χαρεί και ο Μπηχτόριους!
όχι δεν την είδα γιατί δεν είχε έρθει ακόμη όταν πέρασα εγώ..την Κατερίνα την είδες βρε μπηχτόριους? λέει τίποτις?
φοβερή δουλειά τα μποτοξ και τα υαλουρονικά. Εύγε του όποιου έκανε τέτοια δουλειά. Θα τον χρειαστω και εγώ ωσονούπω.Είναι ακριβώς όπως τη βλέπετε στις φωτογραφίες Μία κουκλίτσα ζωγραφιστή
στο μασατζιδικο εδινε πονο τυπε και ηταν και κορμι λαμπαδα, τωρα δεν ξερω αν πηρε κιλακιαμε τέτοιες μέτριες υπηρεσίες(σε σχέση με πολλά και βαριά χαρτιά του χώρου) πως να τραβήξει....?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για αυτήν μόνο εγώ ξέρω....
αν θεωρείς πόνο αυτό που έδινε η αντελίνα , μάλλον δεν έχεις μεγάλη εμπειρία από "πόνο". Εκτός αν το συγκρίνεις με την γενικότερη μετριότητα που υπάρχει την τελευταία διετία-τριετία στον χώρο με ελάχιστες εξαιρέσεις.....πόνο ας πούμε έδινε η Άννα και η Κίττυ.....πόνο έδινε η ASIA στο λαγουμτζή....πόνο έδινε παλιά η Μαργκώ και η Σοφία από delight.....πόνο έδινε η Λία στην Στουρνάρη οκ 50φευγα αλλά μοιράζει πόνο ακόμη.....φυσικά πόνο έδινε η Μαίρη και δίνει η Μαρίνα....κλπ κλπ.....στο μασατζιδικο εδινε πονο τυπε και ηταν και κορμι λαμπαδα, τωρα δεν ξερω αν πηρε κιλακια
σε εμενα δουλευε προφυλακτ, τωρα αν καποιος της ετριβε το μπαγιοκον στη μουρη? Θελω να πω εχουμε και εμεις ευθυνη ,σε εμενα εχει τυχυ 3 φορες η κοπελα να ξεχαση η λογω στιγμης να βαλη απροφυλακτ, και φυσικα της το υπενθυμησα! Δεν παιζουμε με αυτα!!Η αννα μετά από έτσι που δουλευε έχει block στο χώρο μας