nikolakis2112
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά έχει επισκεφτεί κανείς την Λουίζα στο Παγκράτι; Καμία κριτική;;;
Ρε παιδιά έχει επισκεφτεί κανείς την Λουίζα στο Παγκράτι; Καμία κριτική;;;
Πληροφορίες;
Aν είναι σε μια παράλληλη της Φιλολάου προς Υμηττού ισόγειο ,δεν λέει ,πήγα και έφυγαΗ κανεις δεν ξερει, ή κανεις δε μιλαει....
Aν είναι σε μια παράλληλη της Φιλολάου προς Υμηττού ισόγειο ,δεν λέει ,πήγα και έφυγα
Μαγκες μονο στηθος τεραστιο εχει....ολα τα αλλα ειναι χαλια...50 ευρωπουλα για πληρες σερβιςAν είναι σε μια παράλληλη της Φιλολάου προς Υμηττού ισόγειο ,δεν λέει ,πήγα και έφυγα
Δεν τρελλαθηκα.
ένα λινγ,τηλ,κατι φίλοςΚριτικη για την Λουιζα απο το Παγκρατι...Ξανθια γεματη, για τους λατρεις bbw, με τεραστιο στηθος 6+ και κοιλια, ευγενικη, περιποιητικη..Το μασαζ καλουτσικο θα μπορουσε πιο δυνατα και οταν καυλωσα με γυρισε ανασκελα για ενα απιστευτο τσιμπουκι με ισπανικη οπου κατεθεσα στο στομα της...Γενικα μετρια εμπειρια μονο για βυζολαγνους!Κοστος 50
στην Καλλιθέα υπάρχουν πάρα πολλά μασατζίδικα και κρυφά και φανερά και για το θέμα αυτό που είπες... 60 χρόνων δεν έχει καμία σημασία εάν η άλλη διατηρείται σε φόρμα και την εμφάνιση. Και μην ξεχνιόμαστε η γριά η κότα έχει το ζουμί πάντα
Σιβιτανίδου και Δαβάκη έχουν μέχρι και μεγάλες ταμπέλες απέξω αμα δεις δεξιά και αριστερά τα κρυφά μετά είναι πίσω από την πλατεία Δαβάκη το άλλο στα 142 με φρου-φρου στην πλατεία Κύπρου και δεν ξέρω εαν έχει ακόμα το χώρο κοντά στο σταθμό της Καλλιθέας η Λίζα η Αλβανίδα.....................και πάει λέγοντας
Και εγώ θέλω θεία Ελένη!!
δες στο τέλος του φόρουμ. Την βρήκαμε την ελεναρα
Και εγώ θέλω θεία Ελένη!!
Καλησπέρα στην παρέα. Μετά από άπειρες καταθέσεις στην στουρναρη 29..... Έκανα προσπάθεια αναζήτησης της Ελένης μιλφαρας που δούλευε εκεί. Οι περισσότεροι θα την θυμούνται. Κατάφερα βρήκα τηλέφωνο. Καλλιθέα, εύκολο πάρκινγκ, ο χώρος είναι στο σπίτι της. Έχει κάνει ένα δωμάτιο μετατροπή. Το έχει εξελίξει φοβερά. Μασαζοκρεβατο με θέση στήριξης του κεφαλιού και τρύπα.... Από κάτω από το κρεβάτι έχει τηλεόραση στο ύψος του κεφαλιού. Πρόγραμμα φοβερό για όσους την ξέρουν. 1 ώρα και 30 λεπτά για 60 ευρώ. Όσες εκτονωσεις γουστάρεις και αντέχεις. Φεύγεις από εκεί και δεν σου σηκώνεται τουλάχιστον για δύο ημέρες. Έχει και άλλο ένα μικρότερο μιλφ την Χαρά που έχω κανονίσει σε λίγες μέρες να κάνουμε τριπλό... Οπότε θα σας γράψω πάλι εντυπώσεις σε λίγες μέρες. Να περνάτε καλά
Στο κομμάτι του μασάζ είναι καλή?
Αδερφέ θα πάθεις πλάκα. Η γυναίκα δεν παίζεται
ένα λινγ,τηλ,κατι φίλος