Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikolakis2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έχει επισκεφτεί κανείς την Λουίζα στο Παγκράτι; Καμία κριτική;;;

aggxar

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2014
Κριτικές
1
Like
92
Πόντοι
1
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές της ομάδας!!!!!
Είχε αναφερθεί πιο παλιά για μια κυρία στο Μαρουσι.
Μπορω να έχω λεπτομεριες;;;;
Ευχαριστω πολύ!!!

PLOUTOS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2006
Like
2
Πόντοι
0

nikolakis2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Κριτικη για την Λουιζα απο το Παγκρατι...Ξανθια γεματη, για τους λατρεις bbw, με τεραστιο στηθος 6+ και κοιλια, ευγενικη, περιποιητικη..Το μασαζ καλουτσικο θα μπορουσε πιο δυνατα και οταν καυλωσα με γυρισε ανασκελα για ενα απιστευτο τσιμπουκι με ισπανικη οπου κατεθεσα στο στομα της...Γενικα μετρια εμπειρια μονο για βυζολαγνους!Κοστος 50

OP
OP
mastura

mastura

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
400
Πόντοι
26
Κριτικη για την Λουιζα απο το Παγκρατι...Ξανθια γεματη, για τους λατρεις bbw, με τεραστιο στηθος 6+ και κοιλια, ευγενικη, περιποιητικη..Το μασαζ καλουτσικο θα μπορουσε πιο δυνατα και οταν καυλωσα με γυρισε ανασκελα για ενα απιστευτο τσιμπουκι με ισπανικη οπου κατεθεσα στο στομα της...Γενικα μετρια εμπειρια μονο για βυζολαγνους!Κοστος 50
ένα λινγ,τηλ,κατι φίλος  :think:

Sail99

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
στην Καλλιθέα υπάρχουν πάρα πολλά μασατζίδικα και κρυφά και φανερά και για το θέμα αυτό που είπες... 60 χρόνων δεν έχει καμία σημασία εάν η άλλη διατηρείται σε φόρμα και την εμφάνιση. Και μην ξεχνιόμαστε η γριά η κότα έχει το ζουμί πάντα :hi:

Υπαρχουν πιο

Sail99

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Σιβιτανίδου και Δαβάκη έχουν μέχρι και μεγάλες ταμπέλες απέξω αμα δεις δεξιά και αριστερά  τα κρυφά μετά είναι πίσω από την πλατεία Δαβάκη το άλλο στα 142 με φρου-φρου στην πλατεία Κύπρου και δεν ξέρω εαν έχει ακόμα το χώρο κοντά στο σταθμό της Καλλιθέας η Λίζα η Αλβανίδα.....................και πάει λέγοντας

Λαθος post το προηγουμενο. Υπαρχουν περισσοτερες πληροφοριες ?

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην παρέα.  Μετά από άπειρες καταθέσεις στην στουρναρη 29..... Έκανα προσπάθεια αναζήτησης της Ελένης μιλφαρας που δούλευε εκεί.  Οι περισσότεροι θα την θυμούνται. Κατάφερα βρήκα τηλέφωνο.  Καλλιθέα, εύκολο πάρκινγκ, ο χώρος είναι στο σπίτι της. Έχει κάνει ένα δωμάτιο μετατροπή.  Το έχει εξελίξει φοβερά.  Μασαζοκρεβατο με θέση στήριξης του κεφαλιού και τρύπα.... Από κάτω από το κρεβάτι έχει τηλεόραση στο ύψος του κεφαλιού.  Πρόγραμμα φοβερό για όσους την ξέρουν.  1 ώρα και 30 λεπτά για 60 ευρώ.  Όσες εκτονωσεις γουστάρεις και αντέχεις. Φεύγεις από εκεί και δεν σου σηκώνεται τουλάχιστον για δύο ημέρες. Έχει και άλλο ένα μικρότερο μιλφ την Χαρά που έχω κανονίσει σε λίγες μέρες να κάνουμε τριπλό... Οπότε θα σας γράψω πάλι εντυπώσεις σε λίγες μέρες.  Να περνάτε καλά

avalonmajor

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Και εγώ θέλω θεία Ελένη!!

Καλησπέρα στην παρέα.  Μετά από άπειρες καταθέσεις στην στουρναρη 29..... Έκανα προσπάθεια αναζήτησης της Ελένης μιλφαρας που δούλευε εκεί.  Οι περισσότεροι θα την θυμούνται. Κατάφερα βρήκα τηλέφωνο.  Καλλιθέα, εύκολο πάρκινγκ, ο χώρος είναι στο σπίτι της. Έχει κάνει ένα δωμάτιο μετατροπή.  Το έχει εξελίξει φοβερά.  Μασαζοκρεβατο με θέση στήριξης του κεφαλιού και τρύπα.... Από κάτω από το κρεβάτι έχει τηλεόραση στο ύψος του κεφαλιού.  Πρόγραμμα φοβερό για όσους την ξέρουν.  1 ώρα και 30 λεπτά για 60 ευρώ.  Όσες εκτονωσεις γουστάρεις και αντέχεις. Φεύγεις από εκεί και δεν σου σηκώνεται τουλάχιστον για δύο ημέρες. Έχει και άλλο ένα μικρότερο μιλφ την Χαρά που έχω κανονίσει σε λίγες μέρες να κάνουμε τριπλό... Οπότε θα σας γράψω πάλι εντυπώσεις σε λίγες μέρες.  Να περνάτε καλά

crzdds

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2012
Κριτικές
5
Like
137
Πόντοι
281
Καλησπέρα στην παρέα.  Μετά από άπειρες καταθέσεις στην στουρναρη 29..... Έκανα προσπάθεια αναζήτησης της Ελένης μιλφαρας που δούλευε εκεί.  Οι περισσότεροι θα την θυμούνται. Κατάφερα βρήκα τηλέφωνο.  Καλλιθέα, εύκολο πάρκινγκ, ο χώρος είναι στο σπίτι της. Έχει κάνει ένα δωμάτιο μετατροπή.  Το έχει εξελίξει φοβερά.  Μασαζοκρεβατο με θέση στήριξης του κεφαλιού και τρύπα.... Από κάτω από το κρεβάτι έχει τηλεόραση στο ύψος του κεφαλιού.  Πρόγραμμα φοβερό για όσους την ξέρουν.  1 ώρα και 30 λεπτά για 60 ευρώ.  Όσες εκτονωσεις γουστάρεις και αντέχεις. Φεύγεις από εκεί και δεν σου σηκώνεται τουλάχιστον για δύο ημέρες. Έχει και άλλο ένα μικρότερο μιλφ την Χαρά που έχω κανονίσει σε λίγες μέρες να κάνουμε τριπλό... Οπότε θα σας γράψω πάλι εντυπώσεις σε λίγες μέρες.  Να περνάτε καλά

Στο κομμάτι του μασάζ είναι καλή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom