tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.441
- Πόντοι
- 201
επανω δεξια στο search βαλε το ονομα και θα παρεις απαντησειςMaria Georgiou Liatsi για αυτή ξέρει κανεις τίποτα , έχει πληροφορίες ?
επανω δεξια στο search βαλε το ονομα και θα παρεις απαντησειςMaria Georgiou Liatsi για αυτή ξέρει κανεις τίποτα , έχει πληροφορίες ?
Βαζω το ονομα της αλλα δεν βγαζει τιποτα.επανω δεξια στο search βαλε το ονομα και θα παρεις απαντησεις
Θεκω τηλέφωνο αδερφεΠρώτη συνάντηση με θεία (γιαγιά) Ελένη. Διάβαζα τόσα χρόνια αποθεωτικά σχόλια και πάντα το χα στο μυαλό μου να δοκιμάσω, αλλά πάντα με κράταγε η ηλικία και αν θα καυλώσω με μία γυναίκα 60+. Λοιπόν όχι μόνο με καύλωσε, αλλά όταν γύρισα σπίτι τράβηξα και δύο μαλακίες για να ηρεμήσω. Δεν θα πω για υπηρεσίες, έχουν αναφερθεί πόσες φορές. Προσωπικά είναι αυτό που έψαχνα, δηλαδή ένα φοβερό μασάζ με μία φοβερή κατάληξη και σε ένα πολύ καθαρό χώρο που θα ζήλευαν μασατζίδικα. Μπράβο στη θεία Ελένη!
θολωνει φωτος για να κριβει την ασχημιαΈχουμε τηλέφωνο συναγωνιστή; Σε pm?
Συναγωνιστής είναι πολύ λίγο..Κάποιος συναγωνιστής που να έχει πάει με Χρυσαυγή;
Θέλω λεπτομέρειες, ποσό και τι κάνανε...Σε pm..Συναγωνιστής είναι πολύ λίγο..
Ήρωας+ βαλε..
![]()
μεν με ταραζεις, το εχω σχεδόν ξεχασειΚάποιος συναγωνιστής που να έχει πάει με Χρυσαυγή;
ηταν τρομαχτικη προ 7ετιας φαντασου σημερα. φιλε θαυμαζω το θαρρος σουμεν με ταραζεις, το εχω σχεδόν ξεχασει
να φανταστείς είναι 7ετία +
και γω το εχω θαυμάσει ..αρκετές φορές αδερφέ.ηταν τρομαχτικη προ 7ετιας φαντασου σημερα. φιλε θαυμαζω το θαρρος σου
Δεν θα ελεγα τραινο, μια φορα την ειχα παρει, αν θυμαμαι καλα. Τοτε δεν εγερνε και τοσο η βαρκα. Βασικα την ειχα παρει για να ακουσω κι εγω την ιστορια με την γοργονα. Τοτε ηταν κατασταση cult, τωρα θα ειναι ταξιδι στα βαθη του ωκεανου χωρις στολη... Δεν θα το προτινα σε κανενα, ακομη για την εμπειρια.Θυμαμαι απο παλιοτερες αναρτησεις σου οτι την ειχες παει τραινο τη θεια...![]()
Δεν θα ελεγα τραινο, μια φορα την ειχα παρει, αν θυμαμαι καλα. Τοτε δεν εγερνε και τοσο η βαρκα. Βασικα την ειχα παρει για να ακουσω κι εγω την ιστορια με την γοργονα. Τοτε ηταν κατασταση cult, τωρα θα ειναι ταξιδι στα βαθη του ωκεανου χωρις στολη... Δεν θα το προτινα σε κανενα, ακομη για την εμπειρια.
Μακρια τι εχουν παθει ολοι ξαφνικα.Εγινα ρεζιλι στην γειτονια.Αξεχαστη εμπειρια.Για να γνωρίζουν και τα νεότερα παιδιά… θεία Ελένη καλό μασάζ αλλα ως εκεί. Είναι σαν να πηγαίνεις επίσκεψη σε μια νταρντανα φίλη της γιαγιάς σου (είμαι 43)
Χρυσαυγή μακριά. Ούτε καν δοκιμή. Ούτε τίποτα. Μακρυά ! Ούτε εμπειρία. Οχι όχι όχι.
Αυτά.
θεια Ελενη κανει μονο μασαζ τιποτα περισσοτερο ουτε καν φραπε?Για να γνωρίζουν και τα νεότερα παιδιά… θεία Ελένη καλό μασάζ αλλα ως εκεί. Είναι σαν να πηγαίνεις επίσκεψη σε μια νταρντανα φίλη της γιαγιάς σου (είμαι 43)
Χρυσαυγή μακριά. Ούτε καν δοκιμή. Ούτε τίποτα. Μακρυά ! Ούτε εμπειρία. Οχι όχι όχι.
Αυτά.