Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Ξέρουμε κάτι ;
Έχει δικό τς χώρο και το μασάζ αν δεν κάνω λάθος είναι στα 60
Ps η ρώγα είναι να κρέμας πετ
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
www.instagram.com
Ξέρουμε κάτι ;
Έχει δικό τς χώρο και το μασάζ αν δεν κάνω λάθος είναι στα 60
Ps η ρώγα είναι να κρέμας πετσέτα
Φιλοι μου σημερα ειχα κλεισει ραντεβου με την συγκεκριμενη ευτυχως που ειχα δουλεια στα εξαρχεια και το συνδυασα,ειδαλλως θα ειχα αυτοκτονησει.Ανοιγει πορτα και βλεπω μια κοπελιτσα 1,50 αδυνατη κρυα μεχρι αηδιας καμμια σχεση με φωτο ρωταγε πολλα προσωπικα βεβαια της το εκοψα αλλα επεμενε στις ερωτησεις της.Μασαζ ανυπαρκτο με πετσετα αν και την ειχε τοποθετησει με τετοιον τροπο που εβλεπε τα παπαρια μου και εκανε περασμα τυχαια αλλα δεν προσφερει μου ειπε τιποτα περισσοτερο μονο αν θα πηγαινω τακτικα θα κανει καλυτερη τιμη.Εγω πιστευω οτι θα προσφερει φραπε απλα με ειδε πρωτη φορα και κρατηθηκε.Τιμη 70 ευρω.Δεν προκειται να ξαναπαω.Αδιαφορη.Ουτε για 20 ευρω δεν αξιζε.Αλλα ειπαμε καποιος πρεπει να παει να ενημερωσει τους υπολοιπους προς αποφυγη.Αυτα.Καλα βολια.