Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Driver63

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2024
Like
8
Πόντοι
0
Για μασαζ καλο εχω την Νατασα -θεια Ελενη ,τωρα ψαχνουμε χαλαρο μασαζ και σεξ με καλο κορμι σε καλη ηλικια ,οχι στα 68 .
Καλησπέρα φίλε
Άμα μπορείς το τηλ της θεία Ελένης παρακαλώ
Καλά να περνάς

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
58
Πόντοι
1

Καινούριο η παλιό τεμάχιο;

Elampra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
8
Like
806
Πόντοι
301
Περιπου οπως τα ειπες για μασαζ μετριο αλλα μου το ειχε πει ,δεν τοχει σαν θεια Ελενη ,απο κορμι κορμαρα ομορφουλα γυρω στα 35-38 ,καλο σεξακι και οτι αλλο θες της το ζητας ,αυτο ειναι το παραπονο της οτι πολλοι δεν ζητανε απο πριν τι θελουν ,βιτσια,περιποιησεις κλπ και μετα λενε εγω ηθελα αυτο και το αλλο και μου λεει πως να το μαντεψω εγω ,εγω της τα ειπα ολα απο πριν και κατα την διαρκεια του μασαζ και μου τα εκανε ολα ,μια ωριτσα ολο το πακετο αλλα για 60 ευρω μια χαρα .Στο σπιτι ειναι και η αλλη που ειχα ρωτησει η Ναταλια ,εχει δυο δωματια κρεβατοκαμαρες οποτε δουλευουν και οι δυο τα ιδια ,την αλλη φορα θα δοκιμασω και αυτη . Ο χωρος ειναι επαγγελματικος οχι σπιτι τους .Αυτα για ενημερωση . Βασικα με βολευει η περιοχη περισσοτερο ,10 λεπτα απο το σπιτι μου .
Ωραιος για την απαντηση και τις πληροφοριες. Επειδη η περιοχη βολεύει και εμένα ξερεις που μπορω να βρω τηλ Αλικης? Της Ναταλιας το βρηκα εδω μεσα στο νημα. Αλλα θελω πρώτα να ξεκινησω μια δοκιμη με Αλικη και μετά Ναταλία. Ευχαριστώ φίλε.

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
162
Πόντοι
6
Ωραιος για την απαντηση και τις πληροφοριες. Επειδη η περιοχη βολεύει και εμένα ξερεις που μπορω να βρω τηλ Αλικης? Της Ναταλιας το βρηκα εδω μεσα στο νημα. Αλλα θελω πρώτα να ξεκινησω μια δοκιμη με Αλικη και μετά Ναταλία. Ευχαριστώ φίλε.

Elampra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
8
Like
806
Πόντοι
301
Ευχαριστω φιλε

Johnm91

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
134
Πόντοι
1
Παιδια υπαρχει μια στη Γλυφαδα στο γκολφ σε δικο της χωρο diana papantoniou λεγεται στο ινστα και νομιζω εχει και στο fb σελιδα η οποια παλιοτερα ανεβαζε συνεχεια βιντεο με συνεδριες μασαζ ασιατσου που εκανε σε πελατες…αλλα απ οσο εχω ψαξει δεν υπαρχουν πουθενα κριτικες της και μου φανηκε περιεργο κιολας γιατι ακολουθειται απο πολυ κοσμο σιγουρα θα την ξερει καποιος απο εδω μεσα! Την εχει επισκεφτει κανεις;

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
278
Πόντοι
21
Παιδια υπαρχει μια στη Γλυφαδα στο γκολφ σε δικο της χωρο diana papantoniou λεγεται στο ινστα και νομιζω εχει και στο fb σελιδα η οποια παλιοτερα ανεβαζε συνεχεια βιντεο με συνεδριες μασαζ ασιατσου που εκανε σε πελατες…αλλα απ οσο εχω ψαξει δεν υπαρχουν πουθενα κριτικες της και μου φανηκε περιεργο κιολας γιατι ακολουθειται απο πολυ κοσμο σιγουρα θα την ξερει καποιος απο εδω μεσα! Την εχει επισκεφτει κανεις;
Ναι
Τρομερό μασάζ
Καμία σχέση με οτιδήποτε εξτρα

Johnm91

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
134
Πόντοι
1
Ναι
Τρομερό μασάζ
Καμία σχέση με οτιδήποτε εξτρα
Ναι σιγουρα δεν την εκοψα για κατι εξτρα απλα δεν μπορουσα να καταλαβω κατα ποσο αξιζει αν ειναι οντως καλη ή καμια φολα που απλα θελει να στα αρπαξει….δεν ξερω καποιον που να την εχει επισκεφτει οποτε ηθελα να παρω καμια γνωμη…

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
278
Πόντοι
21
Ναι σιγουρα δεν την εκοψα για κατι εξτρα απλα δεν μπορουσα να καταλαβω κατα ποσο αξιζει αν ειναι οντως καλη ή καμια φολα που απλα θελει να στα αρπαξει….δεν ξερω καποιον που να την εχει επισκεφτει οποτε ηθελα να παρω καμια γνωμη…
Φοβερή
Από τις καλύτερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom