Νέα

Μασέζ με δικό τους χώρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mastura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
25
Like
1.443
Πόντοι
1.076
Ισως. μιλησα μαζι της γιαυτο ρωταω μην φαω καμμια φολα .Θα περιμενω καποια κριτικη και τεσταρω ,πρωτα Αλικη βεβαια την Κρητικια . Διπλα πρεπει να μενουν απο οτι ρωτησα,θα μαθω και θα ενημερωσω.
Αλικη δεν λεει κ πολλα.Μασαζ ανυπαρκτο κ υποφερτο σεξακι.Ωραιο κορμακι εχει αλλα γενικα δεν θα την θυμασαι μολις φυγεις απο Μεσογειων

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.485
Πόντοι
506
Ισως. μιλησα μαζι της γιαυτο ρωταω μην φαω καμμια φολα .Θα περιμενω καποια κριτικη και τεσταρω ,πρωτα Αλικη βεβαια την Κρητικια . Διπλα πρεπει να μενουν απο οτι ρωτησα,θα μαθω και θα ενημερωσω.
Μετριοτητες. Δωσε κατι παραπανω κ πηγαινε σε κανα μσσατζιδικο, υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
162
Πόντοι
6
Μετριοτητες. Δωσε κατι παραπανω κ πηγαινε σε κανα μσσατζιδικο, υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες
Για μασαζ καλο εχω την Νατασα -θεια Ελενη ,τωρα ψαχνουμε χαλαρο μασαζ και σεξ με καλο κορμι σε καλη ηλικια ,οχι στα 68 .

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.485
Πόντοι
506

JJ29

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2017
Like
10
Πόντοι
0
Συναγωνιστες θυμαται κανενας μια Βουλγαρα μελαχροινη (τωρα θα ναι 55αρα) με χωρο στην Παιωνίου που εκανε ταντρικο και body to body? Ξερετε τι απεγινε αυτη?

belze69

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2006
Like
34
Πόντοι
0
ναι, σου λέει τρελά ποσά, και στο τέλος κατά 99,99% @@.
Εχει κάποιος αγωνιστής κανα νέο με την συγκεκριμένη; Σε ερώτηση μου, μου απάντησε ότι καλύπτει τα επίμαχα με ένα παρεό! Φαίνεται πάντως αρκετά αισθησιακό!

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
162
Πόντοι
6
Αλικη δεν λεει κ πολλα.Μασαζ ανυπαρκτο κ υποφερτο σεξακι.Ωραιο κορμακι εχει αλλα γενικα δεν θα την θυμασαι μολις φυγεις απο Μεσογειων
Περιπου οπως τα ειπες για μασαζ μετριο αλλα μου το ειχε πει ,δεν τοχει σαν θεια Ελενη ,απο κορμι κορμαρα ομορφουλα γυρω στα 35-38 ,καλο σεξακι και οτι αλλο θες της το ζητας ,αυτο ειναι το παραπονο της οτι πολλοι δεν ζητανε απο πριν τι θελουν ,βιτσια,περιποιησεις κλπ και μετα λενε εγω ηθελα αυτο και το αλλο και μου λεει πως να το μαντεψω εγω ,εγω της τα ειπα ολα απο πριν και κατα την διαρκεια του μασαζ και μου τα εκανε ολα ,μια ωριτσα ολο το πακετο αλλα για 60 ευρω μια χαρα .Στο σπιτι ειναι και η αλλη που ειχα ρωτησει η Ναταλια ,εχει δυο δωματια κρεβατοκαμαρες οποτε δουλευουν και οι δυο τα ιδια ,την αλλη φορα θα δοκιμασω και αυτη . Ο χωρος ειναι επαγγελματικος οχι σπιτι τους .Αυτα για ενημερωση . Βασικα με βολευει η περιοχη περισσοτερο ,10 λεπτα απο το σπιτι μου .

aquaglory

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Αυτή είναι μια μουρόχαυλη από Άρτα που ερχόταν Αθήνα περιοδικά για αρπαχτές. Όταν της ζήτησα για τα επιπλέον καλαμάκι και φραπεδάκι μου έβαλε τις φωνές. Τώρα αν έγινε μόνιμος κάτοικος Γλυφάδας και άλλαξε τακτική δεν το ξέρω. Από μασάζ πάντως είναι άσχετη
Ειναι μονιμη στη γλυφαδα, δεν εχει εξτρα και απο οτι ειδα στο ινστα, σε στορυ καποιος ητησε με μυνημα εξτρα και τον απειλησε οτι αν συνεχισει θα τον αταγγειλει γαι εξωθηση στην πορνεια!

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.460
Πόντοι
206
Ειναι μονιμη στη γλυφαδα, δεν εχει εξτρα και απο οτι ειδα στο ινστα, σε στορυ καποιος ητησε με μυνημα εξτρα και τον απειλησε οτι αν συνεχισει θα τον αταγγειλει γαι εξωθηση στην πορνεια!
Όλα αυτά που λες τα ξέρω σύντροφε. Δεν μας λες κάτι που δεν ξέρουμε

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
128
Like
23.152
Πόντοι
29.667

Τι ξέρουμε για την κυρία;;;