giorgos stergiou
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2015
- Like
- 5.037
- Πόντοι
- 1.706
Ρε παιδιά σόρυ αλλά είναι ψιλοχαλιαΗ ξεν
Προχωράει μέχρι τέλος τι εννοείς? Φραπέ ή μπριζόλα? Επίσης σίγουρα για λέμε xeniadeligianni στο instagram ??
Ρε παιδιά σόρυ αλλά είναι ψιλοχαλιαΗ ξεν
Προχωράει μέχρι τέλος τι εννοείς? Φραπέ ή μπριζόλα? Επίσης σίγουρα για λέμε xeniadeligianni στο instagram ??
Μονο insta εχει? Facebook?Φίλε. γράφεις ένα μήνυμα κειμένου μέσω insta
Ξέρω μόνο το instaΜονο insta εχει? Facebook?
δεν απανταειΤο Χριστινάκι εδώ..το δίνει;; ή μόνο πόζα είναιLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Κάποιο link?Καλησπερα οποιος εχει τηλεφωνο απο maria koval ας στειλει
Είναι πως θα την πετύχεις πάντως είναι χάλια και φούλ ψυχολογικάΓια xenia deligiannh πεταμένα.λεφτα. Χοντρή, μασάζ ούτε καν αισθησιακό ούτε εκτόνωση, απλά σε έχει ολόγυμνο. Η πλάκα είναι ότι ζηταγε από γνωστό μου παλιότερα 100 ευρώ για 1 ώρα αυταρχικό.
Περιστέρι, vip beauty ..αν λέγονται αυτές ωραίες γυναίκες τι να πω .. ΞΕΦΤΊΛΑ....Για την Ελένη με το κοντό μαλλί σαν πρεζόνι άντρας..και μια άλλη χοντρή που φοράει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα για να μη φαίνεται!
Η μόνη που άξιζε εκεί η Νατάσα η οποία έφυγε.
Οποιος το ξερει ας το βαλει βγαζει πολλεςΚάποιο link?
Έχει Instagram marina.koval_ πατήστε το η πρώτη που θα σας βγάλει είναιΚάποιο link?
Νομίζω νότια παίζει πιο πολύ η μπαρακκαλημερα συναγωνιστες.καμια Νοτια βουλα,βαρη,βαρκιζα,γλυφαδα?
μπαρακ?Νομίζω νότια παίζει πιο πολύ η μπαρακ
Μακρια.Οταν θυμηθει και σου απαντησει ζηταει τηλεφωνο σου και θα επικοινωνησει αυτη μαζι σου οταν εχει χρονο ετσι λεει.Φαινεται σαχλοκουδουνοΤέτοιος είσαι;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Τι ξέρουμε για την κυρία;;;
Αιμιλια μπαρακ κανει μασαζ?εχει αγγελια?Νομίζω νότια παίζει πιο πολύ η μπαρακ
Έχει στο δίπλα site αλλά κάνει τα πάντα εκτός μασάζΑιμιλια μπαρακ κανει μασαζ?εχει αγγελια?
Ποιο διπλα site?Έχει στο δίπλα site αλλά κάνει τα πάντα εκτός μασάζ
I er od oules s .c O m (χωρίς κενά) σχεδόν τέρμα κάτω σελίδας προ_προτελευταίο μπανερ αριστεράΠοιο διπλα site?
μπορεις σε παρακαλω να στειλεις λινκ ειτε τηλ εδω η σε προσωπικο γιατι δεν το βρισκω?Έχει στο δίπλα site αλλά κάνει τα πάντα εκτός μασάζ
στην αναζητηση ειμαστε εσυ εχις καμια να μας προτεινειςγια juliet lemonia γνωριζει κατι η ολα για παρτυ σας.. δεχομαι και πριβε μηνυμα
Φίλε μου η νατάσα ήταν αυτή με τα τατουάζ ;Για xenia deligiannh πεταμένα.λεφτα. Χοντρή, μασάζ ούτε καν αισθησιακό ούτε εκτόνωση, απλά σε έχει ολόγυμνο. Η πλάκα είναι ότι ζηταγε από γνωστό μου παλιότερα 100 ευρώ για 1 ώρα αυταρχικό.
Περιστέρι, vip beauty ..αν λέγονται αυτές ωραίες γυναίκες τι να πω .. ΞΕΦΤΊΛΑ....Για την Ελένη με το κοντό μαλλί σαν πρεζόνι άντρας..και μια άλλη χοντρή που φοράει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα για να μη φαίνεται!
Η μόνη που άξιζε εκεί η Νατάσα η οποία έφυγε.