cryptohandfly
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 249
- Πόντοι
- 0
Έχετε κάτι να προτείνετε Αμπελοκήπους ;;
Κοστος συναγωνιστη? Την εκοψες ανετη και για εκτονωση?meilla massage καλλιθεα πηγα απλο μασαζ αλλα καλο απο ενα ωραιο αλβανακι
πηγα γιατι μου ειπε ενα πουλακι οτι κανει και η μαμα μασαζ που τις αρεσουν τα τυχαια πιασιματα στα ευαισθητα αντρικα σημεια
την επομενη θα ζητησω την μαμα
100€ για φραπέ δεν το διανοούμαιΕγω 2 φορες που εχω παει,εχω κανει με πετσετα,σου δινει εσωρουχο μιας χρησης,χωρις τυχαια περασματα,θα ελεγα καπως αυστηρη,Εδω καπιοι συναγωνιστες ειπαν 100 ευρω για φραπε!!!Το μασαζ σχετικα καλο αν σε ενδιαφερει αυτο
Εχεις καποιο τηλεφωνο επικοινωνιας, ή link να μου στειλεις γιατι ενδιαφερομαι! Αν θες και πμ στειλε μουmeilla massage καλλιθεα πηγα απλο μασαζ αλλα καλο απο ενα ωραιο αλβανακι
πηγα γιατι μου ειπε ενα πουλακι οτι κανει και η μαμα μασαζ που τις αρεσουν τα τυχαια πιασιματα στα ευαισθητα αντρικα σημεια
την επομενη θα ζητησω την μαμα
Ξέρουμε κάτι;;;
https://instagram.com/paty_massage_...massage_masaz?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==[/QUOTE]Ειχα μιλησει στο τηλεφωνο μαζι της πριν 2 χρονια περιπου αλλα μου ειχε πει για 100 ευρω σωμα με σωμα με εκτονωση με το χερι .Περισσοτερα απο κοντα.Οποτε δεν πηγα .Ηταν και στο τηλεφωνο καπως .Ξέρουμε κάτι;;;
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Για το καλαμάκι πως έπαιξε ρε μάγκες; εγώ τόσες φορές πήγα, φραπέ ξινισμένο πήρα.μυστη η ασιατισσα ειναι αρκετα καλο λιγο παραξενη βεβαια εμενα οταν τελειωσε το μασαζ πηγε στο γραφειο κι εγω την επαιζα και ηρθε και με ρωτησε θες κατι παραπανω και μου λεει συν 20 ειχα 10 τα πηρε μαεστρικη μαλακια και επειδη δεμ τελειωνα ρουφηξε λιγο απο το καλαμακι
εμφανιση?Καλησπερα.Ψαχνω να βρω καποια Λορα ηταν παλια στο χαλανδρι μετα πηγε αμπελοκηπους .Δεν μπορω να θυμηθω την διευθυνση και δεν ξερω αν ειναι κι εκει ακομη.Ξανθια δυναμη στο μασαζ.Σε ξετιναζε.Και στο τελος φραπεδακι.40 ευρω συνολο.Αν γνωριζει κατι καποιος να ενημερωσει.Ευχαριστω πολυ
ξανθια μετριο αναστημα ελαφρως παχουληεμφανιση?
μεγαλα στηθιαξανθια μετριο αναστημα ελαφρως παχουλη
προσωπο???ξανθια μετριο αναστημα ελαφρως παχουλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μεγαλα στηθια
τι εννοεις φιλε?νοστιμηπροσωπο???
Ξερεις κατι η οχι?τι εννοεις φιλε?νοστιμη
προσωπο ρωτησα αν ειναι ομορφητι εννοεις φιλε?νοστιμη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξερεις κατι η οχι?
καλωςπροσωπο ρωτησα αν ειναι ομορφη
δεν ξερω . ενδιαφερομαι και εγω αν μαθεις. αν εχεις την καλοσυνη ενημερωσε με
Με έσωσες έτοιμος ήμουν να δοκιμάσω το απλό με 100€ .ότι χειρότερο αδερφέ..Πεταμένα λεφτά..ζητάει 150ε για ψευτο νουρου μασαζ σώμα με σώμα...και στο τέλος κάνει ένα άτεχνο καλαμάκι με πολύ δύναμη σε σημείο να φοβάσαι μη σου κάνει ζημιά..είχα πάει πιο παλιά στο σπίτι της στον Άλιμο..Κάνει μασαζ σε στρώμα στο πάτωμα..Τότε είχε μεγάλο στήθος σιλικόνη..Τώρα το έβγαλε..Δεν κάνει τίποτα παραπάνω..Ούτε καλαμάκι ούτε σεξ..Είναι φουλ κουτοπόνηρη όμως γιατί στο ίνστα της βγάζει αισθησιακά βίντεο σέξι πόζες κτλ..Μακρυά....Άσε που σου βάζει ένα άθλιο λάδι που βρωμάει και δεν βγαίνει ούτε με 10 μπάνια....Αφορά την Πάτυ την Βραζιλιάνα!!
Κάνει έναν άτεχνο φραπέ εννοούσα..Καλαμάκι σεξ κτλ ούτε καν..*Διόρθωση*ότι χειρότερο αδερφέ..Πεταμένα λεφτά..ζητάει 150ε για ψευτο νουρου μασαζ σώμα με σώμα...και στο τέλος κάνει ένα άτεχνο καλαμάκι με πολύ δύναμη σε σημείο να φοβάσαι μη σου κάνει ζημιά..είχα πάει πιο παλιά στο σπίτι της στον Άλιμο..Κάνει μασαζ σε στρώμα στο πάτωμα..Τότε είχε μεγάλο στήθος σιλικόνη..Τώρα το έβγαλε..Δεν κάνει τίποτα παραπάνω..Ούτε καλαμάκι ούτε σεξ..Είναι φουλ κουτοπόνηρη όμως γιατί στο ίνστα της βγάζει αισθησιακά βίντεο σέξι πόζες κτλ..Μακρυά....Άσε που σου βάζει ένα άθλιο λάδι που βρωμάει και δεν βγαίνει ούτε με 10 μπάνια....Αφορά την Πάτυ την Βραζιλιάνα!!
Μόνο φραπέΜια alice gouva fb τι παιζει προχωραμε κ ποσο?
Οι κοπελιες π.γυρισαν απο σεζον ποσο παει η τρυπουλα τους?