Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 355
- Πόντοι
- 21
Βέβαια πεινασε αφού στο φεις βάζει πώληση σε αντικείμενα του μασάζ θα αλλάξει ροτα προβλέπω.Ωστε είναι θέμα τιμής και όχι αρχών , μάλιστα κυρά Γκαλίνα !
Βέβαια πεινασε αφού στο φεις βάζει πώληση σε αντικείμενα του μασάζ θα αλλάξει ροτα προβλέπω.Ωστε είναι θέμα τιμής και όχι αρχών , μάλιστα κυρά Γκαλίνα !
Κάποτε είχε καλα κομμάτια , τώρα τελευταία έχει μόνο μπάζαΌσες φορές εχω πάει εχω φύγει με απογοήτευση . Μια φορά είχα πετύχει μια θεα μελαχρινή που τα έκανε ολα σούπερ , αλλα το έριξε στο ατριπτιζ και στο ιδιωτικό και χάθηκε
Με μια προχειρη ματια στο google, μπορει μεν να λεει οτι ειναι στο Παγκρατι, αλλα μαλλον ειναι μια πλασματικη διευθυνση για να δηλωσει εδρα. Δεν εχει καν σταθερο τηλεφωνο και μολις πας να κλεισεις ραντεβου, σου ζηταει περιοχη που θα στειλουν την/τον θεραπευτη. Μασαζ κατ'οικον φαινεται, απο αυτα που μαλλον δεν σου κανουν τιποτα και μενεις και με το πουλι στο χερι.Τα φώτα σας ...
Το massage4you που είναι στο Παγκράτι λέει κάτι παραπάνω από μασάζ?
Το έχω δει στο fb και ψήνομαι....
Όποιος ξέρει..
Ωραίος.Με μια προχειρη ματια στο google, μπορει μεν να λεει οτι ειναι στο Παγκρατι, αλλα μαλλον ειναι μια πλασματικη διευθυνση για να δηλωσει εδρα. Δεν εχει καν σταθερο τηλεφωνο και μολις πας να κλεισεις ραντεβου, σου ζηταει περιοχη που θα στειλουν την/τον θεραπευτη. Μασαζ κατ'οικον φαινεται, απο αυτα που μαλλον δεν σου κανουν τιποτα και μενεις και με το πουλι στο χερι.
Είναι στο Παγκράτι.η τυπισα που είναι μ ένα κρασί στο χέρι σε μια γκαρσονιέρα.πολυ καλό μασάζ κ φτάνει με την πρώτη μέχρι καλαμάκι.σου ζητάει φωτο στο viber πριν παςΤα φώτα σας ...
Όποιος ξέρει..
Για την Γκαλίνα λες ; πες και σε μας κάτι...έχουν γραφή πολλά και περίεργα για την τύπισσά
+Μυστες γνωριζει καποιος πληροφοριες για ξενια δεληγιαννη νεα σμυρνη και για meilla massage καλλιθεα
Αν μαθετε τιποτα για Meilla με ενδιαφερει.Λενε οτι κανει μονο μασαζ και με πετσετα.Μυστες γνωριζει καποιος πληροφοριες για ξενια δεληγιαννη νεα σμυρνη και για meilla massage καλλιθεα?
Είναι στο Παγκράτι.η τυπισα που είναι μ ένα κρασί στο χέρι σε μια γκαρσονιέρα.πολυ καλό μασάζ κ φτάνει με την πρώτη μέχρι καλαμάκι.σου ζητάει φωτο στο viber πριν πας
Είναι στο Παγκράτι.η τυπισα που είναι μ ένα κρασί στο χέρι σε μια γκαρσονιέρα.πολυ καλό μασάζ κ φτάνει με την πρώτη μέχρι καλαμάκι.σου ζητάει φωτο στο viber πριν πας
Κάνε μια αναζήτηση εδώ με το όνομα, έχουν γραφτεί διάφορα. Στο Παγκράτι είναι αλλά μέτριο μασάζ και ανύπαρκτο δεύτερο μέρος.Τα φώτα σας ...
Όποιος ξέρει..
Τι είπε η αγελάδα;τιποτα παραπανω αδερφε,ειχα παει πριν μηνες λογω του οτι βρισκεται πολυ κοντα προ ημερων της εστειλα μηνυμα μηπως τυχον αναθεωρησει και προχωρησει τουλαχιστον σε εκτονωση για να την ξαναεπισκεφτω και μου ζητησε 100 ευρω!
Επιβεβαιώνω !!! Έστειλα στο marketplace και μου είπε 100€ για εκτόνωση οπότε δεν είναι ηθικό το θέμα, είναι οικονομικό και μόνο!τιποτα παραπανω αδερφε,ειχα παει πριν μηνες λογω του οτι βρισκεται πολυ κοντα προ ημερων της εστειλα μηνυμα μηπως τυχον αναθεωρησει και προχωρησει τουλαχιστον σε εκτονωση για να την ξαναεπισκεφτω και μου ζητησε 100 ευρω!
Σε επικοινωνία που είχα μέσω viber μου είπε 40 η ώρα 60 η μιάμιση και δεν προχωράει πάρα κατω.Κάνε μια αναζήτηση εδώ με το όνομα, έχουν γραφτεί διάφορα. Στο Παγκράτι είναι αλλά μέτριο μασάζ και ανύπαρκτο δεύτερο μέρος.
Ωπ συγγνωμη, δεν προσεξα οτι υπαρχει και αλλο με το ιδιο ονομα στο Παγκρατι. Μια ασιατισσα ειναι, μμονιμως ημι-μεθυσμενη, με μηδεν ερωτισμο, και ξυνισμενη. Δεν εκανε εκτονωση, απλα κανει μασαζ χωρις πετσετα. Σε αλλο συναγωνιστη του ουρλιαζε στην εισοδο της πολυκατοικιας. Θα ελεγα να αποφυγεις.Ωραίος.
Ευχαριστώ πολύ
Η Ξένια καλό μασαζ+
Αν μαθετε τιποτα για Meilla με ενδιαφερει.Λενε οτι κανει μονο μασαζ και με πετσετα.
Kαι ποσο ειναι το κοστος συναγωνιστη?Η Ξένια καλό μασαζ
Προχωράει μέχρι τελος