Al Petsiklan
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 131
- Πόντοι
- 0
Το βλέπω οτι δε μπορειτε και πολλα εν τελει, φιλε
Περα(βρεχει)ματιωτη!
Περα(βρεχει)ματιωτη!
Αν είχες σπαταλήσει τη μισή φαιά ουσία και χρόνο που σπατάλησες για να γράψεις όλες αυτές τις παπαριές νομίζοντας ότι μπορείς να αντιπαρατεθείς μαζί μου, σίγουρα θα είχες ήδη βρει το τηλέφωνακι απο μόνος σου χωρις καν να ρωτήσεις κανέναν.Το βλέπω οτι δε μπορειτε και πολλα εν τελει, φιλε
Περα(βρεχει)ματιωτη!
βαλε πανω δεξια στο ψαχτηρι στην οθονη...και ωωωωω εκ θαυματος τι βγαινει...Το βλέπω οτι δε μπορειτε και πολλα εν τελει, φιλε
Περα(βρεχει)ματιωτη!
Συναγωνιστή ,Ειχα τηλεφωνικη επικοινωνια μαζι της και της ειπα να ερθει σε δικο μου χωρο συγκεκριμενα στα εξαρχεια σε ενα στενο οπου γνωριζομαστεολοι μεταξυ μας οι γειτονες χρονια τωρα.Το σπιτι μονοκατοικια.Της ζητησα να ειναι διακριτικη για να μην δωσω δικαιωματα .Μαλιστα της ειπα οτι θα ειμαι στην εισοδο μολις την δω να ανοιξω την πορτα να μπει χωρις πολλες κουβεντες.Μολις εφθασε η ωρα του ραντεβου βλεπω και παρκαρει ενα αυτοκινητο στην εισοδο του πεζοδρομου και βγαινει μια κυρια η οποια φοραγε ενα πολυ διαφανο λευκο φορεμα (ξεχασα να πω ηταν καλοκαιρι) με στρινγκ κοκινο απο μεσα περιττο να πω οτι ηταν σαν να μην φοραγε τιποτα περιπου 1,60 υψος και κουτσενε διοτι ειχε μεγαλη διαφορα το ενα ποδι με το αλλο και για να μην παρεξηγηθω δεν το λεω κοροιδευτικα αυτο το καταλαβαινεις και απο τις φωτογραφιες που εχει στο προφιλ της ο τροπος που στηνεται.Καταλαβα οτι επροκειτο για αυτην που περιμενω αλλα για κακη μου τυχη ειχε βγει η γειτονισα η οποια την ειδε που εψαχνε την πορτα του σπιτιου μου και την ρωτησε τι ψαχνει και της ειπε ψαχνω τον αριθμο ταδε τον κυριο ταδε (ω ποια διακριτικοτης)και αναγκαστηκα να ανοιξω παρουσια της γειτονισας.Ειθελα να ανοιξει η γη και να με καταπιει.Τελος παντων περασε στον χωρο μου αλλα δυστυχως δεν δουλευε το αιρκοντισιον του σπιτιου βεβαια ειχα ανοιχτα παραθυρα και εκανε ρευμα και ηταν δροσερα.Κοντευε να με σκοτωσει για αυτο το θεμα .Με απεκαλεσε τσιγκουνη γιατι αν εδινα 30 ευρω περισσοτερα θα συναντιομασταν σε ξενοδοχειο κοντα στο σπιτι της οποτε δεν θα ταλαιπωριοταν .Αυτο βεβαια δεν μου το προτεινε γιατι κλεισαμε απ'ευθειας στον δικο μου χωρο.Ζητησε να κανει ντους γιατι ζεστενοταν μπηκε στο μπανιο του οποιου το παραθυρο επικοινωνει με τον ακαλυπτο του διπλανου και φωναζε οτι θα ταλαιπωρηθω σημερα γιατι λυπηθηκες τα 30 ευρω του ξενοδοχειου.Εδωσα τοπο στην οργη της ειπα δεν υπαρχει λογος να μιλαει μεσα απο το μπανιο ετσι δυνατα .Γυρισε στο δωματιο ξαπλωσα μπρουμητα και αρχισε να με χαιδευει απαγγελοντας ποιηματακια με νεραιδες και πουλακια για να με χαλαρωσει.Μετα απο 1 λεπτο σηκωθηκε πηγε παλι στο μπανιο για ντους ξαναγυρισε αρχισε τις απαγγελιες παλι και μετα απο 2 λεπτα σηκωθηκε ξανα για ντους.Μου ειπε οτι εγω φταιω που σταματαει το μασαζ και κανει συνεχεια .Αυτη το μονο που ειπε ηταν οτι θα χαρει να την καλεσω ξανα αλλα αυτη την φορα ραντεβου σε ξενοδοχειο.Αρκετα πολυλογησα .Την βαθμολογω με 0 σε ολα.Πρεπει να εχει θεματακι .Πολυ ποιηση.Ουτε τσαμπα.Αν σου τα επρειξα δεν φταιω εγω .
Καλά τα λες αλλα απαντάς σε μήνυμα προ 7μήνου και σε μέλος που εχει φάει διαγραφή. Δύσκολο να σε διαβάσειΣυναγωνιστή ,
Καλά έκανες και την έφερες σπίτι.Έτσι ορίζεις εσύ τι θα γίνει .Το λάθος ήταν ότι δεν την σούταρες από τα πρώτα σημάδια χωρίς λεφτά για να μάθει.Πιο παλιά όταν έπαιρνα μοντέλα από γραφεία συνοδών και έβλεπα περίεργη ή κακή ή ψυχρή ή ξεπέτα συμπεριφορά έπαιρνε σουτ και χωρίς να πληρώσω ούτε την ίδια ούτε τον οδηγό ταξί που περίμενε έξω.Μετά έπαιρνα τηλεφωνάκι στο γραφείο για ξέχεσμα !Και εγώ αρχικά την είχα πατήσει με μια δύο αλλά έμαθα και δεν την ξαναπάτησα! Αυτό να κάνεις την άλλη φορά !
Αδερφε δεν το ηξερα το τιπ. Πηγα αρκετα πισω και το βρηκα τελικα. Ευχαριστω παντως.βαλε πανω δεξια στο ψαχτηρι στην οθονη...και ωωωωω εκ θαυματος τι βγαινει...
Βρήκες τόσα μηνυματα μου και δε βρήκες το τηλέφωνο;;; Ρίξε λίγο νερό στα μάτια σου να φύγουν οι τσίμπλεςΟσο πισω και να πηγα για να βρω το τηλέφωνο, βρηκα μηνυματα σου να κραζεις κοσμο. Οποτε καταλαβαινω ποσο σου αρεσει ολο αυτο.
Αν ανοιγες τα στραβά σου να διαβάσεις την προηγούμενη σελίδα δε θα γινόταν όλο αυτό. Καιόπως γράφεις και στον @Matt LeBlanc ότι δεν ήξερες για το ψαχτήρι δείχνει πόσο αλεξιπτωτιστής είσαι. 7 χρόνια γραμμένος και δε ξερεις πως λειτουργεί το φόρουμ.Αν ειχες γραψει δεκα νουμερακια στο ινμποξ, δε θα γινοταν ολο αυτο.
Ωχ δεν το πείρα είδηση! Νομίζω είχα να μπω στο συγκεκριμένο νήμα από τότε ! Πως πάει φίλε μου ; Ήμουν χθες στα μέρη σου (αν είσαι Περαματιώτης) .Στου Θωμά .Ξενέρα το υπαίθριο αν και είχε καλά πιπίνια (συνοδευόμενα) και γκαρσόνες!Καλά τα λες αλλα απαντάς σε μήνυμα προ 7μήνου και σε μέλος που εχει φάει διαγραφή. Δύσκολο να σε διαβάσει
Ωωωω μαγκα, δε θελω να το συνεχισω αλλο αυτο. Βρες αλλον να κραξεις σμρ! Υπαρχουν τυποι που βοηθουν και υπάρχουν τυποι που ψαχνονται για μανουρα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι εσυ δε με βοηθησες. Λαβ πις εν ροκ εν ρολ.Αν ανοιγες τα στραβά σου να διαβάσεις την προηγούμενη σελίδα δε θα γινόταν όλο αυτό. Καιόπως γράφεις και στον @Matt LeBlanc ότι δεν ήξερες για το ψαχτήρι δείχνει πόσο αλεξιπτωτιστής είσαι. 7 χρόνια γραμμένος και δε ξερεις πως λειτουργεί το φόρουμ.
Ωωωω μαγκα, δε θελω να το συνεχισω αλλο αυτο. Βρες αλλον να κραξεις σμρ! Υπαρχουν τυποι που βοηθουν και υπάρχουν τυποι που ψαχνονται για μανουρα. Το μονο σιγουρο ειναι οτι εσυ δε με βοηθησες. Λαβ πις εν ροκ εν ρολ.
Ελα ρε Τσαρκαδώρε, δεν πειράζει ρε συ που δεν το ειδες.. είναι παντως καλές συμβουλές για όσους παίρνουν στο σπίτι .Ωχ δεν το πείρα είδηση! Νομίζω είχα να μπω στο συγκεκριμένο νήμα από τότε ! Πως πάει φίλε μου ; Ήμουν χθες στα μέρη σου (αν είσαι Περαματιώτης) .Στου Θωμά .Ξενέρα το υπαίθριο αν και είχε καλά πιπίνια (συνοδευόμενα) και γκαρσόνες!
ρε τεμπελόσκυλο... το καταλάβαμε ότι βαριέσαι , αλλα όχι και τόσο πολυ που να βαριέσαι να γράψεις ολόκληρες τις λέξειςΒρες αλλον να κραξεις σμρ!
Δίκιο έχεις είναι στα Καμίνια. Το ανέφερα σαν Πειραιάς ευρύτερα!Ελα ρε Τσαρκαδώρε, δεν πειράζει ρε συ που δεν το ειδες.. είναι παντως καλές συμβουλές για όσους παίρνουν στο σπίτι .
Ναι είμαι απο Πέραμα. αλλα "Στου Θωμα" μαγαζί δεν έχουμε εδώ . Μάλλον προς Πειραιά μεριά πήγες
ρε τεμπελόσκυλο... το καταλάβαμε ότι βαριέσαι , αλλα όχι και τόσο πολυ που να βαριέσαι να γράψεις ολόκληρες τις λέξεις
Οταν το έγραψα δεν ειχα πληροφόρηση πως οποιοςΚαι εδώ αν γίνεται, μήπως και απαντήσει, αν και όπως αναφέρθηκε την τρόμαξε η δημοσιότητα.
εμένα έβρισε, για τους άλλους δεν ξέρωΟταν το έγραψα δεν ειχα πληροφόρηση πως οποιος
την πηρε τον έβρισε...
όποιος ,παρ' ολα αυτά θέλει να δοκιμάσει την τυχη του, ευχαρίστως...
Γιατι άραγε ρε φίλε; Επειδή σε παρακολουθώ, τα ποσταρίσματα σου εννοώ, εισαι μέσα στα όρια από θέμα συμπεριφοράς.Μην παρεξηγηθώ, δεν κρίνω, διαπίστωση κάνω.εμένα έβρισε, για τους άλλους δεν ξέρω