Psahnosex111
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Δεν μου είπε πρόγραμμα απλά μου είπε πρόγραμμα από 60 έως 80 ευρώΤι προσφέρει και σε τι τιμές;
Δεν μου είπε πρόγραμμα απλά μου είπε πρόγραμμα από 60 έως 80 ευρώΤι προσφέρει και σε τι τιμές;
Και δε ζήτησες εσυ περισσότερες λεπτομέρειες; Θα πας να σκάσεις 60€-80€ χωρίς να ξέρεις τι θα πάρεις;Δεν μου είπε πρόγραμμα απλά μου είπε πρόγραμμα από 60 έως 80 ευρώ
Περιμένουμε ενημέρωση με αγωνία!!!Δεν μου είπε πρόγραμμα απλά μου είπε πρόγραμμα από 60 έως 80 ευρώ
Πριν ολοκληρωθεί το ραντεβού θα το ξεκαθαρίσωΚαι δε ζήτησες εσυ περισσότερες λεπτομέρειες; Θα πας να σκάσεις 60€-80€ χωρίς να ξέρεις τι θα πάρεις;
Αυτά τα συμφωνούμε εκ των προτέρων για να μην κλαίμε μετά τα λεφτά μας.. Γιατί αν σου πει οτι με 60€ ειναι σκέτο μασαζ και με 80€ το "φραπεδάκι", βάλε και άλλα 30€ το ξενοδοχείο, θα έχεις δώσει 110€ για να σου βαρέσει μια μαλακία.
Μακάρι να διαψευστώ , μακάρι να περάσεις καλά και να μη ξεχάσεις να μας γράψεις την κριτική σου μετά τη συνάντησή σας.
Νομίζω κάνει ακόμα μασαζ...τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει από το προφίλo...χλεχλες γραφει εδω μεσα και θιχτηκε?
Νέο αυτά τα κάνουν πριν το ραντεβού..Πριν ολοκληρωθεί το ραντεβού θα το ξεκαθαρίσω
Τι είπαμε ότι προσφέρει η κυρία Ναταλία Νάτα...???
Έχει κανείς το κιν της? Το παλιό που είχε δε δουλεύει
Στο ενα και μοναδικό βιντεο που εχει ανεβάσει αυτή ειναι;
Μήνυμα μέσω messenger?Εγώ δεν κατάφερα να συνενωθώ μέσω φβ πάντως..
Κλασικά.Μήνυμα μέσω messenger?
Μασαζ με τα πόδια και εκπληκτική εκτόνωσηΤι είπαμε ότι προσφέρει η κυρία Ναταλία Νάτα...???
Μασαζ με τα πόδια και εκπληκτική εκτόνωση
Αν σαν παλιό κιν εννοείς αυτό που τελειώνει σε 681, βγαίνει μνμ ότι δεν υπάρχει. Παρακαλώ πες κάτι για τις υπηρεσίες της, για τα κόστη, για την περιοχή κτλ κ αν νομίζεις ότι υπάρχει κίνδυνος "καψίματος", προτίμησε π.μ.
Έχει κανείς το κιν της? Το παλιό που είχε δε δουλεύει
Εκτός εννοείς πως σταμάτησε??Μολις μιλησα φβ ειναι εκτος ειπε ρωτησα για καμια φιλη της δεν απαντησε...
ειπαμε,εχει χλεχλε...Εκτός εννοείς πως σταμάτησε??
Κοστος περιοχή;Μασαζ με τα πόδια και εκπληκτική εκτόνωση