Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Λέγε λέγε κάτι θα μείνει. Πολύ άγχος όμως, ρε παιδί μου. Χαλαρά,  η  Ζωή είναι ωραία!  ;)

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Εγώ χαλαρουιτα...άλλοι βλέπουν τα 500ευρα να μειώνονται στο κουτί πουρμπουάρ

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Τα μεγαλα μυαλα ασχολουνται με ιδεες,τα μεσαια με προβληματα,και τα μικρα με τους αλλους!!!!!!!    :grin:  κλεμμενο αλλα απαιχτο!!!!!!  :tomato:
Ωραία ατάκα φιλαράκι! Θα στην υπενθυμίζω από εδώ και πέρα κάθε φορά που θα κάνεις κριτική, θα λες γνώμη και άποψη, και θα ασχολείσαι με "άλλους" !!!!!!!  Είναι λίγο άκυρη, οφείλω να ομολογήσω,  για ένα φόρουμ που φτιάχτηκε γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, αλλά δεν πειράζει. Και εγώ καυλώνω μερικές φορές να πετάω φιλοσοφημένες μαλακίες. Εδώ, δε βλέπεις!! οι παρατρεχάμενοι το έχουν κάνει επάγγελμα!

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Ωραία ατάκα φιλαράκι! Θα στην υπενθυμίζω από εδώ και πέρα κάθε φορά που θα κάνεις κριτική, θα λες γνώμη και άποψη, και θα ασχολείσαι με "άλλους" !!!!!!!   Είναι λίγο άκυρη, οφείλω να ομολογήσω,  για ένα φόρουμ που φτιάχτηκε γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, αλλά δεν πειράζει. Και εγώ καυλώνω μερικές φορές να πετάω φιλοσοφημένες μαλακίες. Εδώ, δε βλέπεις!! οι παρατρεχάμενοι το έχουν κάνει επάγγελμα!
Sorry δεν έχω κλώνο, θα το κάνω μόνος μου  :2funny:                                                                    :heavymetalbig:

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Συμμερίζομαι πολύ τον πόνο πολλών για την αύξηση εισητηρίων διαρκείας ΟΣΦΠ στις τιμές, όπως και στις τιμές των συνοδευτικών λιβανιων..

ΥΓ Βαζελος εδώ

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Λήμματα Ορισμοί 1 ορισμός για πουτανοκαψούρα
πουτανοκαψούρα
Ο καψουρεμένος έρωτας πελάτη για πουτάνα. Καλύπτει βέβαια όλο το φάσμα των πληρωμένων σεξουαλικών δραστηριοτήτων, από μπορντέλο μέχρι στριπτητζάδικο, περνώντας από βιζιτούδες, κωλ-γκερλ, «τουρίστριες» κ.ο.κ.). Ο πουτανοκαψούρης εμφανίζει αποκλίνουσα συμπεριφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους μπουρδελιάρηδες, καθώς εστιάζει σε μια πουτάνα, θεωρεί ότι έχει κάτι ιδιαίτερο μαζί της, ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, κι ότι κι αυτή αισθάνεται κάτι γι' αυτόν, αλλά δεν το δείχνει περισσότερο επειδή δεν μπορεί να διαφέρει απ' τις άλλες κορασίδες.

Για τις ίδιες τις εργάτριες του σεξ ο πουτανοκαψούρης ενίοτε είναι θελκτικός, γιατί αποτελεί εύκολο χρήμα. Ή και γιατί όντως είναι ευχάριστη η συντροφιά του ή τις κάνει να αισθάνονται λιγότερο απάνθρωπα. Ενίοτε είναι ενοχλητικός και φορτικός για την επιμονή του και τις «αντιεπαγγελματικές» καταστάσεις που προκαλεί. Για τους λοιπούς μπουρδελιάρηδες, ο πουτανοκαψούρης αποτελεί persona non grata, γιατί καλομαθαίνει τις πουτάνες και χαλάει την πιάτσα. Τον αποκαλούνε σκωπτικώς και «αγαπούλη».

Ο όρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ευρύτερα για άνδρα που αναπτύσσει σύμπλεγμα «Πυγμαλίωνα» (βλ. θεατρικό του G.B. Shaw) και θέλει να μορφώσει / διαπλάσει πνευματικά γυναίκα λαϊκής καταγωγής. Με ακόμη πιο ευρεία έννοια, ο όρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε ρομαντικό επιμένει δονκιχωτικά να αποδίδει αξία σε καταστάσεις / θεσμούς/ ιδεολογίες, που δεν την έχουν αφ' εαυτών.  Παραδόξως, ενώ οι πουτανοκαψούρηδες αποτελούν μια ισχνή μειοψηφία μεταξύ των μπουρδελιάρηδων, αποτελούν την πλειοψηφία στην λογοτεχνία, σινεμά και άλλες τέχνες. Πρβλ. Pretty Woman. Υπάρχει το στερεότυπο του γέρου πουτανοκαψούρη που πληρώνει μια όμορφη νέα μόνο για να κάθεται / ξαπλώνει δίπλα της χωρίς σεξ, βλ. λ.χ. το Οι Θλιμμένες Πουτάνες της Ζωής μου του Gabriel Garcia Marquez. Συναφές στερεότυπο είναι ο συγγραφέας που πληρώνει την πουτάνα όχι για σεξ, αλλά για να του διηγηθεί την ιστορία της ζωής της, από τη οποία μετά εμπνέεται για βιβλίο (μεταξύ μας, μελό).

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Η άποψη είναι γενική, αλλά αν κάποιος-οι  θεωρεί-ουν ότι τον-ους  αφορά ας απαντήσει.

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Η ¨γαζελα της στεππας" ειναι τοσο φολα οσο λενε, η φερεται αλλιως στους δικους της...απορια το εχω.

Μια που το ποστ ειναι "μασαζερι αποψεις και αποριες" και οχι "συνεντευξη ενος συμπλεγματικου"  :huh:

Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
962
Οι υγιεις πολιτισμοί και τα θαύματα του αρχαίου πολιτισμού Στις "μολυσμενες"βασίστηκαν τοσο σε ανθρώπους τοσο και στην τεχνη....καληνυχτα ;)

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061
Τωρα δηλαδή αν γούσταρα συνομωσιολογία θά έλεγα οτι κάποιοι πάνε να "καψουν"  το "νημα"....

Μπα..  τίποτα υπερβολές...

sexypapaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2014
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα την βοηθεια σας.
Πρωτη φορά ψήνομαι να επισκεφτώ ενα ελαιοτριβείο και ειμαι σε δίλημμα.Ειμαι αναμεσα σε διπλο για μισάωρο ή μονο για μονοωρο.Τι μου πρότεινετε.Αξιζει τα λεφτα το μισάωρο ή είναι λιγο για διπλετα;Το κάνεις εναλλάξ και με τις δυο μεχρι να τελειώσεις; Ασχολούνται ταυτόχρονα μαζι σου; Τι προτείνετε;

rider1977

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Και εγώ εχω ένα παρόμοιο δίλλημα απλά το δικό μου είναι αν θα πάρω διπλό για μια ωρα ή θα πάω 2 φορες, μια αυριο ας πούμε και μια άλλη μερα. Για την περίπτωση σου θα έλεγα να πάρεις μια κοπέλα για μια ωρα. το μισάωρο είναι λίγο πιστεύω για διπλο.

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Πρωτη φορά ψήνομαι να επισκεφτώ ενα ελαιοτριβείο και ειμαι σε δίλημμα.Ειμαι αναμεσα σε διπλο για μισάωρο ή μονο για μονοωρο.Τι μου πρότεινετε.Αξιζει τα λεφτα το μισάωρο ή είναι λιγο για διπλετα;Το κάνεις εναλλάξ και με τις δυο μεχρι να τελειώσεις; Ασχολούνται ταυτόχρονα μαζι σου; Τι προτείνετε;
Αυτό που αξίζει στα μασατζίδικα, και γι'αυτό είμαι φαν, είναι η ώρα. Έχει να κάνει όμως με την επιλογή μαγαζιού περισσότερο γιατί αυτό δίνει την κατεύθυνση, ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι, στις εργαζόμενες. Στα "τύπου" στούντιο το μισάωρο μια χαρά είναι.

netprowler

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
58
Like
854
Πόντοι
1.061

Συναγωνιστή αν δε βαριέσαι διαβασε και τς προηγούμενες αναρτήσεις.
Τα λεφτά ειναι δικά σου και τα κάνεις ότι θελεις.
Το μισάωρο όμως αλλά και καθε πρόγραμμα εξατώνται και απο την απόδοση της λαδοκόρης.
Οπως έχω γραψει εγω ΔΕΝ παίρνω διπλό αν δεν έχω δοκιμάσει καθε κοπέλα ξεχωριστά.
Ειναι κριμα να πληρωνεις για δυο κοπέλες και η μια να κρατά απλά το ..φανάρι  :rolleyes:

Καλα να περνάτε....

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306

Καλό είναι να τεσταρεις σε μονοωρο μία ξεχωριστά..και ύστερα να διαλέξεις σε διπλό αυτες που θες..

sexypapaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2014
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
0
Καλημέρα
Να είστε καλα για τις απαντήσεις.Θα παρω μονοωρο πεογραμματακι τοτε με πεισατε  :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom