Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Για αυτο λεμε το 60 ειναι πιο λογικο. Οι κοπελες λογικα πανω απο 20-25 δεν πρεπει να παιρνουν στο ραντεβου και τωρα. Βγαινουν και τα μαγαζια να πληρωσουν εξοδα λειτουργιας-προστασια και να εχουν και κερδος με την κινηση που θα εχουν.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
αρκει να δουμε οτι οσες προσφερουν καλες υπηρεσιες την 1 ωρα μεχρι 50 ευρω ειναι αναρπαστες
Εγώ πάντος αν ήμουν επιχειρηματίας και όχι της αρπαχτής, αυτό το ανάρπαστο θα κυνηγούσα,
ώστε να έχω μόνιμη πελατεία και σταθερή ροή δουλειάς,

άσε που δεν είδα κανέναν να σχολιάζει το "η κατανάλωση φέρνει το κέρδος", πανάκιο για έναν σωστό επαγγελματία

από την άλλη βέβαια, από τα σχόλια που έχω δει μέχρι τώρα και αυτό είναι απορίας άξιον,
είναι πως ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ έχετε την νοοτροπία της αρπαχτής,
θεωρώ βέβαια, επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, πως ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είστε πελάτες,

εντάξει ξέρω πως παίζονται και συμφέροντα από πίσω, οπότε δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό και αφού τα μαγαζιά βρίσκουν θύματα να τους τα ακουμπάνε, καλά κάνουν.

ΥΓ. όσο για τα 30 ευρώ, γιατί εκεί βλέπω κολλάνε οι περισσότεροι, λέω για 30 το μισάωρο

ΥΓ2. για να δώσω και λίγο τροφή για σκέψη, μην τα τρώμε ΟΛΑ αμάσητα, εκεί που πάτε και βλέπετε ουρές, πιστεύετε πως πληρώνουν ΟΛΟΙ 80αριές και 100αριές.......? :sunglasses:

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ξέρει κανείς στον παράλληλο της Κηφισίας ανεβαίνοντας από Αθήνα Αριστερό χέρι ,στο ύψος μεταξύ πλατείας Αγ.Παρασκευής και ΕΡΤ να υπάρχει ίδρυμα με ρωσιδάκια ;

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
Εγώ πάντος αν ήμουν επιχειρηματίας και όχι της αρπαχτής, αυτό το ανάρπαστο θα κυνηγούσα,
ώστε να έχω μόνιμη πελατεία και σταθερή ροή δουλειάς,

άσε που δεν είδα κανέναν να σχολιάζει το "η κατανάλωση φέρνει το κέρδος", πανάκιο για έναν σωστό επαγγελματία

από την άλλη βέβαια, από τα σχόλια που έχω δει μέχρι τώρα και αυτό είναι απορίας άξιον,
είναι πως ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ έχετε την νοοτροπία της αρπαχτής,
θεωρώ βέβαια, επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, πως ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είστε πελάτες,

εντάξει ξέρω πως παίζονται και συμφέροντα από πίσω, οπότε δεν περίμενα τίποτα διαφορετικό και αφού τα μαγαζιά βρίσκουν θύματα να τους τα ακουμπάνε, καλά κάνουν.

ΥΓ. όσο για τα 30 ευρώ, γιατί εκεί βλέπω κολλάνε οι περισσότεροι, λέω για 30 το μισάωρο

ΥΓ2. για να δώσω και λίγο τροφή για σκέψη, μην τα τρώμε ΟΛΑ αμάσητα, εκεί που πάτε και βλέπετε ουρές, πιστεύετε πως πληρώνουν ΟΛΟΙ 80αριές και 100αριές.......? :sunglasses:
Γράψτε λάθος, τώρα που το ξαναδιάβαζα μου έβγαλα τα μάτια,
το σωστό είναι πανάκεια

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
καλισπερα σε ολους,σας ακουω με προσοχι και αυτο που ζιτατε διλαδι καλες τιμες και καλες κοπελες στο  μασεζ δεν γινετε τα μασαζ δεν ειναι STOUDIO.......τελος παντον καθενας κανι κουμαντο στην τζεπι του,και οχι στα μαγαζια που (μασαζ)που φερνουν ΑΑΑ πιοτιτα αφτα και καλο βραδι σε ολους.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Τι μας λες ρε Συγγρου29.. δηλαδη τώρα που σκάμε τα 80άρια και εξακολουθούμε να μην βρίσκουμε καλές κοπέλες και ποιότητα υπηρεσιών πως το εξηγείς;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ναι, μας έφαγε η << ΑΑΑΑ πιοτΙτα>> :jerking: :jerking: :jerking:
Ρε θα πρεπε να απαγορευτει να γραφουν οι επαγγελματιες. Μια διαφημιση αν θελουν μόνο και μεχρη εκει. Αστα διαλα πια , αηδια εχει καταντησει εδω μεσα. Εδω και καιρό εχουν ξεφυγει καποιοι. Ειτε οι ιδιοι , είτε οι αντιπροσωποι που το παιζουν πελάτες.

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ναι, μας έφαγε η << ΑΑΑΑ πιοτΙτα>> :jerking: :jerking: :jerking:
Ρε θα πρεπε να απαγορευτει να γραφουν οι επαγγελματιες. Μια διαφημιση αν θελουν μόνο και μεχρη εκει. Αστα διαλα πια , αηδια εχει καταντησει εδω μεσα. Εδω και καιρό εχουν ξεφυγει καποιοι. Ειτε οι ιδιοι , είτε οι αντιπροσωποι που το παιζουν πελάτες.
ΝΑΙ εχεις δικιο οτι πρεπι ολη να σταματισουνε να ενιμερονουνε απο εδω μεσα γιατη δινουμε τροφι στους :police:που ειναι,τη κανουν,πιες ειναι και τλπ.Οσο για της κοπελες τον μασαζ δεν τα μαζεβουνε απο πιατσες η απο στουντιο για να δουλεβουν σε μασαζ...........

SYGRU29

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Τι μας λες ρε Συγγρου29.. δηλαδη τώρα που σκάμε τα 80άρια και εξακολουθούμε να μην βρίσκουμε καλές κοπέλες και ποιότητα υπηρεσιών πως το εξηγείς;
να μιν τα δινις τα 80ρια σου πειγεναι αλου,ΦΙΛΙΣ,ΣΤΟΥΝΤΙΟ,και ΠΙΑΣΤΕΣ με 30 ευρο,20,10,5 ευρο μετα πιγενε σφερα στο ΚΥΕΠΝΟ μπας και σε προλαβουμε να σε σοσουμε αντε για..........

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
να μιν τα δινις τα 80ρια σου πειγεναι αλου,ΦΙΛΙΣ,ΣΤΟΥΝΤΙΟ,και ΠΙΑΣΤΕΣ με 30 ευρο,20,10,5 ευρο μετα πιγενε σφερα στο ΚΥΕΠΝΟ μπας και σε προλαβουμε να σε σοσουμε αντε για..........

σταματα να λες μαλακιες εκτιθεσαι

τουλαχιστον οι κοπελες στα περισσοτερα στουντιο και μπουρδελα περνανε απο γιατρο
οι μασατζουδες που καμια δεν ειναι δηλωμενη ιεροδουλη απο τι γιατρο περνανε και καθε ποτε?

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ρε Συγγρου, αντε τράβα να δουλεψεις καναν άλλον. Απο δω περιμενει η ασφάλεια να μαθει για τα μασαζ και τι κανουν οι κοπελες σε αυτά. :uglystupid: Οσο για τους ιατρικους ελεγχους και το επιπεδο των περισσοτερων γυναικων , μόνο για γέλια ειναι αυτα που λες.

Αυτο εννοω οταν λεω οτι πρεπει να κοψουν να γραφουν οι επαγγελματιες. Εχουν φτασει να μας βαζουν χερι οτι πρεπει να λεμε και ευχαριστω.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Δεν έχεις τι να πεις και γράφεις μαλακίες. Απάντησέ μου σε αυτό που σε ρώτησα και μη μου κάνεις υποδείξεις στο που θα χαλάσω τα λεφτά μου. Πριν έγραψες να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη μας και όχι στα μαγαζιά. Τώρα γιατί θες εσύ να κάνεις κουμάντο στο που θα χαλάσω τα λεφτά μου;

Είπες ότι η υψηλή τιμή στα μασάζ δικαιολογείται από το καλό επίπεδο υπηρεσιών και την καλή εμφάνιση των κοριτσιών. Και σε ξαναρωτάω. Πως εξηγείς το γεγονός ότι 8 στα 10 μαγαζιά χρεώνουν 80άρια και οι γυναίκες που έχουν μέσα είναι για τα μπάζα και συνομήλικες με τη γιαγιά μου;

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96

με τον Μπαμπινιώτη , τι σχέση έχεις ?

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
991
Πόντοι
96
Δεν έχεις τι να πεις και γράφεις μαλακίες. Απάντησέ μου σε αυτό που σε ρώτησα και μη μου κάνεις υποδείξεις στο που θα χαλάσω τα λεφτά μου. Πριν έγραψες να κάνουμε κουμάντο στην τσέπη μας και όχι στα μαγαζιά. Τώρα γιατί θες εσύ να κάνεις κουμάντο στο που θα χαλάσω τα λεφτά μου;

Είπες ότι η υψηλή τιμή στα μασάζ δικαιολογείται από το καλό επίπεδο υπηρεσιών και την καλή εμφάνιση των κοριτσιών. Και σε ξαναρωτάω. Πως εξηγείς το γεγονός ότι 8 στα 10 μαγαζιά χρεώνουν 80άρια και οι γυναίκες που έχουν μέσα είναι για τα μπάζα και συνομήλικες με τη γιαγιά μου;

η απάντηση είναι : γιατί ακόμα μπαίνει κόσμος μέσα.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
καλισπερα σε ολους,σας ακουω με προσοχι και αυτο που ζιτατε διλαδι καλες τιμες και καλες κοπελες στο  μασεζ δεν γινετε τα μασαζ δεν ειναι STOUDIO.......τελος παντον καθενας κανι κουμαντο στην τζεπι του,και οχι στα μαγαζια που (μασαζ)που φερνουν ΑΑΑ πιοτιτα αφτα και καλο βραδι σε ολους.

Εγώ δεν θα είμαι τόσο ευγενείς.
Ρε παλιομαλάκα (ή μαλακισμένη) αυτό εδώ υπάρχει για να λέει ο καθένας την γνώμη του, όποια και να είναι και όχι για να κάνεις εσύ τη διαφήμισή σου και μάλιστα χωρίς να πληρώνεις.
Δεν φτάνει που σε αφήνουνε να κάνεις αυτή την δουλειά που στο φινάλε φινάλε είναι παράνομη, δεν φτάνει που δεν πληρώνεις τους φόρους σου όπως όλοι εμείς οι μαλάκες, δεν φτάνει που κάποιοι κάνουν τα στραβά μάτια και δεν στην πέφτουνε, θα μας την πεις κιόλας.
Αν δεν σαρέσει αυτό υπάρχει και η λύση να γυρίσεις από εκεί που ήρθες.
Άντε πιά!!!!!

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.994
Πόντοι
36.618
Κλείσανε πολλά μαγαζιά...Βλέπω κλείσανε και τα thread...Ελπίζω στην έναρξη τους ξανά... :priest:

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Η κρίση τα είδη πολυτελείας χτυπάει πρώτα!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories