Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
οσο για τον φιλο που λεει οτι χρειαζομαι ψυχιατρο τον πληροφορω οτι εγω εκανα πρωτοχρονια (οπως και αλλες γιορτες) με την οικογενεια μου και οχι στις πουτανες.  WHO HAVES THE PROBLEM  ?????

O καθένας περνα οπου θελει -ή όπου μπορεί - την πρωτοχρονια (αλλος σε χαρτοπαικτικη λεσχη , αλλος σε μπαρ , αλλος με την συζυγο , αλλος με τα παιδια του χωρίς την συζυγο , άλλος με την μανα του κλπ).

Εγω κρίνω καποιον ως χρηστη του φόρουμ και οχι απο αυτα που κανει IRL (in real life-στην ζωη του).
Ενημερωσεις 2 φορές την εβδομαδα με τα ιδια και τα ίδια δεν νομίζω οτι βοηθανε τα μέλη του φόρουμ .
Επίσης κριτικες με λεπτομερεις περιγραφες ειναι πιο πολυ fap material (υλικο για  :jerking:) παρά προτροπή  να πας μια βόλτα απο την κοπέλα/καταστημα κλπ

ΥΓ @Janos γραφεις σε 4 νήματα οποτε ισως κάπου εχασες καποιο μύνημα .

ΥΓ2 Και μια απόρια - εδω και 2-3 μερες τα μαγαζια έκοψαν την ενημερωση . Εχει γίνει κανα γενικό  πέσιμο ??

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Συγνωμη κυριοι ολοι εσεις που πεσατε να με φατε διαφωνειται με αυτο δηλαδη ?????? τοτε σας ζητω συγνωμη εχω εγω το προβλημα !!!   (βοηθειαααα κανενας λογικος γραφει εδωωωωω)

Έχεις κολλήσει με το 'λογικός', 'φυσιολογικός' κ.λπ. Είσαι σε λάθος φόρουμ κατα την άποψή μου (και λάθος νήμα). Εδώ κανείς δεν κριτικάρει τέτοια "θέματα". Το κυρίαρχο φλέγον ζήτημα εδώ είναι αν κάποιος είναι προμότορας. Καλύτερα γράψε σε κάτι φόρουμ όπως το sxeseis.gr ή το esoterica για να βρεις την ανταπόκριση που θέλεις για τις απόψεις σου.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
ΥΠΟΨΗΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΤΟΝ Ν ΣΜΥΡΝΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΣΒΗΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΤΕ. ΜΕΓΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ
ρε μεγάλε όλο θα ξεσκεπάσεις , όλο φτάνω κοντά στην αλήθεια κλπ ,
εεε πέστα πία μας έπρηξες , όσο αυτό που λές για την γρήγορη αντίδραση  του μοντ , αποδεικνύει πόσο άσχετος και ανημέρωτος είσαι με τα του σαίτ..............
καλά ρέ δεν ξέρεις ότι είμαι ο αγαπημένη του ασχολία...........
γράψε επιτέλους τα παραμύθια , τι σου κρατάει τα χέρια?
και ξεκόλλα ρε δεν έχω καμιά αρμοδιότητα να σβήσω τα μηνύματα σου.

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε μεγάλε όλο θα ξεσκεπάσεις , όλο φτάνω κοντά στην αλήθεια κλπ ,
εεε πέστα πία μας έπρηξες , όσο αυτό που λές για την γρήγορη αντίδραση  του μοντ , αποδεικνύει πόσο άσχετος και ανημέρωτος είσαι με τα του σαίτ..............
καλά ρέ δεν ξέρεις ότι είμαι ο αγαπημένη του ασχολία...........
γράψε επιτέλους τα παραμύθια , τι σου κρατάει τα χέρια?
και ξεκόλλα ρε δεν έχω καμιά αρμοδιότητα να σβήσω τα μηνύματα σου.

Αγαπητέ μου μην δίνεις σημασία σε αυτά. Κάποιους τους πείραξε η δημοφιλία σου στην ψηφοφορία.
Στο χωριό μου λένε "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Προς JANOS
Δηλαδή εσύ που πας στις πουτάνες τις άλλες μέρες που δεν είναι γιορτή, είσαι καλός σύζυγος?

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Προς JANOS
Δηλαδή εσύ που πας στις πουτάνες τις άλλες μέρες που δεν είναι γιορτή, είσαι καλός σύζυγος?

εσυ απο την ολη ιστορια αυτο καταλαβες !!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ο μαλακας μαλον εγω ειμαι που ασχολουμε μαζι σας

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
O καθένας περνα οπου θελει -ή όπου μπορεί - την πρωτοχρονια (αλλος σε χαρτοπαικτικη λεσχη , αλλος σε μπαρ , αλλος με την συζυγο , αλλος με τα παιδια του χωρίς την συζυγο , άλλος με την μανα του κλπ).

Εγω κρίνω καποιον ως χρηστη του φόρουμ και οχι απο αυτα που κανει IRL (in real life-στην ζωη του).
  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΥΓ @Janos γραφεις σε 4 νήματα οποτε ισως κάπου εχασες καποιο μύνημα .

ΥΓ2 Και μια απόρια - εδω και 2-3 μερες τα μαγαζια έκοψαν την ενημερωση . Εχει γίνει κανα γενικό  πέσιμο ??

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ μου μην δίνεις σημασία σε αυτά. Κάποιους τους πείραξε η δημοφιλία σου στην ψηφοφορία.
Στο χωριό μου λένε "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια"
Οπα οπα  ρε μορτακια πολυ αυτοκολιτακια γινατε σαν σιαμαια ....πτου να μην σας ματιασουμε
οπου γραφει ο ενας τσουουκ και ο αλλος ,,,,,, θα κολησετε καμια αρωστια ρε μπαγλαμαδακια....
αφου ο νεοσμυρνιωτης μαμει και δερνει σε ολα τα μασσατζιδικα και ειδικα στο δικοσας????????
το ξανασπικαρω  γαμπρουλακια επρεπε να εισαστε στο ροστερ της κοπελιας.....
δεν μας λετε ρε παλουκαρια μου τωρα που συνευρισκεστε ολοι μαζι και καταστρωνεται τα καταχθονια σχεδια σας??????? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τρομαρα σας  και ξανα τρομαρα σας  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
εσυ απο την ολη ιστορια αυτο καταλαβες !!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ο μαλακας μαλον εγω ειμαι που ασχολουμε μαζι σας
δεν εισαι καθολου μακακας αγαπητε  μου εμεις ειμαστε ολοι οσοι στελναμε πμ στο μαγαζι που και οι δυο τους ηταν γαμπροι και χορηγοι
τα διαβαζαν και με συμπληρωματα απο την αλλη βγαινουν και σχολιαζουν αλοιως ε αλοιως πως τα ξερουν ολα οεο......
α ρε σκροφα ζωη επρεπε  να γινω ντεντεκτιβ και οχι να σκοτωνουμε να κρατησω το μαγαζακι μου με γυναικεια αξεσουαρ ... τελικα  ηλθαν και μερικοι απο το σαιτ την ημερα των ερωτευμενων να με στηριξουν τους ευχαριστω δημοσια....
περιμενα και τον νεοσμυρνιωτη αφου διαλαλει οτι εχει λεφτα να φανε και οι κοτες αλλα που να ελθει  ειναι τσιγκουνης......
μονο 2 τριανταφυλλα και πολυ γρασιδι εστελνε συμφωνα με την δημοσιογραφικη φυλλαδα μου στην κοπελια στο τσαρδι της ....
τι ειναι ρε νεοσμυρνιωτη μαγκακο αγελαδα η τσουπρα????? ενταξει εχει πιασιματα αλλα ειναι οκ κουκλιτσα σχετη γιαυτο εχει και περαση ...

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
.
περιμενα και τον νεοσμυρνιωτη αφου διαλαλει οτι εχει λεφτα να φανε και οι κοτες αλλα που να ελθει  ειναι τσιγκουνης......
μονο 2 τριανταφυλλα και πολυ γρασιδι εστελνε συμφωνα με την δημοσιογραφικη φυλλαδα μου στην κοπελια στο τσαρδι της ....
τι ειναι ρε νεοσμυρνιωτη μαγκακο αγελαδα η τσουπρα????? ενταξει εχει πιασιματα αλλα ειναι οκ κουκλιτσα σχετη γιαυτο εχει και περαση ...

εδώ δεν έχεις όλες τις πληροφορίες αγαπητέ!
ο υπερ looser νεασμύρνη δεν είναι τσιγκούνης
το παιδί μέχρι και χρυσό σταυρουδάκι δώρο πήγε και έδωσε στο τσαρδί στην Καρολίνα...
Και λουλουδικά φυσικά...!
οπότε ξοδεύει....δεν είναι τσιγκούνης, απλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει γκόμενα απο τα μπουρδέλα και τα μασάζ γιατί είναι looser βλακάκος
Μόνο που το αποτέλεσμα δεν ήτο το αναμενόμενο... :-
και δεν γάμησε τσάμπα την Καρολίνα
και την δάνεισε χρήματα και τώρα τα ψάχνει
και αυτή τώρα δεν σηκώνει τα τηλ...
και τον διέγραψε (αυτή) απο το facebook.... :S

και τώρα αυτη γυρνά και γλεντά στην υγειά του νεασμυρνη με τον αλβανό που της τα τρώει.. :2funny:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
997
Πόντοι
96
όπου φτώχια και γκρίνια, πολύ παλιό και πολύ γνωστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
δεν εισαι καθολου μακακας αγαπητε  μου εμεις ειμαστε ολοι οσοι στελναμε πμ στο μαγαζι που και οι δυο τους ηταν γαμπροι και χορηγοι
τα διαβαζαν και με συμπληρωματα απο την αλλη βγαινουν και σχολιαζουν αλοιως ε αλοιως πως τα ξερουν ολα οεο......
α ρε σκροφα ζωη επρεπε  να γινω ντεντεκτιβ και οχι να σκοτωνουμε να κρατησω το μαγαζακι μου με γυναικεια αξεσουαρ ... τελικα  ηλθαν και μερικοι απο το σαιτ την ημερα των ερωτευμενων να με στηριξουν τους ευχαριστω δημοσια....
περιμενα και τον νεοσμυρνιωτη αφου διαλαλει οτι εχει λεφτα να φανε και οι κοτες αλλα που να ελθει  ειναι τσιγκουνης......
καλά ρε παπάρα επικοινωνείς με το περιβάλλον , όταν θέλεις να μιλήσεις να βουτάς το μυαλό σου στη γλώσσα σου , ούτε γαμπρός υπήρξα και φισικά ούτε χορηγός όπως μερικοί μερικοί ,
για ανέβασε ρε παππάρα ένα πόστ που λέω ότι έχω λεφτά , μια δουλειά που μπορώ να είμαι σχετικά άνετος είμαι και δεν στηρίζομαι στα λεφτά της πλούσιας συζύγου
είσαι τόσο μαλάκας που που αναφέρεσαι με τέτοια σχόλια  για μιά κοπέλα την οποία μέχρι και πρίν λίγο καιρό την είχες πρήξει να ξανακανέται σχέση να την πέρνεις τηλέφωνο 200
φορές την ημέρα και να τρώς συνέχεια πόρτα και ξαφνικά όλα σου φταίνε και κάθεσαι και κατηγορείς άλλους , πές στην πούρτανα σου την ευα όταν σου μεταφέρει κάτι τουλάχιστον
να στο μεταφέρει σωστά...πραγματικά χαίρομαι όταν γράφεις γιατί ξέρω τι δεν πρέπει να γίνω όταν φτάσω και εγώ 50 χρονών , δεν πρέπει να γίνω εσύ.... 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
εδώ δεν έχεις όλες τις πληροφορίες αγαπητέ!
ο υπερ looser νεασμύρνη δεν είναι τσιγκούνης
το παιδί μέχρι και χρυσό σταυρουδάκι δώρο πήγε και έδωσε στο τσαρδί στην Καρολίνα...
Και λουλουδικά φυσικά...!
οπότε ξοδεύει....δεν είναι τσιγκούνης, απλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να βγάλει γκόμενα απο τα μπουρδέλα και τα μασάζ γιατί είναι looser βλακάκος
Μόνο που το αποτέλεσμα δεν ήτο το αναμενόμενο... :-
και δεν γάμησε τσάμπα την Καρολίνα
και την δάνεισε χρήματα και τώρα τα ψάχνει
και αυτή τώρα δεν σηκώνει τα τηλ...
και τον διέγραψε (αυτή) απο το facebook.... :S

και τώρα αυτη γυρνά και γλεντά στην υγειά του νεασμυρνη με τον αλβανό που της τα τρώει.. :2funny:
πόσο αστείος είσαι..... και πόσα ξέρες ,της λες ρε ανάπηρε με διέγραψε απο fb και κάτι τρέχει στα γύφτικα ....
ααα και συ ανημέρωτος είσαι , δεν υπήρχαν λουλούδια μόνο σταυρός καρδούλα και ένας μεγάλος δονητής , γιατί  αυτό είναι το μεγαλείο της ψυχής μου , σε σκέφτηκα ρε πισωγλέντι, πότε θα σταματήσεις
να πηγαίνεις σε στούντιο  να στον βάζουν στον κώλο , πότε θα σταματήσεις να πηγαίνεις σε μασάζ μαζί με φίλους σου να τους βλέπεις να γαμάνε και εσύ να τραβάς μαλάκια επειδή δεν μπορείς να γαμήσεις
και εσύ μαθαίνεις που μαθαίνεις ας τα μαθαίνεις σωστά τουλάχιστον....

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
καλά ρε παπάρα επικοινωνείς με το περιβάλλον , όταν θέλεις να μιλήσεις να βουτάς το μυαλό σου στη γλώσσα σου , ούτε γαμπρός υπήρξα και φισικά ούτε χορηγός όπως μερικοί μερικοί ,
για ανέβασε ρε παππάρα ένα πόστ που λέω ότι έχω λεφτά , μια δουλειά που μπορώ να είμαι σχετικά άνετος είμαι και δεν στηρίζομαι στα λεφτά της πλούσιας συζύγου
είσαι τόσο μαλάκας που που αναφέρεσαι με τέτοια σχόλια  για μιά κοπέλα την οποία μέχρι και πρίν λίγο καιρό την είχες πρήξει να ξανακανέται σχέση να την πέρνεις τηλέφωνο 200
φορές την ημέρα και να τρώς συνέχεια πόρτα και ξαφνικά όλα σου φταίνε και κάθεσαι και κατηγορείς άλλους , πές στην πούρτανα σου την ευα όταν σου μεταφέρει κάτι τουλάχιστον
να στο μεταφέρει σωστά...πραγματικά χαίρομαι όταν γράφεις γιατί ξέρω τι δεν πρέπει να γίνω όταν φτάσω και εγώ 50 χρονών , δεν πρέπει να γίνω εσύ....  
τελικα ρε αγαθομουνι εχεις μεγαλο προβλημα  ουτε ξερεις ποιος ειμαι ...... λες τετοιες  μακακιες ρε μορτακο  αλλα θα σου πω εγω την τσουπρα  την εχω φιστικωση οταν προτοξεκινησε και ειχε και λιγο σασπενς η υποθα και μετα αλλες δυο φορες στα μαγαζια που πηγε γκεκε μορτακο???? εγω δεν εχω αναγκη καμια τανα  και σε οποια τα ριχνω τρεχει σαν σκυλακι μετα γιατι ειμαι μορτης  μαγκας και το ειπα στην αρχη
γεροντοπαλικαρο ειμαι 64 χρονων  για να σε μαθενω καποια πραγματα  δεν εχω ουτε παιδι ουτε σκυλι  εσενα  ρε μορτακο  σε προσλαβανε κανονικα η τσουπρα και ο αλλος ο χορηγος για να δουλεψεις για την τσουπρα το τσαρδι της με δωρεαν κονο και τα ποτα τα βραδια στα γνωστα στεκια της κυψελης που συχναζουν αλβανιδες  και μετα σε πηγανε και σε γνωστο κλαμπ ρε αγαθιαρη  που εχεις γραψει και κριτικη ...
μορτακο δεν ειπα εγω οτι εχεις λεφτα ισα ισα  ειπα οτι εισαι μαγκουφης το κολιταρι σου ο αλλος γαμπρος και μεγαλος χορηγος ειπε οτι εχεις λεφτα .....
τι μακακιες γραφεις ρε μορτακο αν θες να  συναντηθουμε να φερω και τα κοπελια τους κολλητους μου με ντοκουμεντα  να στα δειξουμε  ....
μορτακο  αστα σου ειπα μεινε στα δελα με 10 ευρωπουλακια  αστα τα μασαντζιδικα ....
και πουσε χαιβαι μορτακο της δεκαρας μη μου πεις οτι ειναι ψεμα οτι σε ενα μασαντζιδικο στα χωσανε γερα σου ειπαν οτι δεν εχουν αναγκη απο προμοτορες και να πας αλλου....
εσυ  ρε μορτακο δεν πηγενες συνεχεια απο τομ πρωι στο τσαρδι τησ κοπελιας  δηθεν οτι επερνες κοπελια για μασαζ.... ρε γυφτακο καταφερατε το κλεισατε το μαγαζι της κοπελιας  και δεν προλαβα να αποδεχτω την προσκληση σου να ερθω να σου τριψω στη μουρη τις αποδειξεις και να με δεις απο κοντα ....
οσο για τα 200 τηλ που λες αστα ρε μορτακο δεν πιανουν σε μενα αυτα   ειπα και στην αρχη στην τσουπρα στο θρεντ το δικο της  που βγηκε ο αλλος ο σογαμπρος και χορηγος και εγραψε  μακακιες ... ειπα οτι κατι μορτακια της δεκαρας σαν εσενα και τον αλλον σας μασαω σαν στραγαλια και σας φτυνω   ..... γκεκε μορτακο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
δε μαλάκα φαντασιόπληκτε , άκου να δείς πώς έχει το πράγμα , στο ιουλιανού έχω πάει κοντά στις 15 φορές και έχω περάσει μόνο με δυο κοπέλες ,οπου έχω ανεβάσει και κριτική  με την μιά ήταν μέτρια
και με την άλλη καλά , σε προκαλώ ρε αρχιδάκο να ανεβάσεις ποστ μου που προμοτάρω το μαγαζί , όλα τα άλλα είναι για να δημιουργείς εντυπώσεις , ποσο μαλάκας μπορεί να είσαι για να γράφεις όλα αυτά
και να μην έχουν πάρει χαμπάρι ότι είσαι κλώνος ή προσπαθείς να εξυπηρετήσεις δικό σου σκοπούς , σε πιο μαγαζί βρε μαλάκα με έχουν διώξει   γιατί δεν γράφεις σε ποιο....αλλά έτσι είστε εσείς οι αγαπούληδες ,
οτι δεν φτάνετε τα κάνετε κρεμαστάρια  ,τί να έρθεις απο κονταβρε παπάρα , τι αποδείξεις και κουραφέξαλα , ότι έχεις γιατί δεν το λές εδώ....ρε παπάρα ποτέ δεν έχω κάνει σχέση με κοπέλα από μασάζ όπως μερικοί μερικοί
ναι έχω βγεί κάποιες φορές με 2-3 μόνο και μόνο απο δική τους πρόσκληση , τσάμπα μαγγας είσαι και εσύ που κρύβεσαι πίσω απο την ασφάλεια του πληκτρολογίου σου και συκοφαντείς.....
εδω είμαι ρε μορτάκο(είναι πολύ κρίμα και καλά άντρας χωρίς αρχίδια σαν και σένα  να χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις)βγάλε τις αποδείξεις σου στο αέρα τι φοβάσαι....την φούσκα που θα σκάσει....δεν έχω κρύψει τίποτα ,
όλο λόγια είστε αυτοι που με κατηγορείται για δημιουργία εντυπώσεων.  και εσύ σαν τον άλλο τον παπάρα είσαι που έγραφε ότι κατηγορούσα/συκοφαντούσα την Μάγια .......
μόνο και μόνο ότι είσαι και καλά 64 δείχνει πόσο μαλάκας είσαι.....
ρε παπάρα για πια πρόσκληση λές , βγάλε τα πμ στον αέρα ρε άνανδρε , σου έχω στείλει ποτέ τίποτα...άντε παπάρα και εσύ , δεν έχεται να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο και ασχολείστε με μένα  ,
πες ρε παπάρα σε τι σε ενόχλησα...πές κάτι  ουσιαστικό όχι αερολογίες και φούμαρα....όλο θα και θα είσαι...  

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
δε μαλάκα φαντασιόπληκτε , άκου να δείς πώς έχει το πράγμα , στο ιουλιανού έχω πάει κοντά στις 15 φορές και έχω περάσει μόνο με δυο κοπέλες ,οπου έχω ανεβάσει και κριτική  με την μιά ήταν μέτρια
και με την άλλη καλά , σε προκαλώ ρε αρχιδάκο να ανεβάσεις ποστ μου που προμοτάρω το μαγαζί , όλα τα άλλα είναι για να δημιουργείς εντυπώσεις , ποσο μαλάκας μπορεί να είσαι για να γράφεις όλα αυτά
και να μην έχουν πάρει χαμπάρι ότι είσαι κλώνος ή προσπαθείς να εξυπηρετήσεις δικό σου σκοπούς , σε πιο μαγαζί βρε μαλάκα με έχουν διώξει   γιατί δεν γράφεις σε ποιο....αλλά έτσι είστε εσείς οι αγαπούληδες ,
οτι δεν φτάνετε τα κάνετε κρεμαστάρια  ,τί να έρθεις απο κονταβρε παπάρα , τι αποδείξεις και κουραφέξαλα , ότι έχεις γιατί δεν το λές εδώ....ρε παπάρα ποτέ δεν έχω κάνει σχέση με κοπέλα από μασάζ όπως μερικοί μερικοί
ναι έχω βγεί κάποιες φορές με 2-3 μόνο και μόνο απο δική τους πρόσκληση , τσάμπα μαγγας είσαι και εσύ που κρύβεσαι πίσω απο την ασφάλεια του πληκτρολογίου σου και συκοφαντείς.....
εδω είμαι ρε μορτάκο(είναι πολύ κρίμα και καλά άντρας χωρίς αρχίδια σαν και σένα  να χρησιμοποιεί τέτοιες λέξεις)βγάλε τις αποδείξεις σου στο αέρα τι φοβάσαι....την φούσκα που θα σκάσει....δεν έχω κρύψει τίποτα ,
όλο λόγια είστε αυτοι που με κατηγορείται για δημιουργία εντυπώσεων.  και εσύ σαν τον άλλο τον παπάρα είσαι που έγραφε ότι κατηγορούσα/συκοφαντούσα την Μάγια .......
μόνο και μόνο ότι είσαι και καλά 64 δείχνει πόσο μαλάκας είσαι.....
ρε παπάρα για πια πρόσκληση λές , βγάλε τα πμ στον αέρα ρε άνανδρε , σου έχω στείλει ποτέ τίποτα...άντε παπάρα και εσύ , δεν έχεται να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο και ασχολείστε με μένα  ,
πες ρε παπάρα σε τι σε ενόχλησα...πές κάτι  ουσιαστικό όχι αερολογίες και φούμαρα....όλο θα και θα είσαι...  
λοιπον ακου μαμουχαλο αγαθομουνη  εγω ειμαι οπως σου ειπα μαγκας μορτης παλιας σχολης και τραγουδαω την ζωη και την καθε ειδους καψουρα με το μπουζουκακι μου και το μπαγλαμαδακι μου παρεα με τα κοπελια για το κεφι μας θα σε καλεσω στο στεκι να μας ακουσεις, στην ταμπακερα τωρα αγαθιαρι ,, λοιπον οπως ειδες δεν λεω μακακιες αλλ ντοκουμεντα εσενα σε καλεσε η τσουπρα και ο αλλος ο μεγαλος χορηγος της που σε σιγονταρει οταν  γραφεις    τον εχω αναφερει σαν γαμπρο  αυτος διαβαζε τα  πμ της κοπελιας σαν κατερινα  του συμπληρωνε και η τσουπρα και μετα εβγαινε στο σαιτ και συκοφαντουσε αλλους (τελευταιο παραδειγμα θα σου πω οπος το θυμαμαι) αυτο με τον οργασμοπσολο καπως ετσι λεγοταν ο συναγωνιστης  πελατης του ιουλιανου . αφου εγραψε ο αλλος βγηκες εσυ συγονταριζες ,εσεις οι δυο πατε παντα πακετο.
ειναι ψεμα ρε μορτακο οτι συχναζες απο το πρωι μεχρι  το βαρδυ στο τσαρδακι της κατερινας ερχοταν και ο αλλος ο μεγαλος χορηγος  τα πινατε
και γραφατε στο σαιτ .......  κααθε βραδυ σε εχουν αποθανατισει  με την τσουπρα παρεα  ....εσενα σου ειπα σε φωναξαν γιατι πια ειχε τελειωσει το παραμυθι με τον αστραπι---- σπαρκ δεν τον επαιρνε αλλο τον  χορηγο  (βλεπε σε προηγουμενα ποστ μου ποιον εννοω) να τσακωνεται μαζι του και ειπαν να αλλαξουν τακτικη να αναλαβεις εσυ να ενημερωνεις και να κανεις τις τσαρκες σου  στα αλλα μαγαζια και να τους λες τι γινεται....
ρε μορτακο αυτα στα λεω με ντοκουμεντα απο τα φιλαρακια μου εδω διπλα μου ειναι πινουμε τις τσικουδιες μας να στανιαρουμε  και με βαζουν να γραφω εγω γιατι σου ειπα ειμαι ρεμπετ ασκερ οι αλλοι ειναι οικογενειαρχες σταματησαν να γραφουν στο σαιτ....
σε κερασε η κατερινα ενα μαμησι με την πρωτη κοπελια και μετα ανελαβε αυτη να σε ξεναγει στα στεκια  κ.ο.κ γκεκε αγαθιαρη μου
..... στα μπουτια μας ρε μορτακο τι εκανες και κανεις με την τσουπρα αλλα μην βγαινεις εδω και να λες οτι πηγες με αυτη  και  με την αλλη  η με τον  αλλον να διαβαζετετα πμ  που στελνουμε εμεις σαν μακακες και να απαντατε η εσυ η ο αλλος χορηγος και την ιδια στιγμη σαν πελατες  εμεις να μιλαμε με το κατερινω ε οχι ρε μπαγασα μορτακο παει πολυ  και ακομα ποιο πολυ να γραφεται διαφορα εσυ και ο αλλος  για πελατες του ιουλιανου...
και να στο κανω ποιο λιανα την κουβεντα  να σου απλοσω ποιο μαλακα το χαλι αγορινο αγαθομουνη  δεν ειμαι ο κλωνος ουτε πουρναρι με το αληθινο μου ονομα βγηκα δαβιδ με λενε ελληνικοτατα εχω εβραικες ριζες ..... χαιβανι οσο και να χτυπιεστε εσυ και ο κολητος σου  ο χορηγος  της τσουπρας  δεν αλλαζω ονομα ειναι το πραγματικο μου  τι ειναι ρε το ονομα σωβρακο να τοι αλλαξω? εγω μονοι τα σοβρακα αλλαζω γιατην πρωινη γκομενα που ειναι και μορτισα και για την βραδινη που ειναι λιγο σκυλε.....
λοιπον ασε τις μακακιες για κλωναρια.....
τωρα αληθεια που καταφερατε με τις μακακιες σας να το κλεισεται το μαγαζι της τσουπρας λυσε μας μι;α απορια  τι κανεται την βοηθατε οικονομικα????? να παρει ταπανωτης η κοπελια?????
ειναι κριμα ρε μορτακο της το κλεισατε  αμ θα την πεταξεται στο δρομο...... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
και εγω ρε μπαγλαμα μαγαζι εχω αλλα οταν οι δουλειες δεν πανε καλα δεν τα βαζω με τον διπλανο μου ουτε με τους πελατες του αλλου μαγαζιου
ουτε κανω ψευτοδιαφημηση .......
αντε  να βοηθησεις την τσουπρα τωρα γιατι ειναι δυσκολες οι εποχες  απ οτι λεει εδω παλι η διαβολοφυλαδα σου εχει φερθει πολυ μορτικα η κοπελια  σου εδωσε σχεδον τα παντα το γλεντησες καλα μπαγασακο .....  και εσυ τιποτα μονο λιγα λοθλουδια με μπολικο γρασιδι που και που ....αντε βοηθησε τη γιατι :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
και μορτακο οσο για την σχεση με αυτες απο εκει μεσα που λες μαλλον το κα;μπανακι χτυπαει για τον κολητο σου τον χορηγο της κατερινιως????? αυτον που σε λεει αγαπητε μου  και σε υποστηριζει με αυτον που τα πινατε στο τσρδακι της κατερνιως..
εγω ειμαι μορτης μαγκας  μεγαλος πανω απο 2 φορες με τετοιου ειδους κοπελιες δεν παω μορτακο το εχω συστημα οχι πως εχουν τιποτα τα κοριτσοπουλα αλλα ετσι ειμαι εγω δοκιμαζω δυο μαμησια και φευγω  γκεκε αγαθιαρη μου????? αντε τωρα να σε αφησω να πιω κανα μπιρωνι τωρα μετα απο την χτεσινη κρασοκατανιξι

Υ.Γ
το μαγαζι που στα εχωσε και σου ειπε ευγενικα  δεν εχει αναγκες απο προμοτορες ειναι γεγονος αλλα δεν μου φταιει  το μαγαζι να το ξεμπροστιασω ..... 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.843
Πόντοι
46.232
πάλι μπλα μπλα μπλα και  μπλα μπλά.....
είναι ο λόγος εναντίον του λόγου μου , όλο αερολογίες λές
και σε έχουν πληροφορήσει λάθος , σιγά ρε παπάρα που θα ξεμπροστιάσεις το μαγαζί ...όλο παπαριές , αυτές τις αποδείξεις πότε θα τις παρουσιάσεις......όταν θα παρουσιάσεις κάτι θα σου απαντήσω....ρε μόρτι αφού είσαι αλάνι για πές μας έστω πμ που συνάζεις να τα πούμε απο κοντά...ή πάλι λόγια είσαι...δυο φορές έχεις πει να συναντηθούμε απο κοντά...ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα , περιμένω. 

sikos333

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις, παρακολουθούμε έναν παλιό (νεασνύρνη) και δύο-τρεις νέους (νταβιντ, whois, σκατόφατσα) να σκοτώνονται και 150 τουλάχιστον που γράφουν εδώ κάθονται και διαβάζουν και δεν επεμβαίνει κανείς. Να σας πω λοιπόν εγώ τη γνώμη που έχω σχηματίσει που σας διαβάζω. Ο παλιός που γράφει διάφορες κριτικές (για 4 κοπέλες που έχω πάει διαβάζοντας τις κριτικές του οι 3 ήταν όπως τα είπε ενώ η τέταρτη καμία σχέση με αυτό που είδα) έχει μάλλον τα συμφέροντά του από δω και από κει. Γούστο του καπέλο του και μαλακία του αν χορηγεί. Οι τρεις νέοι που μπήκαν, αν δεν είναι κλώνει, σίγουρα έχουν συμφέροντα. Γίνεται σκοτωμός για τη μοιρασιά της πίτας. Καλό θα είτανε και άλλοι να παρεμβαίνουν και να λένε τη γνώμη του για να μην νομίζουν οι διάφοροι που μπαίνουν πριν από 10 ημέρες και τα ξέρουν όλα ότι είμαστε μαλάκες οι υπόλοιποι και δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Άντε πιά!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom