Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Οι άνθρωποι που έχουν κάποιο κόμπλεξ  υποκρίνονται αυτό που θα ήθελαν να είναι. Απλώς ο φίλος μας δεν πρόσεξε και υπερέβαλε λίγο στα ψέματα του με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί. ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΔΕΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ και να μην τρέχει κάθε μέρα στα μπουρδέλα σαν τον φαντάρο που παίρνει μετά από 2 μήνες άδεια !!!!!!!
Περιγραφεις σαν στιγμα,εναν ανθρωπο που τρεχει καθε μερα στα μπουρδελα η' στα μασαζ,ενω το σωστο ειναι να εχει κανει δεσμο και να κανει ερωτα,αγγελικα πλασμενο με τη κοπελα του
Σου περασε η ιδεα απο το μυαλο,οτι ,μπορει να ειναι και συνειδητη επιλογη,με ολα τ αρνητικα που κουβαλαει αυτη η επιλογη?
Και απο την αλλη,μηπως για καποια παιδια που εχουν αυξημενες καβλες,ειναι μονοδρομος ο αγοραιος ερωτας,η' ο συνδυασμος σχεσης και αγοραιου ερωτα
Εγω θα λεγα ν αφησουμε τον smirni στην ησυχια του,γιατι κανεις δεν ξερει ουτε τους λογους,ουτε τα κινητρα του καθενος.Και απο την αλλη,δεν ειναι και καποιας μορφης υποκρισιας,καποια ηθοπλαστικα μηνυματα σ ενα τετοιο σαιτ
Το σαιτ για να ζει πρεπει να εχει δυο πραγματα,καταθεσεις και ενημερωσεις,τιποτ αλλο,ουτε σεμνοτυφια,ουτε φοβο,μονο τολμη και ειλικρινεια

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Περιγραφεις σαν στιγμα,εναν ανθρωπο που τρεχει καθε μερα στα μπουρδελα η' στα μασαζ,ενω το σωστο ειναι να εχει κανει δεσμο και να κανει ερωτα,αγγελικα πλασμενο με τη κοπελα του
Σου περασε η ιδεα απο το μυαλο,οτι ,μπορει να ειναι και συνειδητη επιλογη,με ολα τ αρνητικα που κουβαλαει αυτη η επιλογη?
Και απο την αλλη,μηπως για καποια παιδια που εχουν αυξημενες καβλες,ειναι μονοδρομος ο αγοραιος ερωτας,η' ο συνδυασμος σχεσης και αγοραιου ερωτα
Εγω θα λεγα ν αφησουμε τον smirni στην ησυχια του,γιατι κανεις δεν ξερει ουτε τους λογους,ουτε τα κινητρα του καθενος.Και απο την αλλη,δεν ειναι και καποιας μορφης υποκρισιας,καποια ηθοπλαστικα μηνυματα σ ενα τετοιο σαιτ
Το σαιτ για να ζει πρεπει να εχει δυο πραγματα,καταθεσεις και ενημερωσεις,τιποτ αλλο,ουτε σεμνοτυφια,ουτε φοβο,μονο τολμη και ειλικρινεια

ΣΩΣΤΟΣ  τα ειπες ολα

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Ρε θα με τρελλανετε , είναι φυσιολογικό να χαλάς όλα σου τα λεφτά στις πουτάνες και δεν είναι να είσαι οικογενειάρχης Η παντρεμένος Η με δεσμό και να ρίχνεις κάνα γαμήσι που και που για αλλαγή. Μην τα γράφετε αυτά γιατί τα διαβάζουν οι πουτάνες και τρίβουν τα χέρια. Όσο για αυτούς που τρέχουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στα μπουρδέλα τους κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με αυτούς που παίζουν κάθε μέρα χαρτιά - ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ. Και χαρά στην κάθε πουτάνα και τον κάθε κρουπιέρη που θα τους τα φάει. Ένα πράγμα θα πω και πιστεύω οι περισσότεροι θα με καταλάβουν. Όσοι καταφεύγουν στα μπουρδέλα (προσοχή οχι που και που) έχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το βλέπαμε από μικροί με αλλά παιδιά τις ηλικίας μας. Έβγαινε ο πιτσιρικάς και έλεγε "την ξέσκισα" και σου έλεγε μετά η πουτάνα οτι δεν του σηκωνόταν.Αν ειχε στόμα και ήθελε να μιλήσει η κάθε ΝΑΝΣΥ εδώ να έβλεπες τι θα σου έλεγε . Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος θα βγει σε κάνα μπαράκι θα γνωρίσει κάνα μουνάκι και θα πηδήξει (ακομα και ο παντρεμένος). Στο μπουρδέλο θα πάει καμιά φορά αν ξεμείνει η από καύλα . Δεν με ενοχλει κανενας εδω φιλε μου , με ενοχλει ομως ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ

Επισκέπτης
ΣΩΣΤΟΣ  τα ειπες ολα
ρε τυπε να σου κανω εγβω ωρα μια ερωτηση; μηπως εσυ εχεις καποιο ψυχολογικο προβλημας τι μια τα ειπες ολα και αμεσως μετα
Ρε θα με τρελλανετε , είναι φυσιολογικό να χαλάς όλα σου τα λεφτά στις πουτάνες και δεν είναι να είσαι οικογενειάρχης Η παντρεμένος Η με δεσμό και να ρίχνεις κάνα γαμήσι που και που για αλλαγή. Μην τα γράφετε αυτά γιατί τα διαβάζουν οι πουτάνες και τρίβουν τα χέρια. Όσο για αυτούς που τρέχουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στα μπουρδέλα τους κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με αυτούς που παίζουν κάθε μέρα χαρτιά - ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ. Και χαρά στην κάθε πουτάνα και τον κάθε κρουπιέρη που θα τους τα φάει. Ένα πράγμα θα πω και πιστεύω οι περισσότεροι θα με καταλάβουν. Όσοι καταφεύγουν στα μπουρδέλα (προσοχή οχι που και που) έχουν ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το βλέπαμε από μικροί με αλλά παιδιά τις ηλικίας μας. Έβγαινε ο πιτσιρικάς και έλεγε "την ξέσκισα" και σου έλεγε μετά η πουτάνα οτι δεν του σηκωνόταν.Αν ειχε στόμα και ήθελε να μιλήσει η κάθε ΝΑΝΣΥ εδώ να έβλεπες τι θα σου έλεγε . Ο ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ άνθρωπος θα βγει σε κάνα μπαράκι θα γνωρίσει κάνα μουνάκι και θα πηδήξει (ακομα και ο παντρεμένος). Στο μπουρδέλο θα πάει καμιά φορά αν ξεμείνει η από καύλα . Δεν με ενοχλει κανενας εδω φιλε μου , με ενοχλει ομως ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ
τύπε μήπως τελικά εχεις κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα η εχεις υπαρξιακά προβλήματα; και δεν στο λεω με καμία δόση ειρωνείας αυτο.εχεις φαγωθεί απο τι μια πως ειναι δυνατόν να γαμάει κάποιος και πως αντέχει να ρίχνει 3 γαμήσια.μετα λες δεν λέω αυτό αλλα που βρίσκει τα λεφτά .και μετά κάνεις υποδείξεις γιατί δεν βρίσκει γκόμενα....τύπε πραγματικά ψαχτο γιατί πρέπει να εχεις μεγάλο πρόβλημα ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
Η απορία μου φίλτατε δεν είναι για τα 3 γαμήσια τόσο(καμιά φορά τόσα ρίχνω στην γκόμενα μου - φυσιολογικό) όσο ότι σε μια μερα γυρνάς τα μπουρδέλα ρίχνεις τα 3 και χαλάς τόσα χρήματα , περνάς και απ τα μασάζ ρίχνεις και εκεί άλλα 3 (μας ενημερώνεις και σε ευχαριστούμε γι αυτό) και δεν ξέρω αν διαβάσω και κάνα άλλο νήμα αν ρίχνεις και εκεί άλλα 3. Υποθέτω θα είσαι γύρω στα 40, συνταξιούχος αποκλείεται , παρόλα αυτά δουλεύεις βγάζεις τόσα χρήματα για γαμήσια ( συμφωνα με τα λεγόμενα σου το χαλάς το 100ευρω την ημέρα). Απ την άλλη η εμπειρία μου μου λέει ότι όσοι έχουν πολλά χρήματα ΔΕΝ ΠΑΝΕ σε μπουρδέλα , υπάρχουν κι άλλες λύσεις πιο καθαρές και κυριλέ ( απο μασαζ call girls και πανω). Δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά ρε φίλε δεν βγαίνει ο λογαριασμός. Οσο για το αν πρεπει να το γραψω σε αυτο το νημα σου απαντω οτι δεν εβρισκα νημα με το δυδιμου γι αυτο. Αν θες το κανω copy paste και αλλου.  Μετα από αυτό το μήνυμα θα αρχίσεις εσύ και η παρέα σου το βρισίδι το ξέρω , αλλά Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ
ρε μεγάλε είσαι προκατειλημμένος , για πιο βρισίδι και κουραφέξαλα λες....δουλεύω 12 ώρες σχεδόν καθημερινά εκτός απο τα ρεπό μου και τις Κυριακές , είμαι ελεύθερος και κουμάντο στα λεφτά και στο πουλί μου
κάνω εγώ , που έχω γράψει ότι χαλάω 100 την ημέρα , χαλάω σχεδόν 500 τον μηνά που το θεωρώ ένα φυσιολογικό πόσο ένω μέχρι πρίν απο 1.5 χρόνο χάλαγα πολύ περισσότερα , είσαι τόσο άσχετος με τον αγοραίο έρωττα που θεωρείς όσο όσοι έχουν λεφτά δεν πάνε στα μπουρδέλα , πάω όπου περνάω πιο καλά , ερώτηση ποιος σου είπε ότι τα call girls είναι πιο καθάρά , με συγχωρείς αλλά έχεις μεγάλη άγνοιά , αυτά μην ψάχνεται συνέχεια για φαντάσματα και ιστορίες με δράκους.  

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
Οι άνθρωποι που έχουν κάποιο κόμπλεξ  υποκρίνονται αυτό που θα ήθελαν να είναι. Απλώς ο φίλος μας δεν πρόσεξε και υπερέβαλε λίγο στα ψέματα του με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί. ΕΝΑΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΑΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΔΕΣΜΟ ΝΑ ΤΟ ΞΑΛΑΦΡΩΝΕ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ και να μην τρέχει κάθε μέρα στα μπουρδέλα σαν τον φαντάρο που παίρνει μετά από 2 μήνες άδεια !!!!!!!
πιά ψέμματα και που και σε τι αποκαλύφτηκα ,
σου είπε κανείς ότι ψάχνω για δεσμό? αν ήθελα να κάνω δεσμό θα έκανα , θα σε παρακαλέσω  να ασχολείσαι με την "καμπούρα σου)

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Συγνωμη κυριοι ολοι εσεις που πεσατε να με φατε διαφωνειται με αυτο δηλαδη ?????? τοτε σας ζητω συγνωμη εχω εγω το προβλημα !!!  (βοηθειαααα κανενας λογικος γραφει εδωωωωω)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Συμφωνω οτι δεν ειναι και υγίες να πας σε 3 δέλα καπάκι . Ωσπού να χωνέψεις την μία εμπειρία ξεκινάς νέα, οι κοπέλες που το κανουν  αυτό τουλάχιστον πληρώνονται.

Επίσης πιστευω οτι αν εχεις πχ 200€ δεν θα πας να αγορασεις 100 σοκοφρέτες από το περίπετρο αλλα 10 πάστες απο το ζαχαροπλαστειο .

Τα κωλλ ισως να μην ειναι πιο καθαρά  αλλα πάνε σε πιο καθαρα ξενοδοχεια και κάθονται καμια ώρα και οχι 10 λεπτά

Ο καθενας πάντως ειναι υπευθυνος για τίς πράξεις του και δικαιωμα του να κάνει οτι θέλει .

Μόνη ενσταση οτι κάπου το νόημα των κριτικων χάνεται . Αν πας την ιδια μερα με 3 , στην 3η εχεις φτασει με πολύ λιγότερα κεφια αρα θα την αδικήσεις .

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1
Συγνωμη κυριοι ολοι εσεις που πεσατε να με φατε διαφωνειται με αυτο δηλαδη ?????? τοτε σας ζητω συγνωμη εχω εγω το προβλημα !!!   (βοηθειαααα κανενας λογικος γραφει εδωωωωω)

Χαλάρωσε ,, δίκιο έχεις σε όσα λες , προσωπικά δε πήγα με 3 την ίδια μέρα ούτε στα 18 μου. Κ ο smirni δίκιο έχει ,, του αρέσει του ανθρώπου η μπουρδελότσαρκα ,, είναι δικαίωμά του ακόμα κ σε αυτή την ηλικία ,, δε πρέπει να κρίνουμε κ προπάντων να κατακρίνουμε κάποιον που γουστάρει κάτι τέτοιο. ούτε να προτείνουμε να κάνει δεσμό ή να πηγαίνει με cg ή άλλα συναφή... Αυτό γουστάρει... Κουμανταδόροι στη ζωή του είμαστε ???
Απλώς εμείς γουστάρουμε άλλα.....

Δε χρειάζονται λοιπόν κονταρομαχίες ,, εδώ είμαστε για να ενημερωνόμαστε για το τι παίζει στην πιάτσα κ ο smirni είναι η καλύτερη εφημερίδα της πιάτσας. Το θετικό που του αναγνωρίζω είναι ότι είναι πάντοτε αντικειμενικός και αμερόληπτος... Μπράβο man !!

Μάλιστα θα του πρότεινα και κάτι εμπιχειρηματικό. Να δημιουργήσει δικό του site με αντίστοιχο αντικείμενο με 3-4 mod φίλους του και με κριτικές δικές του έτσι ώστε να συνδυάσει το τερπνό μετά του ωφελίμου.... :think: :think:

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν εβρισα κανεναν απλως εκανα καποιες διαπιστωσεις. αν εγραφα μαλακιες ο Ν ΣΜΥΡΝΗ δεν θα ασχολιοταν με εμενα. επειδη ομως η αληθεια ποναει κι εγω την ζυγωσα πολυ φανηκε απο την κινηση να μου σβησει ολα τα μηνυματα απο εδω. αλλοι εχουν ριξει του κοσμου τα γαμοσταυρα και δεν τα εχουν πειραξει (τα μηνυματα). φιλαρα μην ντρεπεσαι την ζωη σου στις πουτανες τρως απλως επειδη δεν συμφερει κανεναν εδω δεν στο λεει παρα τα βαζουν με εμενα. δεν θα του ξαναπω τιποτα φιλοι μου, θα τον αφησω να σας ενημερωνει. οσο για τον φιλο που λεει οτι χρειαζομαι ψυχιατρο τον πληροφορω οτι εγω εκανα πρωτοχρονια (οπως και αλλες γιορτες) με την οικογενεια μου και οχι στις πουτανες.  WHO HAVE THE PROBLEM  ?????

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΥΠΟΨΗΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΤΟΝ Ν ΣΜΥΡΝΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΣΒΗΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΤΕ. ΜΕΓΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
ΥΠΟΨΗΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΙΤΕ ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΔΩ ΤΟΝ Ν ΣΜΥΡΝΗ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΣΒΗΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΤΕ. ΜΕΓΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ

Αφου σου ειπε ο Mod τέλος η αντιπαράθεση αστο , μην συνεχιζεις το θέμα από νημα σε νήμα . (σε 3- 4 νήματα συζητας το ιδιο θέμα)

τελος μεχρι εδω με την ολη αντιπαραθεση

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αφου σου ειπε ο Mod τέλος η αντιπαράθεση αστο , μην συνεχιζεις το θέμα από νημα σε νήμα . (σε 3- 4 νήματα συζητας το ιδιο θέμα)

H απορία μου είναι γιατι επενεβει τοσο γρηγορα ο mod ενω αλλες αψημαχιες τις αφηνει και συνεχιζονται ?????  και με βρισίδια μεσα  ?????  μηπως αυτο λεει κατι για τον Ν ΣΜΥΡΝΗ  -  ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΟΓΡΑΦΟΣ

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
.....φανηκε απο την κινηση να μου σβησει ολα τα μηνυματα απο εδω.

Η εντύπωσή μου είναι ότι τα posts σου μεταφέρθηκαν στο παρών νήμα. Αλλά ίσως έχεις καλύτερη εικόνα αφού είσαι ο γράφων.

.....αλλοι εχουν ριξει του κοσμου τα γαμοσταυρα και δεν τα εχουν πειραξει (τα μηνυματα).

Συμφωνώ απόλυτα.

οσο για τον φιλο που λεει οτι χρειαζομαι ψυχιατρο τον πληροφορω οτι εγω εκανα πρωτοχρονια (οπως και αλλες γιορτες) με την οικογενεια μου και οχι στις πουτανες.  WHO HAVE THE PROBLEM  ?????

Κι' εγώ..... Λες να το κοιτάξω? :cheesy: :cheesy: :cheesy:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Stories