Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
συναγγωνιστές καλημέρα, νεος εδώ και θα θελα τα φώτα σας ! την συμβουλή σας για κανα 2-3 μαγαζία - κοπέλες  must , που πρέπει να πας !!!!!!! που να το κάνουν κ να το χέρονται πραγματικό κ όχι ξεπέτα στυλ !!!!! 
Τώρα που είδα το ερώτημα του νεαρού manulaki.. έχει κανείς υπόψη του τι απέγινε εκείνο το γλυκύτατο, αλλά αγωνιστικών προδιαγραφών πλάσμα ονόματι "Δεσποινα" αν δεν απατώμαι, που ήταν στην Σολωμού ( ακριβώς κάτω από την Γ Σεπτεμβρίου μια πολυκατοικία με μπλέ πόρτα ?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μου τη σπανε που μπαινουν απο διαφορα μασατζιδικα και κανουν διαφημιση οπως δαναη συγγρου 29 εχω να δηλωσω αντισθενη πως κατεμενα ετσι χανεται το κυρως του σαιτ καμια σχεση με πριν απο 2-3 χρονια

Ομοίως :tickedoff:, εμμέσως πλην σαφώς, έχω εκφραστεί σχετικά σε ανύποπτο χρόνο !

Ενδεικτικά :

Καλώς ήλθατε στο ... studiosclub ...! :grouphug: :crazy:
Ά, καλά ! :o Το studioγυρίσαμε και 'δω ! :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σε γλυκό βγαίνει μόνο το καρυδάκι Πηλίου.. Συνιστώ να το γευτείτε.. στο χωριό Κισσός

Το προηγούμενο όνομα του ξενοδοχείου X-Dream στη Μαιζώνος 6 a.k.a. Πορνομέγαρο. :rolleyes:

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Σε γλυκό βγαίνει μόνο το καρυδάκι Πηλίου.. Συνιστώ να το γευτείτε.. στο χωριό Κισσός

Αγαπητέ επιμένω για το φυρίκι και συμπροτείνω να το γευτείτε στο χωριό Μακρυνίτσα (το μπαλκόνι του Παγασητικού όπως την έλεγε ο Ελ. Βενιζέλος) πριν την πλατεία ή στη μεγάλη στροφή στο έμπα της Πορταριάς. Σχετικές ίνφο εδώ:
ΥΓ. Προμηθευτείτε κι ένα-δύο παράνω. Αν κατέβει η Μαιρούλα στις εκλογές...

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητέ επιμένω για το φυρίκι και συμπροτείνω να το γευτείτε στο χωριό Μακρυνίτσα (το μπαλκόνι του Παγασητικού όπως την έλεγε ο Ελ. Βενιζέλος) πριν την πλατεία ή στη μεγάλη στροφή στο έμπα της Πορταριάς. Σχετικές ίνφο εδώ:
ΥΓ. Προμηθευτείτε κι ένα-δύο παράνω. Αν κατέβει η Μαιρούλα στις εκλογές...
οταν βρεθώ θα το τιμήσω αγαπητέ. Παρεπιπτόντως στις Μηλιές εγένετο μέχρι πρότινός εξαιρετικό ταντρικό αλλά ένεκα η κρίσης, επέστρεψε η θεραπενίς στο Αμστελόδαμο

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
οταν βρεθώ θα το τιμήσω αγαπητέ. Παρεπιπτόντως στις Μηλιές εγένετο μέχρι πρότινός εξαιρετικό ταντρικό αλλά ένεκα η κρίσης, επέστρεψε η θεραπενίς στο Αμστελόδαμο

Ταντρικό στις Μηλιές;;;;Με έστειλες κανονικά!!!!Τα σέβη μου για τις γνώσεις σου που εκτείνονται και χρονικά και χωρικά!!!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ταντρικό στις Μηλιές;;;;Με έστειλες κανονικά!!!!Τα σέβη μου για τις γνώσεις σου που εκτείνονται και χρονικά και χωρικά!!!
Καλέ μου φίλε είναι γνωστό πως το Πήλιο είναι ιερό όρος, ενεργειακό κέντρο στο οποίο κατά καιρούς κατοικούν ιερείς και ιέρειες με τους ανάλογους προσκυνητές  lol

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλέ μου φίλε είναι γνωστό πως το Πήλιο είναι ιερό όρος, ενεργειακό κέντρο στο οποίο κατά καιρούς κατοικούν ιερείς και ιέρειες με τους ανάλογους προσκυνητές  lol

Κι εγώ ο μαλάκας την έβγαζα με εξοχικό (το υπέροχο αυτό χοιρινό) στην Πορταριά, καφέ και γλυκό κάστανο στη Μακρυνίτσα και μπάνια στα παραθαλάσσια. Αχ και να ήξερα....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Κι εγώ ο μαλάκας την έβγαζα με εξοχικό (το υπέροχο αυτό χοιρινό) στην Πορταριά, καφέ και γλυκό κάστανο στη Μακρυνίτσα και μπάνια στα παραθαλάσσια. Αχ και να ήξερα....

Είσθε διπλά άτυχος: Δεν γνωρίσατε τον εκλεκτό συναγωνιστή peonius ενωρίτερα, και δεν προλάβατε τη θεραπαινίδα εν Ελλάδι!

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Είσθε διπλά άτυχος: Δεν γνωρίσατε τον εκλεκτό συναγωνιστή peonius ενωρίτερα, και δεν προλάβατε τη θεραπαινίδα εν Ελλάδι!

Έστω και τώρα έχω την τιμή να συνομιλούμε διαδικτυακά. Ο μπαγάσας πάντως να ξέρει για ταντρικό στο Πήλιο... Υποκλίνομαι!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Με κάνετε και κοκκινίζω φίλτατοι. Συν Αθηνά και χείρα κίνει ήταν η ανακάλυψη αυτή. Ενα απλό googlarisma του στυλ για να δούμε τι μπορεί να βγάλει το παραγάδι, μετά ολίγη αλληλογραφία που μετουσιώθηκε σε εξαιρετικής αποδοτικότητας διήμερα η ολιγόωρες στάσεις από και προς Θεσσαλινίκη. ( Μόνιμη επωδός τα επαγγελματικά ταξίδια). Δε λέω σκότωμα η πολύωρη οδήγηση, αλλά η αποζημίωση πλήρης ιδιαίερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όταν συνυπήρχαν και άλλες άκρως αξιοσημείωτες παρουσίες που είχαν έλθει να απολαύσουν τους αδάμαστους πηλιορήτικούς ( και ουχί μόνο) Πάνες και Σάτυρους σε διονυσιακή έξαρση.  

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δε λέω σκότωμα η πολύωρη οδήγηση αλλά η αποζημίωση πλήρης ιδιαίερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όταν υπήρχαν και άλλες άκρως αξιοσημείωτες παρουσίες που είχαν έλθει να απολαύσουν τους αδάμαστους πηλιορήτικούς ( και ουχί μόνο) Πάνες και Σάτυρους.

Λίγοι, αλλά εκλεκτοί μπορούν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Και που να γράψω πληροφορίες για ταντρικό εδώ στην Αθήνα... χαχαχαχα Θα γίνει το έλα να δεις όπως με το Thai χαχαχαχαχα. Θα μας δούμε στην espresso πρωτοσέλιδο.. Και μη μου γεμίσετε το Inbox.. ok Αυτά είναι για μεγάλα παιδάκια

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Και που να γράψω πληροφορίες για ταντρικό εδώ στην Αθήνα... χαχαχαχα Θα γίνει το έλα να δεις όπως με το Thai χαχαχαχαχα. Θα μας δούμε στην espresso πρωτοσέλιδο.. Και μη μου γεμίσετε το Inbox.. ok Αυτά είναι για μεγάλα παιδάκια

Δώσε γνώσεις στο πόπολο Προμηθέα!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom