leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
υπαρχουν??
Δεν προσδιορίζεις λίγο το "ώριμες"? (ηλικιακά? εμπειρία?)
υπαρχουν??
Δεν προσδιορίζεις λίγο το "ώριμες"? (ηλικιακά? εμπειρία?)
κανα μασατζίδικο να κλείνει αργά πχ στις 11 το βράδυ παίζει?
το συγγρού 29 μέχρι τις 01.00.κανα μασατζίδικο να κλείνει αργά πχ στις 11 το βράδυ παίζει?
βραδη ΡΕΝΑ,ΑΛΙΝΑ,ΑΝΑ,ΝΤΙΑΝΑ,ΛΟΛΑ,ΑΝΤΑ φιλακια σε ολουσ
το συγγρου 29 .
βραδη ΡΕΝΑ,ΑΛΙΝΑ,ΑΝΑ,ΝΤΙΑΝΑ,ΛΟΛΑ,ΑΝΤΑ φιλακια σε ολουσ
το συγγρού 29 μέχρι τις 01.00.
σήμερα δουλεύουν βραδη ΡΕΝΑ,ΑΛΙΝΑ,ΑΝΑ,ΝΤΙΑΝΑ,ΛΟΛΑ,ΑΝΤΑ φιλακια σε ολουσ τηλ:6972164085-6972164138
όχι αλλά μπορώ να πώ ποια να μην πάρει
γιατί γελάς?
δεν είναι για γέλια....για κλάματα είναι ;)
υπαρχει κανενα συμβολο που να κλαιει ? αν οχι, τοτε ταιριαζει και αυτο μια φορα που την στο home της , και της λεω κατσε μπρουμητα , γυρναει τρομαγμενη και μου λεει , οχι απο πισω . και της λεω γιατι οχι ? μου λεει γιατι τον εχεις μεγαλο. θα με δουλευε μαλλον , γιατι ειναι πιο μικρο και απο το δικο σου
όχι αλλά μπορώ να πώ ποια να μην πάρει
ποια είναι η δεύτερηερωτηση κρισεως. εσυ που τις εχεις και τις 2 , με ποια δεν θα ξαναπηγαινες ?
κανεις λες και πηγε καποιος ποτε με την Μαριαννα για το μασαζ της...
πιπα κωλο εμπλοκη γραψε και στο μασαζ στον πουτσο ειναι απο τις καλυτερες...
κάνε αυτό ου κάνω και εγώ, αφού λέει μασάζ και δεν το έχει η κοπέλα βάζεις μικρό βαθμό...οσον αφορά το σεξ γράφε λεπτομέρειες...........Ερώτηση προς προβληματισμό. Απευθύνομαι κυρίως στους έμπειρους παίχτες του φόρουμ, αλλά όχι μόνο. Στις κριτικές για μασάζ, υπάρχει η δυνατότητα να βαθμολογήσουμε την "ποιότητα μασάζ". Θαυμάσια. Δεν υπάρχει όμως η δυνατότητα να βαθμολογήσουμε την ποιότητα σεξ. Και μη μού πείτε "και τι έγινε;", αφού στα περισσότερα μαγαζιά για τα οποία γίνεται λόγος εδώ πέφτει γαμήσι.
Το πρόβλημα μεγαλώνει για κοπέλες που είναι άσχετες με μασάζ, αλλά γαμιόνται καλά. Π.χ. χτες είπα στο N.Smirni ότι έχω γράψει τις εντυπώσεις μου από τη Μαριάννα (Κ48) αλλά βαρέθηκα να ανεβάσω κριτική και τις άφησα στο θρεντ. Σήμερα είπα να γράψω κριτική αλλά σταμάτησα εξαιτίας του ζητήματος που ανέφερα πριν. Η Μαριάννα είναι άσχετη από μασάζ. Τι να της βάλω λοιπόν; 2; ΟΚ, αλλά έτσι τη "θάβω", και δεν θα εμφανίζεται καθόλου στην εικόνα που θα προκύψει από την κριτική ότι είναι αστέρι στο γαμήσι. Μια άλλη λύση είναι σε τετοιες περιπτώσεις στο "ποιότητα μασάζ" να βάλω το βαθμό που αντιστοιχεί στο πόσο καλά γαμιέται η κοπέλα, αγνοώντας τις υπηρεσίες μασάζ. Είναι σωστό όμως; Μια άλλη δυνατότητα είναι να μπει ένας μέσος όρος, δηλ. ("ποιότητα μασαζ" + "συμμετοχή στο γαμήσι")/2. Αλλά κι αυτό μού φαίνεται λίγο προβληματικό ή και αστείο.
Τι λέτε παίχτες;