Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 207 54,0%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    383

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μήπως θυμάσαι ποια ήταν η θεματολογία των διαγραμμένων ποστ;

Όχι ρε παίκτη.

Τη μία ημέρα ο post counter έδειχνε 122χχ και την επόμενη 114χχ...... Κατά τύχη το είδα, γιατί ήταν μεγάλη η διαφορά!!!

Βγάλε συμπέρασμα! :idiot:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Όχι ρε παίκτη.

Τη μία ημέρα ο post counter έδειχνε 122χχ και την επόμενη 114χχ...... Κατά τύχη το είδα, γιατί ήταν μεγάλη η διαφορά!!!

Βγάλε συμπέρασμα! :idiot:
Θα σου εξηγησω, περνεις το πρωτο κ το τελευταιο, δηλαδη δινεις εντολη να σβηστει σε ενα θρεντ απο το ταδε ως το δεινα π.χ απο το 1200 ως το 5000...λογικο ειναι να σβηστουν πολλα... Το ιδιο σε ενα χρηστη που σπαμαρει επιμονα χωρις να ενημερωνει...σε καλυψα;

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Θα σου εξηγησω, περνεις το πρωτο κ το τελευταιο, δηλαδη δινεις εντολη να σβηστει σε ενα θρεντ απο το ταδε ως το δεινα π.χ απο το 1200 ως το 5000...λογικο ειναι να σβηστουν πολλα... Το ιδιο σε ενα χρηστη που σπαμαρει επιμονα χωρις να ενημερωνει...σε καλυψα;

α) Δεν έχω 800 posts σε ένα νήμα.

β) Πρόσφατα posts μου σε συγκεκριμένα νήματα δεν έχουν σβηστεί.

Καίει λάδια το μαγαζί..... :S

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Μετα απο από παααααααααααααρα πολύ καιρο το νημα για το κατάστημα στην Πατησιων 77-79 παυει να βρισκεται στην 1η σελίδα αλλα πεφτει στην 2η σελίδα . Οι απόδοσεις για το ποιος θα πρωτοποσταρει για να το αναστησει

α) Η Fotini για να αναγγειλει το ροστερ απόδοση 1.10

β) ο ΨΑΡΑΚΑΣ_2 για να αναγγειλει το ροστερ απόδοση 1.15

γ) Ο n.smirni_76 για αναμνησεις απόδοση 1.35

δ) Τυχαίο μέλος που απλα θα ρωτήσει  "τιποτα νεο ;;;" απόδοση 1.80

ε) κανενας , το νημα θα ανστηθει στις 10/01/2013 με το πέρας της εορταστικής περιόδου απόδοση, 1.40

στ) Μελός για να καταθεσει καποια κριτική, απόδοση 3.20

Το ονλαιν στοιχημα ειναι πια παρανομο οποτε δυστυχως δεν μπορειτε να ποντάρετε . Εγω θα ελεγα το ε) αλλα μπορει να γινει το δ) από καναν αρχάριο . ;)

---------------------------------------------------------
Μετα την αποψη ας καταθεσω και μια ηλίθια  απορία.

Στα μαγαζια ,οταν λειπει η σερίφισσα , υπάρχει καποιο πρωτοκολλο για το ποια ανοιγει την πόρτα ;;; Δλδ ανοιγει η αρχαιότερη ή οποια απλα τυχει να βρισκεται πιο κοντα;;

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
 Μετα απο από παααααααααααααρα πολύ καιρο το νημα για το κατάστημα στην Πατησιων 77-79 παυει να βρισκεται στην 1η σελίδα αλλα πεφτει στην 2η σελίδα . Οι απόδοσεις για το ποιος θα πρωτοποσταρει για να το αναστησει

α) Η Fotini για να αναγγειλει το ροστερ απόδοση 1.10

β) ο ΨΑΡΑΚΑΣ_2 για να αναγγειλει το ροστερ απόδοση 1.15

γ) [size=20pt]Ο n.smirni_76 για αναμνησεις απόδοση 1.35[/size]
δ) Τυχαίο μέλος που απλα θα ρωτήσει  "τιποτα νεο ;;;" απόδοση 1.80

ε) κανενας , το νημα θα ανστηθει στις 10/01/2013 με το πέρας της εορταστικής περιόδου απόδοση, 1.40

στ) Μελός για να καταθεσει καποια κριτική, απόδοση 3.20

o n.smirni είναι πολύ busy φίλε γιατί έχει να προμοτάρει και το μαγαζί της Κατερίνας (Ιουλιανου  55-57), μπας και πάρει κανα free fuck ο ληγούρης απο εκεί και απο το Πατησίων 77-79.

Έχει επίσης να πάει σαν γνήσιος αγαπούλης και πιρφόρος που είναι να δώσει δωράκια στην Καρολίνα μια πουτάνα στη Φυλής. Πάει με γλυκά, λουλούδια, και διάφορα άλλα, έχει γίνει βούκινο ο ηλίθιος.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
o n.smirni είναι πολύ busy φίλε γιατί έχει να προμοτάρει και το μαγαζί της Κατερίνας (Ιουλιανου  55-57), μπας και πάρει κανα free fuck ο ληγούρης απο εκεί και απο το Πατησίων 77-79.

Έχει επίσης να πάει σαν γνήσιος αγαπούλης και πιρφόρος που είναι να δώσει δωράκια στην Καρολίνα μια πουτάνα στη Φυλής. Πάει με γλυκά, λουλούδια, και διάφορα άλλα, έχει γίνει βούκινο ο ηλίθιος.

Με τον n.smirni76 έχω έρθει ορισμένες φορές σε αντιπαράθεση που νομίζω ότι και από τις δύο πλευρές δεν ξεπέρασε κάποια όρια. Εσύ, χωρίς προηγούμενο ιστορικό αντιπαραθέσεων μαζί του, έρχεσαι τώρα και ξεφουρνίζεις πράγματα που είναι αναπόδεικτα χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Γνώμη μου είναι ότι δεν πράττεις σωστά και δηλώνω ότι αποδοκιμάζω το κείμενό σου.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Με τον n.smirni76 έχω έρθει ορισμένες φορές σε αντιπαράθεση που νομίζω ότι και από τις δύο πλευρές δεν ξεπέρασε κάποια όρια. Εσύ, χωρίς προηγούμενο ιστορικό αντιπαραθέσεων μαζί του, έρχεσαι τώρα και ξεφουρνίζεις πράγματα που είναι αναπόδεικτα χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Γνώμη μου είναι ότι δεν πράττεις σωστά και δηλώνω ότι αποδοκιμάζω το κείμενό σου.

καλά κάνεις
ελεύθερο φόρουμ είναι

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Τα λουλουδια ειναι δικό του θέμα .

Εγω τον εβαλα επειδη ειναι συχνος στο νήμα
Προσθετω στο στοιχηματικο φυλλο

στ) να ποσταρει  η mariak να μας πει οτι λογω εορτων επιστρεφει στον χώρο  αποδοση 1,80

ζ)  Συχνο  μελος του φόρουμ να ποσταρει "καλημερα κουκλες"  αποδοση 1,80

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.365
Πόντοι
46.232
o n.smirni είναι πολύ busy φίλε γιατί έχει να προμοτάρει και το μαγαζί της Κατερίνας (Ιουλιανου  55-57), μπας και πάρει κανα free fuck ο ληγούρης απο εκεί και απο το Πατησίων 77-79.

ανάπηρε σε μυαλό πρώτα αλλά και σε σώμα παλιοκομπλεξικέ....έχεις χάσει επεισόδια  :) :) :)
μάθε φρέσκες και σωστές  πληροφορίες και μετά πήγαινε να ξελαφρώσεις την κωλοτρυπίδα σου στο αγαπημένο σου στούντιο.....
όσο για λιγούρης και τα free fuck με έκανες και γέλασα , ευτυχός ακόμα ο θέος με έχει μια χαρά και δεν τα έχω ανάγκη.
επανέρχεσαι πάλι χωρίς αιτία και μου κάνεις επίθεση...απο δω και πέρα αν  θέλεις πόλεμο θα τον έχεις και μάλιστα αναγκαστικά θα πέφτω στο επίπεδο σου...........

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
καλά κάνεις
ελεύθερο φόρουμ είναι

Το ότι είσαι κλώνος και ποιανού είσαι κλώνος είναι γνωστό. Το ότι είσαι μαλάκας το γνωρίζουμε σιγά σιγά. Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι που τραγουδάς.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ανάπηρε σε μυαλό πρώτα αλλά και σε σώμα παλιοκομπλεξικέ....έχεις χάσει επεισόδια  :) :) :)
μάθε φρέσκες και σωστές  πληροφορίες και μετά πήγαινε να ξελαφρώσεις την κωλοτρυπίδα σου στο αγαπημένο σου στούντιο.....
όσο για λιγούρης και τα free fuck με έκανες και γέλασα , ευτυχός ακόμα ο θέος με έχει μια χαρά και δεν τα έχω ανάγκη.
επανέρχεσαι πάλι χωρίς αιτία και μου κάνεις επίθεση...απο δω και πέρα αν  θέλεις πόλεμο θα τον έχεις και μάλιστα αναγκαστικά θα πέφτω στο επίπεδο σου...........

Γινεσαι ρατσιστης, ετσι προσβάλεις τους ανάπηρους...
Μπορεις να βρεις αλλο χαρακτηρισμο...
Π.χ φαντασιόπληκτε, ανιστόρητε, προβοκατορα, μπαγιατικη τυρόπιτα, flamer, συκοφάντη κ.ο.κ

:cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom