άντε ρέ 800 πόστ...............
χαράς στο κουράγιο της "σβύστρας" "γομολάστιχας"
Άβυσσος η ψυχή των λατρεμένων mods.....
άντε ρέ 800 πόστ...............
χαράς στο κουράγιο της "σβύστρας" "γομολάστιχας"
Άβυσσος η ψυχή των λατρεμένων mods.....
Αυτές τις ημέρες μου σβήστηκαν περίπου 800 posts εν μία νυκτί.
Υπάρχει κάποια αληθοφανής εξήγηση?
Μήπως θυμάσαι ποια ήταν η θεματολογία των διαγραμμένων ποστ;
Κουρεμα.....Το ΔΝΤ εφτασε κι εδω
Θα σου εξηγησω, περνεις το πρωτο κ το τελευταιο, δηλαδη δινεις εντολη να σβηστει σε ενα θρεντ απο το ταδε ως το δεινα π.χ απο το 1200 ως το 5000...λογικο ειναι να σβηστουν πολλα... Το ιδιο σε ενα χρηστη που σπαμαρει επιμονα χωρις να ενημερωνει...σε καλυψα;Όχι ρε παίκτη.
Τη μία ημέρα ο post counter έδειχνε 122χχ και την επόμενη 114χχ...... Κατά τύχη το είδα, γιατί ήταν μεγάλη η διαφορά!!!
Βγάλε συμπέρασμα!
Θα σου εξηγησω, περνεις το πρωτο κ το τελευταιο, δηλαδη δινεις εντολη να σβηστει σε ενα θρεντ απο το ταδε ως το δεινα π.χ απο το 1200 ως το 5000...λογικο ειναι να σβηστουν πολλα... Το ιδιο σε ενα χρηστη που σπαμαρει επιμονα χωρις να ενημερωνει...σε καλυψα;
Εγραφες κατι πολυ σημαντικό;α) Δεν έχω 800 posts σε ένα νήμα.
β) Πρόσφατα posts μου σε συγκεκριμένα νήματα δεν έχουν σβηστεί.
Καίει λάδια το μαγαζί..... :S
Εγραφες κατι πολυ σημαντικό;
Ε ναι τωρα, σιγα...Και ενημερώσεις και μπίρι-μπίρι.....
Τι ψάχνεις τώρα? Καλά να 'μαστε, θα τα ξαναπιάσουμε τα 122χχ.
Μετα απο από παααααααααααααρα πολύ καιρο το νημα για το κατάστημα στην Πατησιων 77-79 παυει να βρισκεται στην 1η σελίδα αλλα πεφτει στην 2η σελίδα . Οι απόδοσεις για το ποιος θα πρωτοποσταρει για να το αναστησει
α) Η Fotini για να αναγγειλει το ροστερ απόδοση 1.10
β) ο ΨΑΡΑΚΑΣ_2 για να αναγγειλει το ροστερ απόδοση 1.15
γ) [size=20pt]Ο n.smirni_76 για αναμνησεις απόδοση 1.35[/size]
δ) Τυχαίο μέλος που απλα θα ρωτήσει "τιποτα νεο ;;;" απόδοση 1.80
ε) κανενας , το νημα θα ανστηθει στις 10/01/2013 με το πέρας της εορταστικής περιόδου απόδοση, 1.40
στ) Μελός για να καταθεσει καποια κριτική, απόδοση 3.20
o n.smirni είναι πολύ busy φίλε γιατί έχει να προμοτάρει και το μαγαζί της Κατερίνας (Ιουλιανου 55-57), μπας και πάρει κανα free fuck ο ληγούρης απο εκεί και απο το Πατησίων 77-79.
Έχει επίσης να πάει σαν γνήσιος αγαπούλης και πιρφόρος που είναι να δώσει δωράκια στην Καρολίνα μια πουτάνα στη Φυλής. Πάει με γλυκά, λουλούδια, και διάφορα άλλα, έχει γίνει βούκινο ο ηλίθιος.
Με τον n.smirni76 έχω έρθει ορισμένες φορές σε αντιπαράθεση που νομίζω ότι και από τις δύο πλευρές δεν ξεπέρασε κάποια όρια. Εσύ, χωρίς προηγούμενο ιστορικό αντιπαραθέσεων μαζί του, έρχεσαι τώρα και ξεφουρνίζεις πράγματα που είναι αναπόδεικτα χρησιμοποιώντας προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Γνώμη μου είναι ότι δεν πράττεις σωστά και δηλώνω ότι αποδοκιμάζω το κείμενό σου.
Έχει επίσης να πάει σαν γνήσιος αγαπούλης και πιρφόρος που είναι να δώσει δωράκια στην Καρολίνα μια πουτάνα στη Φυλής. Πάει με γλυκά, λουλούδια, και διάφορα άλλα, έχει γίνει βούκινο ο ηλίθιος.
στ) να ποσταρει η mariak να μας πει οτι λογω εορτων επιστρεφει στον χώρο αποδοση 1,80
ανάπηρε σε μυαλό πρώτα αλλά και σε σώμα παλιοκομπλεξικέ....έχεις χάσει επεισόδιαo n.smirni είναι πολύ busy φίλε γιατί έχει να προμοτάρει και το μαγαζί της Κατερίνας (Ιουλιανου 55-57), μπας και πάρει κανα free fuck ο ληγούρης απο εκεί και απο το Πατησίων 77-79.
καλά κάνεις
ελεύθερο φόρουμ είναι
ανάπηρε σε μυαλό πρώτα αλλά και σε σώμα παλιοκομπλεξικέ....έχεις χάσει επεισόδια
μάθε φρέσκες και σωστές πληροφορίες και μετά πήγαινε να ξελαφρώσεις την κωλοτρυπίδα σου στο αγαπημένο σου στούντιο.....
όσο για λιγούρης και τα free fuck με έκανες και γέλασα , ευτυχός ακόμα ο θέος με έχει μια χαρά και δεν τα έχω ανάγκη.
επανέρχεσαι πάλι χωρίς αιτία και μου κάνεις επίθεση...απο δω και πέρα αν θέλεις πόλεμο θα τον έχεις και μάλιστα αναγκαστικά θα πέφτω στο επίπεδο σου...........