Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 273K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 212 54,5%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 23,7%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,6%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 40 10,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    389

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.741
Πόντοι
46.232
ναί ένα δίκιο το έχεις.....
ρατσιστής δεν είμαι αν και με το παραπάνω πόστ μου δείχνει έτσι....με τον συγκεκριμένο ανάπηρο έχω πρόβλημα.

rocky5

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ειμαι περιεργος να δω ποτε θα σταματησετε ολες αυτες τις μα....ιες 3-4 ατομα να βριζει ο ενας τον αλλον(δηθεν) μονο και μονο να βοηθησετε (παντα κατα την γνωμησας) καποιο συγκεκριμενο μαγαζι.Στο τελος θα μεινετε μονο εσεις να γραφετε.Ολοι οι υπολοιποι θα σας παρακολουθουμε και θα γελαμε με τα χαλια σας

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Ειμαι περιεργος να δω ποτε θα σταματησετε ολες αυτες τις μα....ιες 3-4 ατομα να βριζει ο ενας τον αλλον(δηθεν) μονο και μονο να βοηθησετε (παντα κατα την γνωμησας) καποιο συγκεκριμενο μαγαζι.Στο τελος θα μεινετε μονο εσεις να γραφετε.Ολοι οι υπολοιποι θα σας παρακολουθουμε και θα γελαμε με τα χαλια σας

Τελικά είσαι πολύ καραγκιόζης μου φαίνεται. Κατηγορείς τους άλλους γιαυτά που έκανες εσύ με τα προηγούμενα nicks σου. 'Ελεος.

rocky5

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά είσαι πολύ καραγκιόζης μου φαίνεται. Κατηγορείς τους άλλους γιαυτά που έκανες εσύ με τα προηγούμενα nicks σου. 'Ελεος.
βρε ανθρωπε μου εσυ πραγματικα πρεπει να εισαι αρωστος στο μυαλο,δεν εχεις μονο τον καλο στο κεφαλι οπως σε εχουν κραξει παρα πολλοι αλλα εχεις αρωστημενη φαντασια,οποιος δηλαδη βγει εδω να γραψει κατι που δεν γουσταρεις εσυ αμεσως βγαινεις και λες οτι εχει πολα nics
ελεος και ξανα ελεος (εδω παει  "γαντι" το ελεος)
το μονο  που εχει να κανει το καθε μελος η  απλος επισκεπτης(οπως ημουν εγω μεχρι  προσφατα) να διαβασει τα ποστς σου και θα καταλαβει παρα πολλα ,αυτο εκανα και εγω πριν σου απαντησω,εισαι πραγματικα  σχετο ανεκδοτο , κατηγορεις τους παντες και τα παντα ,γλυφεσαι με καποιους και κανεις φασαρια,εισαι μελος καμποσους μηνες κριτικες ελαχιστες σχεδον καθολου, κατηγοριες προς αλλα μελη  παρα πολλες  αλλοτε ευθεως και αλλοτε με υπονοουμενα.
τελικα τι ρολο παιζεις ο καθενας μας  μπορει να το συμπερανει διαβαζοντας απλως τα ποστς σου .
Καλο θα ειναι για ολους μας για να μην μας σπας τα νευρα να βγαλεις τον καλο απο το κεφαλι δεν ξερω  τι ηλικια εχεις αλλα μπορει  μετα απο χρονια  ο καλος (ο τονος στο α) να καλυψει τελειως την ελαχιστη φαια ουσια του εγκεφαλου σου .
Σταματησε να βριζεις αλλα μελη.ελεος ελεος

Υ.Γ
Εχεις δηλωσει δημοσια (σε παραθετω στα ποστς σου) οτι εισαι φιλος συγκεκριμενου μαγαζιου,προσωπικα δεν με ενοχλει αυτο δεν εχω προβλημα  ποιο μαγαζι υποστηριζεις σαν φιλος η μετοχος η δεν ξερω και εγω σαν τι, αυτο που με ενοχλει και σε παρακαλω να σταματησεις να ριχνεις λασπες εναντιον μου  για αλλα nics και κουραφεξαλα καθως επισης και σε αλλα μελη  ευγενικσ σου συνιστω να αλαξεις τακτικη σε αυτο που κανεις δηλαδη να βοηθας καποιο μαγαζι υπαρχουν δεκαδες εκατονταδες τροποι να το κανεις χωρις να λασπολογεις μονος σου η παρεα με καποιους ανταλασοντας δηθεν φιλοφρονησεις υπονοουμενα κακως κειμενα εναντιον αλλων που γραφουν την γνωμη τους,ολοι μας μπορουμε να καταλαβουμε πολλα το ποιος εισαι τι προσπαθεις να κανης μονο και μονο παρακολουθωντας τι γραφεις που τα γραφεις ποτε τα γραφεις και με ποιους παρεα.να εχεις την ομαδα σου δεν λεω αλλα μην μας τα ζαλιζεις ελεος ξανα ελεος

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Προς rocky5 επιστολή το ανάγνωσμα (για να μην γεμίζουμε με αντιπαραθέσεις το χώρο)
Δεν λασπολογώ κανένα μαγαζί όπως θα διάβασες νομίζω. Ποτέ δεν ασχολήθηκε με κανένα μαγαζί που γράφει εδώ μέσα και το αναφέρει καθαρά. Το μόνο που κάνω είναι να καταγγέλω αυτούς που κρύβονται πίσω από ένα nick και γράφουν δήθεν για διάφορα μαγαζιά ενώ είναι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι (ιδιοκτήτες) του μαγαζιού, προσπαθόντας έτσι να διαφημίζουν και να κατευθύνουν τους αμύητους. Γιαυτό σε έκραξα και εσένα γιατί αυτό έκανες και εσύ με συγκεκριμένο μαγαζί με τα προηγούμενα nick σου, και τώρα με το νέο nick βγήκες να μας πουλήσεις φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Από όσους έχω καταγγείλει δεν παίρνω πίσω τίποτα γιατί διαχρονικά έχει αποδειχτεί ότι είχα δίκιο. Όλοι όσους κατείγγειλα μετά άλλαξαν συμπεριφορά σχετικά με αυτά που έγραφαν στο σάιτ. Τώρα γράφουν πιό συγκαλημένα και πιό πλουραλιστικά. Μόνο σε έναν έκανα λάθος και αυτό γιατί με παρέσυρε ένας φίλος από εδώ.
Σχετικά με σένα είμαι 100% σίγουρος (ώς γνωστόν ο σπινθήρας παράγει αστραπή) Αυτό φαίνεται από την προϊστορία σου, τον τρόπο που γράφεις και το στυλ που γράφεις. Μην ξεχνάς ότι και όταν έγραφες με το δεύτερο nick σου (το rocky είναι το τρίτο) και σε πήρανε χαμπάρι έγραφες ότι λένε μαλακίες μέχρι που τα μπέρδεψες και φανερώθηκες. Αυτά για τώρα
Υ/Γ Το ότι σύχναζα εκείνο τον καιρό σε ένα μαγαζί, δεν με εμπόδιζε να σε κράζω για όσα αβανταδόρικα έγραφες για το ίδιο μαγαζί. Ίσα ίσα που δείχνει ότι δεν έχω κάλο στο μυαλό όπως λες, αλλά είμαι ντόμπρος και ξεκάθαρος.

rocky5

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Προς " marios kalos"

To αν εισαι φιλος  συγκεκριμενου μαγαζιου αστο να το κρινουμε εμεις οι υπολοιποι ειναι οφθαμολφανες ποιο μαγαζι υποστηριζεις  λασπολογοντας ολους τους αλλους οποιος διαβαζει τα ποστς σου θα καταλαβη αμεσως τι κανεις με την μικρη ομαδουλα σου που σου εμεινε τωρα 3 και ο κουκος που λενε .βλεπεις παντου φαντασματα προσπαθεις να βοηθησεις το μαγαζι που εισαι φιλος μετοχος η δεν ξερω εγω τι αλλο με πολυ λανθασμενο τροπο ξερεις πολοι λενε οτι ριχνοντας λασπη καπου και κατηγοριες ειναι διαφημιση απο την αντιθετη πλευρα  ετσι κανεις και εσυ προσπαθεις να φερεις πελατες στο μαγαζι που εισαι φιλος η η η η πολλα η  κανοντας φασαρια γυρω απο το μαγαζι ριχνοντας υπονοουμενα για μελη επισκεπτες ακομα και κοπελες μαγαζιων  . Αυτο ειναι η ντομπροσυνη σου ????????? δεν με νοιαζει προσωπικα τι κανεις με το μαγαζι βρεστα με αυτο εαν του πας πελατες η τους δειωχνεις με τον τροπο αυτο  -μαλλον το δευτερο συμβαινει --- γιαυτο επιμενεις  παντα με τον ιδιο στραβο τροπο εχεις υποσχεθει η υποσχεσαι πελατεια  στο συγκεκριμενο μαγαζι  και κανεις τα παντα .
απο δω και περα θα σου υπενθυμιζω  ποιος εισαι οπου και αν γραφεις και κατηγορεις η αφηνεις υπονοουμενα εκτος και εαν επιτελους γραψεις καποια κριτικη για καποιο μαγαζι η κοπελα μασατζιδικου η  c.g που το επισκεφθηκες (το μαγαζι εννοω) ο ιδιος η κοπελα που και παλι επιτελους πηρες ο ιδιος  ,γιατι μεχρι τωρα δεν εχεις γραψει καμια κριτικη εκτος απο ελαχιστες στην αρχη που εγινες μελος  περιπου με το μαγαζι που εισαι φιλος. Στο ξαναλεω φαντασιοπληκτε φιλε μου που βλεπεις εχθρους παντου και φαντασματα  δεν με νοιαζει προσωπικα εαν προσπαθεις να βοηθησεις συγκεκριμενο μαγαζι καλα κανεις αλλα καντο με ωραιο τροπο  εαν δεν ξερεις πηγαινε  σε ενα συμβουλο επιχειρησεων (γιατι και τα μασατζιδικα μια επιχειρηση  ειναι και μαλιστα πολυ κερδοφορα ακομη και τωρα την δυσκολη εποχη)
Λοιπον μη μου λες εμενα οτι διαφημιζω συγκεκριμενο μαγαζι  η κατηγορω καποιο η καποιον.
Παρα πολλοι σε εχουν κραξει  .Εκει που θα μαζευτειτε  η ομαδουλα  για  μπυριτσα συζητηστετα και αλαξτε τακτικη  να βοηθησετε το μαγαζι που προσπαθειτε τοσο καιρο αλλα ματαια γιατι ?????? αναρωτηθειτε γιατι????

Μαλλον εσυ φταις και καλο ειναι να το καταλαβει το μαγαζι και να σε σταματησει.
Στο ξαναλεω  πρεπει να κοιταξεις αυτο το κουσουρι που εχεις εννοω τον καλο στο κεφαλι πολυ πιθανον να σου προκαλεσει μαλακινση
εγκεφαλου και αναλογα την ηλικια σου ειναι πολυ επικινδυνο.
αντε παρε τηλ η στειλε πμ στην υπολοιπη ομαδα να γραψουν τοτε ο καθενας θα καταλαβει ποιοι ειναι

rocky5

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0

Aγαπητε  νεα σμυρνη εχεις την καλοσυνη να μου πεις που ειδες  τα αλλα nicks? σε ρωταω γιατι επικροτεις τα λεγομενα  καποιου που βγηκε να γραψει στα καλα καθουμενα  ενω θα μπορουσες να μου απαντησεις εσυ και να ανταλαξουμε πολιτισμενα τις αποψεις μας..
μεχρι τωρα ανταλαξαμε καποιες αποψεις σε πολυ πολιτισμενο στυλ προς τι η αλλαγη σου? καλοπροαιρετα σε ρωταω παντα.
εγω οταν ειπα οτι καποια ατομα δημιουργουν φασαρια εννοουσα αυτους που επιτιθοντε φραστικα με βαρια λογια
εσυ στην προκειμενη περιπτωση ησουν απολογουμενος κατα καποιο τροπο. εγω εξαλου εχω αναφερει οτι προτιμω τα c.g  προς το παρον
γιατι τα περισσοτερα μαγαζια εχουν ελλειψη απο καλο η πολυ καλο ροστερ σε αυτο συμφωνησες και εσυ (οτι δηλαδη ζητημα να υπαρχει στο καθε μαγαζι μια καλη τουλαχιστον).
εχω παρακολουθησει την διαδρομη σου εδω καιμαλιστα καποια στιγμη σε ευχαριστησα γιατι η  ενημερωση σου με βοηθησε.
ευχομαι να συνεχισεις την ενημερωση οπως πριν την εχουμε αναγκη εμεις τα νεα μελη ,εχεις καιρο να κανης ενημερωση ...  καλοπροαιρετα το λεω παλι χαριτολογωντας

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
........ Στο ξαναλεω φαντασιοπληκτε φιλε μου που βλεπεις εχθρους παντου και φαντασματα  δεν με νοιαζει προσωπικα εαν προσπαθεις να βοηθησεις συγκεκριμενο μαγαζι καλα κανεις αλλα καντο με ωραιο τροπο  εαν δεν ξερεις πηγαινε  σε ενα συμβουλο επιχειρησεων (γιατι και τα μασατζιδικα μια επιχειρηση  ειναι και μαλιστα πολυ κερδοφορα ακομη και τωρα την δυσκολη εποχη).........

Τελικά άλλα λόγια να αγαπιώμαστε. Γράφεις γράφεις νομίζοντας ότι είσαι καινούργιος. Μόνο που εγώ δεν άλλαξα nick για να κάνω τον καινούργιο. Εσύ αλλάζεις κάθε φορά που σε στριμώχνουν.
Όσο για τον σύμβουλο επιχειρήσεων μάλλον έχεις δίκιο αλλά που να βρώ κάποιον που να έχει μυαλό αστραπή που θέλω. Ξέρεις κανένα?
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Υ/Γ
Κάθε φορά αυτά που γράφεις μοιάζουν με αυτά που έγραφες με τα προηγούμενα nick. Να αλλάζεις όνομα αλλά να αλλάζεις και στυλ.

rocky5

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά άλλα λόγια να αγαπιώμαστε. Γράφεις γράφεις νομίζοντας ότι είσαι καινούργιος. Μόνο που εγώ δεν άλλαξα nick για να κάνω τον καινούργιο. Εσύ αλλάζεις κάθε φορά που σε στριμώχνουν.
Όσο για τον σύμβουλο επιχειρήσεων μάλλον έχεις δίκιο αλλά που να βρώ κάποιον που να έχει μυαλό αστραπή που θέλω. Ξέρεις κανένα?
Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Υ/Γ
Κάθε φορά αυτά που γράφεις μοιάζουν με αυτά που έγραφες με τα προηγούμενα nick. Να αλλάζεις όνομα αλλά να αλλάζεις και στυλ.

Aκου αρωστημενο μυαλο σταματα σε παρακαλω να  μου στελνεις π.μ οτι ειμαι ο (α) ο (β)  δεν ξερω τι ζορι τραβας μαζι μου η τι μυγα σε τσιμπισε  και κανεις ετσι  μηπως λεω μηπως σε φτυσανε στο μαγαζι που προσπαθεις να βοηθησεις υποσχομενος λαγους με πετραχειλια  διαβασες ολα τα ποστς τα δικα μου μηπως θιχτηκες απο κατι?  εγω δεν εχω γραψει τιποτα κακο  μηπως ξαναλεω μηπως σε φτυσανε στο μαγαζι σε μαλωσανε?
μη σταναχωριεσαι φιλαρακο εαν εισαι νεος  σε ηληκια σαν εμενα δεν τρεχει και τιποτα εχεις ολη την ζωη μπροστα σου να διορθωσεις τα λαθη σου και τις μακακιες σου οσο για γυναικες θα βρεις εκατονταδες σαν νεος που εισαι , αλλα αλοιμονο ομως εαν εσαι στην τριτη δεκαετια των -ηντα τοτε σε κλαιω φιλε αλλα οχι μονο εγω σε κλαινε και "οι ρεγγες" που λεει και το λαικο ρητο  εισαι σε πολυ ασχημη κατασταση που να βρεις αλλη τωρα??????? οχουου κλαψε ταλαιπωρε μερα νυχτα γιατι η μαλακινση εγκεφαλου ηλθε  γρηγορα και αντε να βρης αλλη να σε ανεχτει θα θελει 5-6 διαμερισματα σε ακριβα προαστια.......
σου ξαναλεω δες τον καλο στο κεφαλι που εχεις, εαν εισαι νεος θα προλαβεις, αλλα εαν εισαι των τριτων -ηντα αστο τζαπα κοπος
εχεις καποια ελπιδα να σε γηροκομησει εαν αλλαξεις τακτικη  

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σου έστειλα p.m. όταν πρωτοεμφανίστηκες για να καταλάβεις ότι είσαι γνωστός και να προσέχεις. Δεν ήθελα να σε κάνω ρόμπα βλέπεις. Αλλά εσύ συνέχισες να μας κοροϊδεύεις (τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες που σου είπα) οπότε αφού δεν πρόσεχες, τα είπα και δημόσια. Όσο για μένα : καθαρός ουρανός "astrapes" δεν φοβάται. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

rocky5

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Σου έστειλα p.m. όταν πρωτοεμφανίστηκες για να καταλάβεις ότι είσαι γνωστός και να προσέχεις. Δεν ήθελα να σε κάνω ρόμπα βλέπεις. Αλλά εσύ συνέχισες να μας κοροϊδεύεις (τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες που σου είπα) οπότε αφού δεν πρόσεχες, τα είπα και δημόσια. Όσο για μένα : καθαρός ουρανός "astrapes" δεν φοβάται. Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Ναι εισαι τωρα αινσταιν καταλαβαινεις τα παντα ....... ολοι καταλαβαινουν εαν διαβασουν τα ποστς τα δικα μου και τα δικα σου
εγω δεν κατηγορησα κανεναν ουτε διαφημιζω μαγαζια ουτε δημιουργω φασαριες αντιθετα με σενα  που " χεζεις εκει που τρως"  εννοω το μαγαζι που ακομη εισαι φιλος συχναζεις απ οτι φαινεται απο τα γραφομενα σου γιατι δεν γραφεις και μια κριτικη απο μια κοπελα εαν εχεις παρει????? μηπως εχασες καποια προνομια που ειχες γιατι σε καταλαβαν τι κουμασι εισαι  μηπως σου ειπαν κατι σε μαλωσανε μεγαλε??????
και τωρα ριχνεις λασπες παντου . μια  συμβουλη ακομη αλλαξε τακτικη οσον αφορα το μαγαζι που πουλας παραμυθι οτι θα το βοηθησεις , και σου ξαναλεω μην "χεζεις εκει που τρως". Επισης σταματησε να στελνεις π.μ  εγω απο δω και περα οπως σου ειπα οταν γραφεις οπου γραφεις θα σου θυμιζω καποια πραγματα . αντε τωρα καληνυχτα κοιμησου λιγο ηρεμα χωρις εφιαλτες σε παρακαλω .......

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1

Υπενθυμίζω από τους κανόνες του σάϊτ
15. Κάθε χρήστης/-τρια του site, επιτρέπεται να δημιουργήσει έναν λογαριασμό (account) και μόνο. Σε περίπτωση που δημιουργήσει πάνω από έναν λογαριασμό, κινδυνεύει να του/της απαγορευτεί η είσοδος στο website.
Εδώ μιλάμε για τον τρίτο.  spark,  astrapi12,  rocky5.  

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Θα μου λύσετε και μένα μια απορία? γιατί πρέπει ολοι εμεις οι υπόλοιποι να διαβάζουμε αυτά τα κατεβατά,χωρίς νόημα και χωρίς ουσία? αν εχετε προσωπικά,λύστε τα αλλοιως.....ειναι κουραστικό αυτό που γίνεται βρε παιδιά,δεν το καταλαβαινετε?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.741
Πόντοι
46.232
Aγαπητε  νεα σμυρνη εχεις την καλοσυνη να μου πεις που ειδες  τα αλλα nicks? σε ρωταω γιατι επικροτεις τα λεγομενα  καποιου που βγηκε να γραψει στα καλα καθουμενα  ενω θα μπορουσες να μου απαντησεις εσυ και να ανταλαξουμε πολιτισμενα τις αποψεις μας..
μεχρι τωρα ανταλαξαμε καποιες αποψεις σε πολυ πολιτισμενο στυλ προς τι η αλλαγη σου? καλοπροαιρετα σε ρωταω παντα.
εγω οταν ειπα οτι καποια ατομα δημιουργουν φασαρια εννοουσα αυτους που επιτιθοντε φραστικα με βαρια λογια
εσυ στην προκειμενη περιπτωση ησουν απολογουμενος κατα καποιο τροπο. εγω εξαλου εχω αναφερει οτι προτιμω τα c.g  προς το παρον
γιατι τα περισσοτερα μαγαζια εχουν ελλειψη απο καλο η πολυ καλο ροστερ σε αυτο συμφωνησες και εσυ (οτι δηλαδη ζητημα να υπαρχει στο καθε μαγαζι μια καλη τουλαχιστον).
εχω παρακολουθησει την διαδρομη σου εδω καιμαλιστα καποια στιγμη σε ευχαριστησα γιατι η  ενημερωση σου με βοηθησε.
ευχομαι να συνεχισεις την ενημερωση οπως πριν την εχουμε αναγκη εμεις τα νεα μελη ,εχεις καιρο να κανης ενημερωση ...  καλοπροαιρετα το λεω παλι χαριτολογωντας
ναι οκ σε πιστέψαμε.......κοίτα να σου πώ μετά που γύρισα απο επαγγελματικό ταξίδι απο το Ντουμπάι....σταμάτησα να γράφω  ενημερώσεις και θα γράφω επιλεκτικά και όποτε γουστάρω διότι κάποιοι τυχάρπαστοι εδώ
δεν εκτιμούσαν τις ενημερώσεις μου και μου έκαναν συνέχεια επιθέσεις και εκτόξευαν αβάσιμες κατηγορίες....
Υ.Γ τα καλοπιάσματα άστα ..δεν πιάνουν σε μένα....ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι....

rocky5

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ναι οκ σε πιστέψαμε.......κοίτα να σου πώ μετά που γύρισα απο επαγγελματικό ταξίδι απο το Ντουμπάι....σταμάτησα να γράφω  ενημερώσεις και θα γράφω επιλεκτικά και όποτε γουστάρω διότι κάποιοι τυχάρπαστοι εδώ
δεν εκτιμούσαν τις ενημερώσεις μου και μου έκαναν συνέχεια επιθέσεις και εκτόξευαν αβάσιμες κατηγορίες....
Υ.Γ τα καλοπιάσματα άστα ..δεν πιάνουν σε μένα....ξέρω πολύ καλά ποιος είσαι....
Nα ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα  δεν σε καλοπιανω γιατι δεν εχω καμια αναγκη να το κανω αυτο.
το οτι με ξερεις πολυ καλα αυτο ..... ειναι για να ειναι πια .....  τα εχεις μπερδεψει .... σιγουρα,
τωρα το αν θα συνεχισεις τις ενημερωσεις δικοσου θεμα .
εγω σου εκανα την ερωτηση για να μου πεις απο που  βγαζεις το συμπερασμα  για πολλα  nicks και σιγονταρεις
τον αλλον.
δεν θελω να πιστεψω προς το παρον  οτι  υπαρχει κατι το υποπτο ....... ο χρονος στο μελλον θα το δειξει
Υ.Γ λες οτι  ξερεις ποιος ειμαι .......  εδω ειναι το υποπτο...... 
αλλα ας αφησουμε τον χρονο να μιλησει  μελλοντικα στο αμεσο και εμεσο μελλον βλεπουμε.......

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
τελικα ανακαλυψαμε που πηγαν η Κ.Βετα και Βικυ απο συγγρου ? σε ποιο μαγαζι συνεχιζουν . . . .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697

Stories