Τελικά είσαι πολύ καραγκιόζης μου φαίνεται. Κατηγορείς τους άλλους γιαυτά που έκανες εσύ με τα προηγούμενα nicks σου. 'Ελεος.
βρε ανθρωπε μου εσυ πραγματικα πρεπει να εισαι αρωστος στο μυαλο,δεν εχεις μονο τον καλο στο κεφαλι οπως σε εχουν κραξει παρα πολλοι αλλα εχεις αρωστημενη φαντασια,οποιος δηλαδη βγει εδω να γραψει κατι που δεν γουσταρεις εσυ αμεσως βγαινεις και λες οτι εχει πολα nics
ελεος και ξανα ελεος (εδω παει "γαντι" το ελεος)
το μονο που εχει να κανει το καθε μελος η απλος επισκεπτης(οπως ημουν εγω μεχρι προσφατα) να διαβασει τα ποστς σου και θα καταλαβει παρα πολλα ,αυτο εκανα και εγω πριν σου απαντησω,εισαι πραγματικα σχετο ανεκδοτο , κατηγορεις τους παντες και τα παντα ,γλυφεσαι με καποιους και κανεις φασαρια,εισαι μελος καμποσους μηνες κριτικες ελαχιστες σχεδον καθολου, κατηγοριες προς αλλα μελη παρα πολλες αλλοτε ευθεως και αλλοτε με υπονοουμενα.
τελικα τι ρολο παιζεις ο καθενας μας μπορει να το συμπερανει διαβαζοντας απλως τα ποστς σου .
Καλο θα ειναι για ολους μας για να μην μας σπας τα νευρα να βγαλεις τον καλο απο το κεφαλι δεν ξερω τι ηλικια εχεις αλλα μπορει μετα απο χρονια ο καλος (ο τονος στο α) να καλυψει τελειως την ελαχιστη φαια ουσια του εγκεφαλου σου .
Σταματησε να βριζεις αλλα μελη.ελεος ελεος
Υ.Γ
Εχεις δηλωσει δημοσια (σε παραθετω στα ποστς σου) οτι εισαι φιλος συγκεκριμενου μαγαζιου,προσωπικα δεν με ενοχλει αυτο δεν εχω προβλημα ποιο μαγαζι υποστηριζεις σαν φιλος η μετοχος η δεν ξερω και εγω σαν τι, αυτο που με ενοχλει και σε παρακαλω να σταματησεις να ριχνεις λασπες εναντιον μου για αλλα nics και κουραφεξαλα καθως επισης και σε αλλα μελη ευγενικσ σου συνιστω να αλαξεις τακτικη σε αυτο που κανεις δηλαδη να βοηθας καποιο μαγαζι υπαρχουν δεκαδες εκατονταδες τροποι να το κανεις χωρις να λασπολογεις μονος σου η παρεα με καποιους ανταλασοντας δηθεν φιλοφρονησεις υπονοουμενα κακως κειμενα εναντιον αλλων που γραφουν την γνωμη τους,ολοι μας μπορουμε να καταλαβουμε πολλα το ποιος εισαι τι προσπαθεις να κανης μονο και μονο παρακολουθωντας τι γραφεις που τα γραφεις ποτε τα γραφεις και με ποιους παρεα.να εχεις την ομαδα σου δεν λεω αλλα μην μας τα ζαλιζεις ελεος ξανα ελεος