Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
Εχεις παραλείψει πάρα πολλούς συναγωνιστές
σωστά τα λές , και να προσθέσω και εγώ ότι γνωρίζω τουλάχιστον 3 ακόμα μέλη που έιναι πάρα πολύ ενεργοί στο μασάζ αλλά δεν γράφουν παρα μόνο κάποιες φορές σχολιάζουν.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
 κατα τα αλλα κανει το λάθος "σημερα πάω- σήμερα γράφω" και πια θα τον εχουν πάρει χαμπάρι στα λαδοτριβεια και κάποια στιγμη θα βρει τον μπελά του .

ΥΓ2 Άλλο λάθος που κάνει ειναι οτι αν είχ επικεντρωθει σε 2-3 κοπέλες με τα ιδια λεφτα θα περναγε που καλυτερα . Τωρα ξοδευει χρημα και χρόνο σε ενημερωσεις που λίγοι εκτιμουν.
στο πρώτο που λές απλά ισχύει το καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται , γράφω καλή η κακή κριτική αλλά αληθινή και για το πώς πέρασα την συγκεκριμένη φορά γιατί έχει τύχει
να περάσω με την ίδια και καλά και χάλια , θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχω καμιά ίδους εξάρτηση με αυτά τού είδους τα μαγαζιά(όπως μερικοί μερικοί που όχι πάνε και βγάζουν εδώ και
χρόνια γκόμενες αλλά της πάνε και σε μαγαζιά για να δουλέψουν), ακόμα είμαι της άποψης ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές δηλαδή αν δεν κάνω σαν πελάτης σε ένα κατάστημα ποσός με ενδιαφέρει
μιας και υπάρχουν πολλά μαγαζιά...
στο δέυτερο που λές να σου πώ ισχύουν στην περίπτωση μου , είχα στανταράκια(Μαρίαννα , Σόνια Χριστίνα κλπ)αλλά κάποια στιγμή χαλάστηκα με κάτι αλλά ο αληθινός λόγος
είναι ότι μου αρέσει να δοκιμάζω...ετσι κι αλλιώς τον τελευταίο χρόνο έχω μειώσει πολύ τις επισκέψεις μου , αν ήθελα κάτι σταθερό θα έκανα κάτι με γκόμενα εκτός του χώρου ,
δεν κάνω κάτι γιατί θέλω επιβράβευση ή την εκτίμηση τον άλλων , αυτό που θέλω μόνο είναι να μην γράφουν άλλοι ψέματα ανακρίβειες και οτιδήποτε  κακό  για το άτομο μου , μόνο και
μόνο για να βγάλουν το κόμπλεξ τους ή να εξυπηρετήσουν και προστατέψουν τα σημφέροντά τους λόγω της εξάρτησης που έχουν με στοιχεία του χώρου του μασαζ.... 

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
....... θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχω καμιά ίδους εξάρτηση με αυτά τού είδους τα μαγαζιά(όπως μερικοί μερικοί που όχι πάνε και βγάζουν εδώ και χρόνια γκόμενες αλλά της πάνε και σε μαγαζιά για να δουλέψουν), ..........
....... ή να εξυπηρετήσουν και προστατέψουν τα σημφέροντά τους λόγω της εξάρτησης που έχουν με στοιχεία του χώρου του μασαζ....   

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχω καμιά ίδους εξάρτηση με αυτά τού είδους τα μαγαζιά(όπως μερικοί μερικοί που όχι πάνε και βγάζουν εδώ και
χρόνια γκόμενες αλλά της πάνε και σε μαγαζιά για να δουλέψουν),

Που ειναι το προβλημα,δεχομενος οτι αυτο που λες ειναι αληθεια.
Πρωτον,ποιος απο εμας δεν θα ηθελε να βγαλει γκομενα απο μασαζ,στουντιο και οποιο αλλο ιδρυμα θελεις..
Δευτερον,εχοντας τη φιλη η' γκομενα,και γνωριζοντας το ασυμβατο αλλα υπαρκτο τετοιου ειδους σχεσεων..Ποιος απο εμας,εφ οσον εχουμε τις γνωριμιες,δεν θα μεσολαβουσαμε για να παει η φιλη μας,η' η γκομενα μας,πρωην η' νυν,σε καποιο ιδρυμα που θα ηταν καλυτερα γι αυτη
Αλλο το νταβατζιλικι,που και αυτο συζητειται,αν η κοπελα που προτεινει καποιος,ειναι πραγματικα καλη στις υπηρεσιες,αλλο το μανατζαρισμα,δηλαδη μεσολαβω για να σε προωθησω,χωρις νταβατζιλικια,αλλα παλι με κερδος,και αλλο η απλη φιλικη μεσολαβηση/εξυπηρετηση
Και στις τρεις περιπτωσεις σημασια εχει πως περναει ο πελατης...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
(όπως μερικοί μερικοί που όχι πάνε και βγάζουν εδώ και
χρόνια γκόμενες αλλά της πάνε και σε μαγαζιά για να δουλέψουν) αυτό που θέλω μόνο είναι να μην γράφουν άλλοι ψέματα ανακρίβειες και οτιδήποτε  κακό  για το άτομο μου , μόνο και
μόνο για να βγάλουν το κόμπλεξ τους ή να εξυπηρετήσουν και προστατέψουν τα σημφέροντά τους λόγω της εξάρτησης που έχουν με στοιχεία του χώρου του μασαζ....  

1 ) πρεπει να μειωθει η  καλπαζουσα ανεργια     2)   απο πισω κοροιδευουν ακομη και τον βασιλια   3)  ειναι η συνηθισμενη μεθοδος .  οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια -  εξ ιδιων κρινει τα αλλοτρια   4) ειναι γνωστα  πλεον αυτα τα ατομα  5) δεν αξιζει  να ασχολεισαι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
Που ειναι το προβλημα,δεχομενος οτι αυτο που λες ειναι αληθεια.
Πρωτον,ποιος απο εμας δεν θα ηθελε να βγαλει γκομενα απο μασαζ,στουντιο και οποιο αλλο ιδρυμα θελεις..
Δευτερον,εχοντας τη φιλη η' γκομενα,και γνωριζοντας το ασυμβατο αλλα υπαρκτο τετοιου ειδους σχεσεων..Ποιος απο εμας,εφ οσον εχουμε τις γνωριμιες,δεν θα μεσολαβουσαμε για να παει η φιλη μας,η' η γκομενα μας,πρωην η' νυν,σε καποιο ιδρυμα που θα ηταν καλυτερα γι αυτη
Αλλο το νταβατζιλικι,που και αυτο συζητειται,αν η κοπελα που προτεινει καποιος,ειναι πραγματικα καλη στις υπηρεσιες,αλλο το μανατζαρισμα,δηλαδη μεσολαβω για να σε προωθησω,χωρις νταβατζιλικια,αλλα παλι με κερδος,και αλλο η απλη φιλικη μεσολαβηση/εξυπηρετηση
Και στις τρεις περιπτωσεις σημασια εχει πως περναει ο πελατης...
φυσικά και έιναι αλήθεια και 100% μάλιστα.....
όσο για τα υπόλοιπα που λές είναι σε μια λογική τάξη το σκεπτικό σου...........αλλά δύστυχος δεν τα γνωρίζεις όλα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
στο πρώτο που λές απλά ισχύει το καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται , γράφω καλή η κακή κριτική αλλά αληθινή και για το πώς πέρασα την συγκεκριμένη φορά γιατί έχει τύχει
να περάσω με την ίδια και καλά και χάλια , θα πρέπει να καταλάβεις ότι δεν έχω καμιά είδους εξάρτηση με αυτά τού είδους τα μαγαζιά(......., ακόμα είμαι της άποψης ότι υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές δηλαδή αν δεν κάνω σαν πελάτης σε ένα κατάστημα ποσός με ενδιαφέρει
μιας και υπάρχουν πολλά μαγαζιά...

Δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο τον χώρο αλλα νομιζω οτι οι πελατες των μασαζ που τα μετεχουν ενεργα  στο site ή το παρακολουθον συχνά δεν ειναι ουτε το 10% . Οι κοπελες πιστευω οτι γνωριζουν για το σάιτ αλλα δεν καταλαβαινουν την δημοφιλια του νετ απο την μια και απο την αλλη το ανεχονρται γιατι τους πάει κανας νεοτερος σε ηλικια πελάτης  και τον νεαρό μπορεις να τον διαχειριστεις πιο εύκολα.

και μετα απο ενα μήνα να εγραφες την κριτική  πάλι θα σε ψυλιαζονταν οι κοπελες και τα μαγαζια (πια πολλες κοπελες και μαγαζια ενημερωνουν μεσω του site).

Εσυ το παρακανεις φανερα και οταν τα μαγαζια καταλάβουν οτι πας οχι για να  :knockinb: αλλα για να ενημερωσεις δεν θα σου δειχνουν καν τις κοπέλες και απο την αλλη οι κοπελες που θα καταλάβουν οτι μετα θα πας να "ενημερωσεις" θα σου σπανε τον π@@τσο.

Οι παλιοτεροι δεν ειναι και τόσο χαζοι που ενημερωναν μεν αλλα πιο στο φλου και ελεγαν λεπτομερειες μόνο για εμπειρίες 3ετίας .

Με λιγα λόγια οσο τα μαγαζια νιωθουν οτι θα φερεις πελάτες σε ανέχονται οταν νιωσουν οτι η ενημερωση δεν φερνει κόσμο θα σου σπάνε τα νευρα.

ΥΓ  Με τις κριτικες στα μασαζ διαφωνω . Στα city tours οι υπηρεσιες δηλώνονται σε καποια site οποτε η πληροφορία ειναι δημοσια , στα σπίτια οι υπηρεσιες δηλώνονται δια στοματος οποτε πάλι ειναι δημόσια πληροφορία . Στα μασαζ οι υπηρεσιες υπονοουνται ή συμφωνουνται στο δωμάτιο.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτά που γράφεις φαίνονται καλά σαν θεωρία,αλλά πρακτικά δείχνουν οτι δεν ξέρεις καθόλου τον χώρο.....φυσικά και τα μασατζίδικα είναι 100% παράνομα,με τον τρόπο που λειτουργούν....παράνομα όμως είναι και τα call girls,και οι ανεξάρτητες και τα περισσότερα μπουρδέλλα,ελάχιστα απο τα οποία έχουν άδεια....το οτι ανακοινώνονται οι υπηρεσίες δεν τα νομιμοποιεί,μην τρελλαθούμε κιόλας....
Ειδικά στα μασαζ οι υπηρεσίες εξαρτώνται πάρα πολύ απο την σχέση κοπέλλας-πελάτη,γι' αυτό και πολλές φορές για την ίδια κοπέλλα υπάρχουν αντιφατικές κριτικές.Ετσι,όπως σωστά επισημαίνει ο n.smyrni,αντικειμενική και σωστή κριτική είναι να γράψεις πως πέρασες εσυ.Πάντα με την επισήμανση οτι ένας αλλος μπορεί να περάσει καλύτερα η χειρότερα....
Οσο για την ταυτοποίηση,υπάρχει σίγουρα ενα θέμα,απο την εμπειρία μου όμως εχω να πώ οτι αν είσαι γνωστό μέλος του σαιτ παίρνεις,κατά κανόνα,καλύτερες υπηρεσίες και αντιμετωπίζεσαι χωρίς επιφυλάξεις....Ολα τα μαγαζιά θέλουν την δημοσιότητα,απλά εκνευρίζονται πολλές φορές οταν αναφέρονται τα κακώς κείμενα....πάντως,τουλάχιστον το 70% των κριτικών είναι είτε ψέμματα,είτε φαντασιώσεις,είτε σκόπιμες ανακρίβειες,οπότε το καλύτερο "τεστ" για τον καθένα είναι η προσωπική εμπειρία......
Υ.Γ Και φυσικά,για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς,όποιος παίρνει,σε κάποιο μαγαζί,υπηρεσίες ανω του μέσου όρου,είτε λόγω γνωριμίας,είτε λόγω εμφάνισης,είτε λόγω χοντρού πορτοφολιού,συνήθως δεν γράφει τίποτα.... :2funny:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Υ.Γ Και φυσικά,για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς,όποιος παίρνει,σε κάποιο μαγαζί,υπηρεσίες ανω του μέσου όρου,είτε λόγω γνωριμίας,είτε λόγω εμφάνισης,είτε λόγω χοντρού πορτοφολιού,συνήθως δεν γράφει τίποτα.... :2funny:

Η ομερτά κυριαρχεί στα εξτραδάκια.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
...........το οτι ανακοινώνονται οι υπηρεσίες δεν τα νομιμοποιεί,μην τρελλαθούμε κιόλας....

βασικά εννοω οτι εκει που η κοπέλα πουλάει ενα παραμυθι στον πέλατη "ελα να σου κάνω ενα ακάπωτο επειδη σε ξέρω" και ο πελάτης ανεβαινει ψυχολογικα και αρχιζει να βάζει το χερι στην τσέπη , ξαφνικά μπαινει στο site και διαβαζει κριτικες που περιγραφουν  :fuck2:, ακάπωτα και γλυφομούνια (αν οι γυναικες βρουν το Site θα αρχισουν να τρεχουν να πιασουν δουλεια σε μασαζ μπάς και τους γλύψει κανας άνθρωπος) οποτε ξενερώνει  :headbang: και μπορει να μην ξαναπατήσει .

Οσο για την ταυτοποίηση,υπάρχει σίγουρα ενα θέμα,απο την εμπειρία μου όμως εχω να πώ οτι αν είσαι γνωστό μέλος του σαιτ παίρνεις,κατά κανόνα,καλύτερες υπηρεσίες και αντιμετωπίζεσαι χωρίς επιφυλάξεις..

Εγω δεν θα μου αρεσε να με πιασουν οτι γραφω εδω (και ας μην γραφω κριτικες) γιατι ειναι ψιλοφάουλ κυρίως προς το φόρουμ γιατι θα χάσω την αντικειμενικότητα μου . (Η αντικειμενικότητα βασίζεται στην ανωνυμία)

Τελός το εχω ξανααναφερει οτι οι κριτικες στα μασαζ ειναι λίγο ακυρες και θυμιζουν λιγο τσοντοΆρλεκιν

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Η αντικειμενικότητα βασίζεται στην ανωνυμία

+1

Αμα μπαίνεις στο μαγαζι και λες:

"καλημερα σας, είμαι ο διάσημος αναλυτής "Καβλοτίμονος" από το BOU...ήρθα για μια δοκιμή στο τσαρδί σας"

... τότε οι κριτικές σου είναι για το μπουτσο... :tits: :cum:

:grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.855
Πόντοι
46.232
+1

Αμα μπαίνεις στο μαγαζι και λες:

"καλημερα σας, είμαι ο διάσημος αναλυτής "Καβλοτίμονος" από το BOU...ήρθα για μια δοκιμή στο τσαρδί σας"

... τότε οι κριτικές σου είναι για το μπουτσο... :tits: :cum:

:grin:
υπάρχουν 2-3 ονόματα δεν λέμε  :grin: :grin: :grin: που οι κοπέλες επειδή μιλάνε πολύ στο δωμάτιο έχει τύχει να μου πούν...
ξέρεις υπάρχει ένα σαιτ που γράφει για μας , χθές προχθές κλπ ήρθε ένας και μου είπε είμαι ο τάδε.....
το γέλιο είναι ότι σε μιά μασαζού που πήγαινα συνέχεια και με είχε ταυτοποιήσει είχε πάει κάποιος μαζί της και της έλεγε ότι ήμουν εγώ....
εγώ θα είμαι ειλικρινής , ποτέ δεν έχω αναφέρει το νικ μου ,  επειδή πραγματικά δεν με νοιάζει αν θα φάω κάπου πόρτα(υπάρχει πληθώρα επιλογών) επειδή
με έχουν ταυτοποιήσει απο την κριτικές ή της ενημερώσεις μου έχει τύχει να με ρωτήσουν μετά απο συνεδρία είσαι ο τάδε....απλά χαμογελάω και ούτε το
επιβεβαιώνω αλλά ούτε το διαψεύδω....

Υ.Γ τύπε που γυρνάς και επικαλείσαι το νικ μου είσαι πολύ μαλάκας............. 

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
........., ποτέ δεν έχω αναφέρει το νικ μου ,  επειδή πραγματικά δεν με νοιάζει αν θα φάω κάπου πόρτα(υπάρχει πληθώρα επιλογών) επειδή
με έχουν ταυτοποιήσει απο την κριτικές ή της ενημερώσεις μου έχει τύχει να με ρωτήσουν μετά απο συνεδρία είσαι ο τάδε....απλά χαμογελάω και ούτε το
επιβεβαιώνω αλλά ούτε το διαψεύδω....

Αν θες να αυτοπαραμυθιαστεις οτι  δεν σε εχουν ταυτοποιησει οκ αλλα η πραγματικότητα ειναι μάλλον άλλη
εσυ

1) γραφεις στο φορουμ την ιδια ημερα που επισκεπτεσαι 1 μαγαζι αλλα και
 2) και ενα μηνα μετα να γραψεις δεν κανεις απλα κριτικη αλλα δίνεις το φιλμ του  αγωνα  με απίστευτες λεπτομερειες .

Το μονο που δεν λες ειναι χαρακτηριστικα σημαδια στο σωμα σου (ουλές , τατού) υψος βάρος και τι φόραγες .
Ηδη πιστευω ειχες ταυτοποιηθει σε 2-3 μαγαζιά και απο προχθες σε πήραν χαμπάρι αλλα 5 . Για παραδειγμα στην Στουρναρη σε εμαθαν πια και το ξερεις οτι παρακολουθουν το φόρουμ .

Το οτι εισαι ταυτοποιημενος δεν σημαινει οτι λες ψεματα αλλα οτι ενδεχομενως σε "προσεχουν" πιο πολύ .

Τεσπά επαναλαμβανω οτι με την τακτική σου πολυ συντομα θα βρεις τον μπελά σου και απο εκει που σε προσέχουν (και αν το κάνουν) , δεν θα σου ριχνουν πόρτα μεν αλλα, θα σε βαζουν στο δωματίο και θα σου σπάνε τον π@@τσο. Οι γκόμενες θα  σε αφηνουν να τις διαφημίζεις κανα εξάμηνο και αν δεν δουν αποτέλεσμα θα σε τζάσουν.

Υγ Κυρίως σε κρίνω απο την κριτικη της προηγούμενης Πεμπτης . Επισκεψη σε 8 μαγαζια και εδωσες και το χρονικό περιθώριο (13:00- 16:00)
 την αλλη φορά φορα μπλόύζα Press όπως κανουν οι πολεμικοι ανταποκρίτες .

ΥΓ2 καλοπροαίρετα τα λέω όλα αυτά .

ΥΓ3 Καποιος (εσυ πιθανότατα*) εχει πει οτι οι κοπελες ανταλασουν αποψεις για τους πελάτες οπως κάνουμε εμεις στο φόρουμ άρα μπορεις να αντιληφθεις οτι αν σε καταλαβε μια κοπελα οτι εισαι ο n.smirni76  σε κατάλαβαν όλες οι κοπέλες του καταστήματος.

*σιγουρα εσυ
αυτό που λές γινόταν γίνεται και θα εξακολουθήσει να γίνεται....
οι κοπέλες συζητάνε μεταξύ τους και με τις φίλες τους το τι κάνουν στο δωμάτιο οι πελάτες...
όπως κάνεις εσύ πχ με τους φίλους σου.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
εγώ θα είμαι ειλικρινής , ποτέ δεν έχω αναφέρει το νικ μου ,  επειδή πραγματικά δεν με νοιάζει αν θα φάω κάπου πόρτα
Και έτσι να είναι, όντως αυτοπαραμυθιάζεσαι όπως σου λέει και ο τρουενο...
Οταν γραφεις αυθημερον και με λεπτομερειες (που έτσι κι αλλιως κανεναν δεν ενδιαφέρουν, π.χ. τι συζητησες με την εκαστοτε) είναι σα να θέλεις από μόνος σου να ταυτοποιηθείς... Το γιατι, το ξέρεις εσυ και είναι δικος σου λογαριασμός...

.....
το γέλιο είναι ότι σε μιά μασαζού που πήγαινα συνέχεια και με είχε ταυτοποιήσει είχε πάει κάποιος μαζί της και της έλεγε ότι ήμουν εγώ....
.....

ή η μασατζού σου έκανε πλάκα και σου έλεγε μαλακίες, ή εσύ μας παραμυθιάζεις  :rolleyes:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6

http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/09/spongebob-shame.gif[/img[/URL]]

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
ο πετρουλας ξεχασε να βαλει αρκετους αξιοποστους συναγωνιστες... zero, jerry, andy51..... ειναι σιγουρα μεσα σε αυτους....
Σωστα, ασε που οπως και να εχει, δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα, οποτε αν
καποιος παιζει Κολωνακι, ΒΠ η νοτια και καποιος αλλος Στουρναρη, Βικτωρια, Μαρνης, Πατησιων
και Καλιδρομιου οι ενημερωσεις τους θα εχουν "ακαδημαικο" και μονο χαρακτηρα του ενος για τον αλλο,
αφου δεν εχουν κοινα "γουστα", οχι οτι δεν εχω "βολταρει" καποιες, εστω λιγες φορες προς τα εκει,
απλα αν σε ενδιαφερουν αλλα, θα ψαξεις την ενημερωση απο αλλους.
Πχ εγω εχω ενημερωθει και το εκτιμω απο xpapad, borzof, dimit, andy, ψαρακα κλπ κλπ
(σορρυ αν ξεχναω κανενα, ενδεικτικα αναφερω αυτους) που για αλλους δεν ενδιαφερουν
και τοσο οι πληροφοριες και ενημερωσεις τους...
Αυτα πολυ φιλικα και ειλικρινα, χωρις καμια απολυτως παρεξηγηση ελπιζω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom