You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ποσο ψηλες?εμένα μου είπε η manager πως σταμάτησε και πήγε πίσω στην πατρίδα της... τελικά τι ισχύει??? πήρα την Δέσποινα τελικά και δεν πέρασα και άσχημα αλλά προτιμώ τις πιο ψηλές γυναίκες...
τα φώτα σας pls
ps. η manager διαβάζει και το site, οπότε προσοχή!!!!
με τακουνι εννοειται!!!πάνω από 1,75...
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ομορφα..οσο εσυ δεν σπρωχνεις καποιο μαγαζι , αλλο τοσο εγω ειμαι προστατευτικος σε αυτο το μαγαζι ;)
για βρες μου λοιπον νεοκοπε προμότορα ενα ποστ μου που να σπρωχνει μαγαζι τα τελευταια 1,5-2 χρονια..
edit: να σε βοηθησω λιγο.. πατα πανω στο νικ μου, μετα πηγαινε στα ποστ μου και μετα απο κανενα μηνα αμα βρεις τιποτα, στειλε μου πμ να το δω..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
για κάτσε βρε βιζούβιε.Τί απάντηση δηλ.περιμένεις να πάρεις?Καλά ρε σύ για τόσο μαλάκες έχεις όλο τον κόσμο που βλέπει και έχει τα όμματά του έστω με λίγο μικρό αστιγματισμό?κοίτα να δείς,κάποιοι έλληνες από εμάς είναι πολύ μαλάκες και ζώα απωχαυνωμένα,κάποιοι όμως είναι της δούλεψης,της τριβής(όχι ελαιοτριβής)και δεν μπορείς εσύ και οποιοσδήποτε άλλος να μας πουλάς πνεύμα και να προσπαθείς να βγείς και από πάνω!Άκου λέει...γιατί τόσο μένος?θα σαλτάρω....
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ομορφα..
για βρες μου λοιπον νεοκοπε προμότορα ενα ποστ μου που να σπρωχνει μαγαζι τα τελευταια 1,5-2 χρονια..
''''Απάντηση #646
η ερωτηση μου ειναι εδω
σε μια ερωτηση μου απαντησε μονο , γιατι τοσο μενος απεναντι σε αυτο το συκγεκριμενο μαγαζι ( Κ48 ) ?
και περιμενω τιν απαντηση σου .'''
γιατι απαντας με ερωτηση ? δωσε και εσυ μια πληρης απαντηση στην ερωτηση μου για να μπορεσω και εγω μετα να σου απαντησω
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ηρεμησε μωρακι μου..για κάτσε βρε βιζούβιε.Τί απάντηση δηλ.περιμένεις να πάρεις?Καλά ρε σύ για τόσο μαλάκες έχεις όλο τον κόσμο που βλέπει και έχει τα όμματά του έστω με λίγο μικρό αστιγματισμό?κοίτα να δείς,κάποιοι έλληνες από εμάς είναι πολύ μαλάκες και ζώα απωχαυνωμένα,κάποιοι όμως είναι της δούλεψης,της τριβής(όχι ελαιοτριβής)και δεν μπορείς εσύ και οποιοσδήποτε άλλος να μας πουλάς πνεύμα και να προσπαθείς να βγείς και από πάνω!Άκου λέει...γιατί τόσο μένος?θα σαλτάρω....
θα τα καταπινω, στο υποσχομαι.. να !!!! στο σταυρό που σου κανω..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εισαι ατυχος εκτος απο καραμαλάκας..''''Απάντηση #646
η απαντηση #646 στο θρεντ ανηκει στο μελος FABOULOS..
1 - 0 !!!!!!!!
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
για κάτσε βρε βιζούβιε.Τί απάντηση δηλ.περιμένεις να πάρεις?Καλά ρε σύ για τόσο μαλάκες έχεις όλο τον κόσμο που βλέπει και έχει τα όμματά του έστω με λίγο μικρό αστιγματισμό?κοίτα να δείς,κάποιοι έλληνες από εμάς είναι πολύ μαλάκες και ζώα απωχαυνωμένα,κάποιοι όμως είναι της δούλεψης,της τριβής(όχι ελαιοτριβής)και δεν μπορείς εσύ και οποιοσδήποτε άλλος να μας πουλάς πνεύμα και να προσπαθείς να βγείς και από πάνω!Άκου λέει...γιατί τόσο μένος?θα σαλτάρω....
το να πεταμε λασπη , ειναι εθνικο επαγγελμα του ελληνα , απο τιν εποχη του 80 , που πηγαινα σχολειο , η λασπη στον απενατι που δεν γουσταρες ηταν το ποιο ευκολο πραγμα , χωρις κανενα δυσταγμο, μην μου πεις οτι δεν το εχεις συναντιση στην και εσυ στιν καθημερινοτιτα σου .
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
χο χο χοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....το να πεταμε λασπη , ειναι εθνικο επαγγελμα του ελληνα , απο τιν εποχη του 80 , που πηγαινα σχολειο , η λασπη στον απενατι που δεν γουσταρες ηταν το ποιο ευκολο πραγμα , χωρις κανενα δυσταγμο, μην μου πεις οτι δεν το εχεις συναντιση στην και εσυ στιν καθημερινοτιτα σου .
μηπως ξερεις ποτε παιζει ξανα ο τάιγκερ γουντς ????
edit: 2 - 0 !!!!!!!!
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εισαι ατυχος εκτος απο καραμαλάκας..
η απαντηση #646 στο θρεντ ανηκει στο μελος FABOULOS..
1 - 0 !!!!!!!!
αστο δεν ασχολουμε αλλο , δεν εχει ουσια πλεον
το ποστ 646 ειναι αυτο .bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29370.new#new
και εδω δεν κανουμε διαγωνισμου , για αυτο το 1-0 αστο .
και δεν χρειαζεται να βρηζει , δεν δειχνει ανωτεροτητα σου απεναντη στον αλλο
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ναι δεν κανουμε διαγωνισμο, προς θεου, αλλα το σκορ ειναι 3 - 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
παραδινεσαι ρε ?????????????????????
παραδινεσαι ρε ?????????????????????
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
το να πεταμε λασπη , ειναι εθνικο επαγγελμα του ελληνα , απο τιν εποχη του 80 , που πηγαινα σχολειο , η λασπη στον απενατι που δεν γουσταρες ηταν το ποιο ευκολο πραγμα , χωρις κανενα δυσταγμο, μην μου πεις οτι δεν το εχεις συναντιση στην και εσυ στιν καθημερινοτιτα σου .
άλλα ντ'άλλων
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
άλλα ντ'άλλων
ok , οπως νομιζεις
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πολύ καλό λεσβιακό παίζει Καλλιρόης 48.
αμαν τι εκανες τωρα , θα στην πεσει ο παπας και θα σε φωναζει κλωνο , οπως κανει σε οποιον αναφερει το '' καλλιροης 48
....
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ρε συ, αν ειναι δυνατον..αμαν τι εκανες τωρα , θα στην πεσει ο παπας και θα σε φωναζει κλωνο , οπως κανει σε οποιον αναφερει το '' καλλιροης 48
....
όπου μα όπου και να γινει ποστ για το μαγαζι σου, θα πας να υπερθεματίσεις για να το διαβασει οσο περισοτερος κοσμος γινεται ??
ελεος ρε συ..
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ρε συ, αν ειναι δυνατον..
όπου μα όπου και να γινει ποστ για το μαγαζι σου, θα πας να υπερθεματίσεις για να το διαβασει οσο περισοτερος κοσμος γινεται ??
ελεος ρε συ..
εχεις αρχησει και γινεσαι αργος , μου απαντησες μεσα σε 15 λεπτα , θελω να εισαι ποιο γρηγορος
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το εν λογω μαγαζι φιλε εντασεται στα μασατζιδικα που γαμας....εχει 2 μιλφακια μεσα
τα μιλφακια εχουν καλο μπροστινο συστημα 3? 4?
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 661K