Για τους νέους φίλους που έχουν απορίες για τα συγκεκριμένα καταστήματα .Καλλιρόης ,Σολωμού ,Στουρνάρι Έχω την υποχρέωση να ενημερώσω ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι πως τα παρουσιάζουν ορισμένοι .Για το Καλλιρόης όντως υπάρχει η ρετσινιά τις ξεπετάς , πράγμα που εγώ δεν το έχω διαπιστώσει .Όντως καμια φορα δεν σέβονται το 45 λεπτό και αυτό συμβαίνει από έλλειψη δωματίου .Τώρα για τις όμορφες ,η ομορφια ειναι υποκειμενικη .Κάποιος φίλος λέει μην πας Σολωμού , δεν έχει ωραία κορίτσια , πήγαινε εκεί που σου λέω εγώ , εκεί έχει .Εγώ τώρα δεν θα κάτσω να ξαναπώ τα ίδια και τα ίδια ότι μακράν τώρα το κατάστημα τις Σολωμού 54 έχει από τα καλύτερα κορίτσια στο χώρο .Δεν θα κάτσω να πω ονόματα , οι συναγωνιστές που το επισκέπτονται ξέρουν.Στο ίδιο δρόμο με το κατάστημα τις Σολωμού 54 , θα έλεγα ότι βαδίζει και το Στουρνάρι 29 (για κάποιον φίλο μας που ζητούσε πληροφορίες )Το κατάστημα τις Στουρνάρι 29 είναι στον δεύτερο όροφο και το κουδούνι γραφει , υπηρεσίες σωματικής ευεξίας .Και θα έλεγα ότι σε όλα τα καταστηματα υπάρχουν καλές και όμορφες μασερ , το ζήτημα είναι κατά ποσο μας σέβονται , τι μας προσφέρουν .