Τι βλεπω φιλε παμε αυριο για χαλαρωμα του πεμπτου ακρου
Για περάσουν εύκολα οι ημέρες, μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής άδειας!
Τι βλεπω φιλε παμε αυριο για χαλαρωμα του πεμπτου ακρου
Στην αδεια θα γινη κατι η τιποταΓια περάσουν εύκολα οι ημέρες, μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής άδειας!
Για περάσουν εύκολα οι ημέρες, μέχρι την έναρξη της καλοκαιρινής άδειας!
διακρινω καποιο φλερτ μεταξυ σας ή ειναι ιδεα μου?Στην αδεια θα γινη κατι η τιποτα
διακρινω καποιο φλερτ μεταξυ σας ή ειναι ιδεα μου?
διακρινω καποιο φλερτ μεταξυ σας ή ειναι ιδεα μου?
μια χαρα το ειπα, δεν ξερω που πηγε το βρωμικο μυαλο σου.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, που πήγε το μυαλό σου βρε? Απλά θα εκδράμω προς τα μέρη του, και είπαμε να βρεθούμε οικογενειακά κάποια στιγμή για να γνωριστούμε και από κοντά.
Υπαρχη καλη φιλια φιλε,και στην αδεια που θα εχει θα γνωριστουμε προσωπικα και αν θελη το ζητηση θα τον συστησω cg για μια ωριαια απολαυσηδιακρινω καποιο φλερτ μεταξυ σας ή ειναι ιδεα μου?
ακου φιλε, αν σε ρωτησω σε πμ να μην απαντησεις,το ιδιο με ρωτησες και για τη τζοντι και απο οτι διαβαζω συμφωνα με γραπτα σου περα απο το τετραγωνο σολωμου στουρναρη και πατησιων δεν βγαινεις ποιο εξω σε αλλα ιδρυματα μαλαξεως προς τι η τρεμουρα πως ειναι η καθε θεραπευτρια; αν θες να πας και θες βοηθεια τοτε να μιλησουμε.
αν λες για τα δυο στην οικονομου , στην ανω πλευρα της πλατειας, ειναι κλειστα απο καιρο.καλημέρα,
πριν κατέβω προς κέντρο, ξέρει κανείς να μου πει αν δουλεύουν τα μαγαζιά στα εξάρχεια και τι σύνθεση έχουν? (όχι ακριβώς, στο περίπου)
είναι πράγματι όπως το λές , και μάλιστα άριστη στη δουλειά της ...η φλωρα ειναι γνησια ρουμανα καμια σχεση με τσιγκανες.
φιλε , για νεο μελος εχεις πολυ θρασος.το ιδιο με ρωτησες και για τη τζοντι και απο οτι διαβαζω συμφωνα με γραπτα σου περα απο το τετραγωνο σολωμου στουρναρη και πατησιων δεν βγαινεις ποιο εξω σε αλλα ιδρυματα μαλαξεως προς τι η τρεμουρα πως ειναι η καθε θεραπευτρια; αν θες να πας και θες βοηθεια τοτε να μιλησουμε.
μακη, τακη, σουλα................Μακη.
οταν ο iblis εγραφε στα μασατζιδικα καποιοι αλλοι ακομη ηταν μωρα στο σπιτι τους!για λιγο respect!μια χαρα το ειπα, δεν ξερω που πηγε το βρωμικο μυαλο σου.
αυτα ομως καλυτερα να τα λετε με πμ.
περιμενουμε τωρα λιγο να τα μονταρει ο μοντ μας , ωστε να συνεχιστει
η ενημερωση.
τί λες μωρη τζαζεμένη ????οταν ο iblis εγραφε στα μασατζιδικα καποιοι αλλοι ακομη ηταν μωρα στο σπιτι τους!για λιγο respect!