life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
τι ΠΡΙΝ ????
εγω ακομη παω..
τι ΠΡΙΝ ????
εγω ακομη παω..
μπα σε καλο σου, με τρομαξεςτι ΠΡΙΝ ????
εγω ακομη παω..
γιατι τρομαξες ρε συ ?μπα σε καλο σου, με τρομαξες
για ένα σαραντάρη μεγάλα ....τι κοματια εχει ? μικρα ? μεγαλα ? καμια βυζαρου ? αναβεις φωτιες καλοκαιριατικα !!!!!!!!!!!
Και η Μερεντα υπαρχειυπαρχει ακομα το hemo ?
δηλαδη υπαρχη σαρανταρα με μεγαλα boobs ? βοηθα , γιατι χανομαστε . . .για ένα σαραντάρη μεγάλα ....
Μερέντα , HEMO, και άλλα καλά ...τίποτα για μασάζ !!!!!Και η Μερεντα υπαρχει
Για το ψωμι με βουτυρο , τελειωσε η εποχη....Αλλεs εποχεs
Mαλλον πανε για ταμα στη χαρη τηs...........Να γινουν τα χερια τουs...θαυματουργαΜερέντα , HEMO, και άλλα καλά ...τίποτα για μασάζ !!!!!
κατσε, σε λιγο θα πουμε και για καοτόνικ..Μερέντα , HEMO, και άλλα καλά ...τίποτα για μασάζ !!!!!
δεν μπορώ να ξέρω τι θεωρείς ΕΣΥ μεγάλα ...για μένα είναι ...δηλαδη υπαρχη σαρανταρα με μεγαλα boobs ? βοηθα , γιατι χανομαστε . . .
δεν μπορώ να ξέρω τι θεωρείς ΕΣΥ μεγάλα ...για μένα είναι ...
Συμβουλή ....... πάρε και σκούφο για τον ήλιο και όχι μόνο ...ok παω να δω και τα λεμε ( χαχαχα ) , παλυ θα τρεχω στα βορεια . . .
Συμβουλή ....... πάρε και σκούφο για τον ήλιο και όχι μόνο ...
τα πράγματα είπα όπως τα γνώρισα ....το συκγεκριμενο δεν ειναι στην κατηγορια ''φραπε '' ? και οχι φουλ , ή εγω κανω λαθος και τιν πατησα εστι ασχημα . . . παει το 80 !!!!!!!!!
αυτη θα τιμηση αυριο ο agiana.
Α) Κρύβε λόγια!
Β) Μην κάνεις γκρίζα διαφήμιση.
Γ) Κανόνισε, να την έχουν ξεπατώσει οι συναγωνιστές, κι όταν πάω για επίσκεψη, να καίει λάδια.... θα σκίσω εσένα......
Τι βλεπω φιλε παμε αυριο για χαλαρωμα του πεμπτου ακρουΑ) Κρύβε λόγια!
Β) Μην κάνεις γκρίζα διαφήμιση.
Γ) Κανόνισε, να την έχουν ξεπατώσει οι συναγωνιστές, κι όταν πάω για επίσκεψη, να καίει λάδια.... θα σκίσω εσένα......
agiana , καιρο εχεις να γραψεις ενημερωση...