amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.123
- Πόντοι
- 22.785
H μηπωs σκετα.....βραχοs??????????
Μαλλον ειναι θεμα μεγεθουs πορτοφολιου
Δέν νομίζω.......
H μηπωs σκετα.....βραχοs??????????
σκετα βραχος, δλδ τη λες ανηθικη?H μηπωs σκετα.....βραχοs??????????
για την πορτέρισα δοκίμασε και ενημέρωσε ...θα σου χρωστάω μία ...δε με ενδιαφερει λεμεεεεε!!!!
για την πορτιερισσα ξερεις τπτ?
με τοσεs προτασειs που πιθανα να δεχεται καθημερινα, θα επρεπε να δεχεται να......αλλα απ οτι ακουω σ ολουs λεει οχι...Αρασκετα βραχος, δλδ τη λες ανηθικη?
θεμα promotion ειναι τα παντα..
Πεσμου κι εμενα τον τροπο...ψιθυριστα στ αφτι εστω.....Δέν νομίζω.......
Να το αναλάβει κάποιος το θέμα , να κάνει τη μελέτη του , και να μας ενημερώσει στο αυτί ... Προτείνω τον αρχηγό .....Πεσμου κι εμενα τον τροπο...ψιθυριστα στ αφτι εστω.....
Να το αναλάβει κάποιος το θέμα , να κάνει τη μελέτη του , και να μας ενημερώσει στο αυτί ... Προτείνω τον αρχηγό .....
σπευδω βραδεωςγια την πορτέρισα δοκίμασε και ενημέρωσε ...θα σου χρωστάω μία ...
Να το αναλάβει κάποιος το θέμα , να κάνει τη μελέτη του , και να μας ενημερώσει στο αυτί ... Προτείνω τον αρχηγό .....
ολα ινε θεμα........
www.freeimagehosting.net/] [/url]
ο αρχηγος ειναι ο zero?Προτείνω τον αρχηγό .....
εστω και έτσι ...σπευδω βραδεως
μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης ,διοτι εχαθην ο ειρμος?Γαλατσίου 2-4 τρίτος ..... άψογο και το μασάζ , ....με σωστό χώρο και εξοπλισμό ...(τα καλύτερα στο χώρο μασαζοκρεβάτια ).... δεν κρίνω την εμφάνιση καθότι υποκειμενικό ....
τι κοματια εχει ? μικρα ? μεγαλα ? καμια βυζαρου ? αναβεις φωτιες καλοκαιριατικα !!!!!!!!!!!Γαλατσίου 2-4 τρίτος ..... άψογο και το μασάζ , ....με σωστό χώρο και εξοπλισμό ...(τα καλύτερα στο χώρο μασαζοκρεβάτια ).... δεν κρίνω την εμφάνιση καθότι υποκειμενικό ....
δεν εχάθη, τον εχασες. μια χαρα τα ειπε ο ανθρωπος..μπορεις να γινεις λιγο πιο σαφης ,διοτι εχαθην ο ειρμος?
ηρθες αγαπη μου?δεν εχάθη, τον εχασες. μια χαρα τα ειπε ο ανθρωπος..
κανε logout, πιες το γαλα σου, ξανακάνε login και ξαναδιαβασε..
πιες το γαλα σου
εγω πινω ακομα, πριν παω στο Λυκειονα βαλει και hemo μεσα . . . τι θυμηθηκα τωρα , πειναμε γαλα με hemo , πρην παμε σχολειο