Νέα

Μασαζερί - απόψεις και απορίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο προιόν προτιμάτε για μασάζ?

• Λάδι

Ψήφοι: 208 54,2%
  • Γαλάκτωμα

Ψήφοι: 92 24,0%
  • Τάλκ

Ψήφοι: 15 3,9%
  • Άλλο προιόν

Ψήφοι: 12 3,1%
  • Τίποτα

Ψήφοι: 18 4,7%
  • Δε κάνω μασάζ!

Ψήφοι: 39 10,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Επισκέπτης
επειδη την επομενη εβδομαδα θα παω στο λονδινο εχει κατι σιγουρο να προτεινει καποιος? κοιταξα και στο θρεντ "ταξιδι στο λονδινο" αλλα ηταν ολα ανευ μασαζ. αν ξερει καποιος...

cena

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Εγω την αλλη βδομαδα ειμαι Λιβερπουλ .

Μια μικρη αναζητηση με οδηγησε εδω :

Αποτι βλεπεις η λεξη κλειδι ειναι massage parlours και saunas . Αν εχει καποιος κατι αλλο ...

Υπαρχουν και :

Μεχρι να βρουμε τα μασατζιδικα και στην Αγγλια ...
Να υγειαινουμε και να μυοχαλαρωνουμε .

Επισκέπτης
Προς όλα τα ιδρύματα και ειδικότερα τις θεραπεύτριες τους που ξέρουμε ότι παρακολουθούν τα όσα γράφονται εδώ
Περιμένω προσφορά με pm αν κάποια είναι πρόθυμη και ικανή να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει.
Μαθήματα παραδίδονται εδώ.

Καλά κοροΐδα δεν είμαστε  πληρώνουμε τα πασαλήματα για μασάζ ????

Και εγω ερωτω?Καλα πουθενα δεν παιζει τετοια φαση εδω, αφου και οι αφεντικομασατζουδες ξερουν οτι θα κονομισουν αν φερουν 5-6 ταυλανδες?Προσωπικα και οι υπαρχον κορασιδες αν εκπαιδευτουν και κανουν τετοιο μασαζ δε με χαλαει καθολου!Με βλεπω να ετοιμαζω βαλιτσες το καλοκαιρι για ταυλανδη....

Επισκέπτης
Διαβαζω στο αλλο θρεντ και βλεπω οτι πολλοι συναγωνιστες περνανε τοσο ωραια στα μασατζιδικα που αφηνουν και δωρακια (μπουρμπουαρ) στα  κοριτσια!Και μετα απο λιγο καιρο οι ιδιοι συναγωνιστες παραπονιουνται και φωναζουν  οτι ανεβηκαν οι τιμες!!!!Τελικα ποσο κοροίδα ειμαστε ρε παιδες.Ας ξυπνησουμε λιγο επιτελους ή να παψουμε να κλαιγομαστε!!

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.902
Πόντοι
606
Διαβαζω στο αλλο θρεντ και βλεπω οτι πολλοι συναγωνιστες περνανε τοσο ωραια στα μασατζιδικα που αφηνουν και δωρακια (μπουρμπουαρ) στα  κοριτσια!Και μετα απο λιγο καιρο οι ιδιοι συναγωνιστες παραπονιουνται και φωναζουν  οτι ανεβηκαν οι τιμες!!!!Τελικα ποσο κοροίδα ειμαστε ρε παιδες.Ας ξυπνησουμε λιγο επιτελους ή να παψουμε να κλαιγομαστε!!

Ετσι ειμαστε οι Ελληνες!Τα σκαμε και μετα κλαιγομαστε σαν τραχανοπλαγιαδες!

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά είναι διαφορετικό να δίνεις ένα μικρό δωράκι στην κοπέλα επειδή πέρασες καλά και το ευχαριστήθηκες, και είναι άλλο να σου τα παίρνουν,  ανεξαρτήτου πως πέρασες εσύ.
Παρόλα αυτά να αναφέρω ότι για να μην χαλάσω την πιάτσα και τους τιμοκαταλόγους μόνο δύο φορές έχω δώσει tip και αυτό μικρό αλλά το άξιζαν και με το παραπάνω.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αγ.Μελετιου 70 1ος τι παιζει?

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
{ στη νεα ελληνικη το μπάζο-του μπαζού }
για το ιδιο καταστημα εχω μια απορια.
πριν απο λιγα χρονια υπηρχε στην ιδια διευθυνση και υπο την ιδια διευθυνση
το αδελφο καταστημα στον 5ο ή 6ο οροφο .
Τι εγινε εκει? :police:

Επισκέπτης
Προχθες που πηγα Σολωμου 54 επειδη πηγα πρωτη φορα παραλιγο να ανεβω στον 1οροφο.Τι ειναι εκει περα?Κατι  μαλακιες ελεγε περι ''περιποιησης".Γαμας εκει? :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.108
Πόντοι
42.697
{ στη νεα ελληνικη το μπάζο-του μπαζού }
για το ιδιο καταστημα εχω μια απορια.
πριν απο λιγα χρονια υπηρχε στην ιδια διευθυνση και υπο την ιδια διευθυνση
το αδελφο καταστημα στον 5ο ή 6ο οροφο .
Τι εγινε εκει? :police:
δεν ήταν στον 5ο, αλλά στον 4ο το αδελφό μαγαζί (Αγ.Μελετίου 70).
Εν έτη 2004 -αν θυμαμαι καλά-την έπεσαν οι αρχές και τα κλεισανε και τα 2 μαγαζιά.
Μετά απο λίγο καιρό πέθανε ο ιδιοκτήτης.
Σήμερα λειτουργεί μόνος ο 1ος υπο νεα διευθυνση...
Τα παραπάνω τα ξέρω απο πρώτο χέρι γιατι εκέινο τον καιρό με σπίτωνε μια υπάλληλος του εν λόγω ιδρύματος...

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τα παραπάνω τα ξέρω απο πρώτο χέρι γιατι εκέινο τον καιρό με σπίτωνε μια υπάλληλος του εν λόγω ιδρύματος...
εναν 30+ λες?
πεθανε αυτο το θηριο?
ζωη σε μας!
με ποια ειχες παρτιδες ,αν επιτρεπεται?
εκει εκαναν α ψ ο γ ο μασαζ!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σημερινη επισκεψη στο εστιατοριο του ΝΙΤΡΟ στην ανω ηλιουπολη...ενα θα πω...καταπληκτικος μαγειρας!!!! :rockon: :rockon:τρομερες συνταγες,μερικες εκ των οποιων οι κατωθι:

-μπριτζολα ασπαλωτη γαρνιρισμενη με ακανθινο ασιατικο ρυζι(την ποικιλια αυτη την εφερε μετα το τελευταιο του τουρ στη σαγκαη)σοταρισμενη με ελαια απο πασατεμπο και ανιθο μασαχουσετης.Απο πανω ειχε ριξει(κατα ομολογια του) μια dom perignon μαζι με τα γυαλια(συνταγη προτεινομενη για πεθερικα :cheesy:ετσι γραφει στο μενου)και λίγο τριανταφυλλο με ξυδι σογιας!Ε-Κ-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!Δεν εχω ξαναφαει γευστικοτερο φαγητο στην ζωη μου.
-κεφτεδες αρχιδομπαλλοι:κεφτεδες σε μορφη αρχιδίου σοταρισμενοι με κοκκινη πιπερια και πρασινο κρεμμυδι στο τηγανι.Μετα πεφτει στην κατσαρολα οπου γινεται μια μιξη τρελλη αλα ΝΙΤΡΟ με ραπανακια κατω ανωμεριας και γαιδουραγκαθο γορτυνιας.

Μονο απο αυτες τις 2 συνταγες κερδισε ηδη τον χρυσο σκουφο στα βαλκανια για το ετος 2006.Αντε και εις ανωτερα φιλτατε.

υ.γ. συγγνωμη τωρα το ειδα οτι ειμαι off topic,αλλα βαριεμαι τωρα να αλλαζω θρεντ.. :grin:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε Giorgospapa, είδα ότι σχολίασες ειρωνικά ότι έψαχνα για μη Ελληνίδα σε μασαζάδικο, επειδή είχα πει ότι πολλοί εδώ μέσα δεν μπορούν να γράψουν ούτε μία πρόταση σωστά. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Και ούτε είπα εγώ ότι στα |τραβελοθρεντς" έχουν σοβαρά θέματα. Το ότι μπήκα σε κάποια forums και έγραψα μία άποψη και μάλιστα επικριτική για το βρισίδι που έπεφτε εκεί μέσα, είναι κι αυτό κακό? Η μαγκιά είναι να απαντάς σε κάτι όταν μπορείς να απαντήσεις με κάποια επιχειρήματα που να έχουν βάση. Όχι απλά για να κάνεις το κομμάτι σου. Μάλλον ξεχνάνε μερικοί ότι εδώ μέσα, το site αυτό είναι ένας χώρος για όλους και δεν είναι τσιφλίκι κανενός.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Μάλλον ξεχνάνε μερικοί ότι εδώ μέσα, το site αυτό είναι ένας χώρος για όλους και δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
αυτο το ξεχνας πρωτος εσυ, οταν επανειλημενως ποσταρεις με υποτιμητικα, για το συνολο των μελων του θρεντ, σχολια..

τη μία δεν σ αρεσει ο κωδικας που χρησιμοποιουμε, την αλλη κρινεις το μορφωτικο και συγγραφικο επιπεδο των αλλων μελων, την παρα-αλλη τους ζητας info καθοτι βαριεσαι να διαβαζεις το θρεντ κ.ο.κ.

τες πα, καλη συνεχεια..

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Αν και δεν μ' αρέσει να αντιδικώ εδώ μέσα, α) ποτέ δεν μίλησα για το ΣΥΝΟΛΟ των μελών του θρεντ. β) Όσο για μερικούς "όρους", ναι, τους βρίσκω χαζούς. Εξάλλου απαγορεύεται να διαφωνώ με κάτι ή να εκφράζω άποψη; γ)Δεν μίλησα για μορφωτικό επίπεδο, μίλησα για επίπεδο γενικότερα. Και είναι κακό που είπα ότι μερικά posts είναι τόσο ανορθόγραφα και δυσνόητα? Πέσατε "όλοι" να με φάτε! Σας έθιξα! Στο φινάλε, μέσα στις χιλιάδες σελίδων εδώ μέσα σχετικά με το αν δίνει η μία ή η άλλη "μπριζόλα", θα μπορούσε κάποιος να άνοιγε και ένα βιβλίο Γραμματικής. δ) Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που δεν έχει ζητήσει πληροφορία για κάτι το οποίο ίσως είναι ήδη γραμμένο? Το ξέρω ότι η αλήθεια πονάει και είναι ενοχλητική αλλά τί να κάνουμε...Θα μου πεις και με το δίκιο σου τώρα: "Και τότε γιατί μπαίνεις αφού δεν σ' αρέσει"? Πολλά από τα θέματα του site με ενδιαφέρουν και μου αρέσουν. Απλά σχολίασα μερικές κραυγαλέες περιπτώσεις, λέγοντας μόνο ότι καλό είναι να προσέχουμε λίγο παραπάνω τι γράφουμε.Δεν σκότωσα και κανέναν.Ούτε εθνικιστής είμαι, ούτε τίποτα. Φίλε Giorgospapa, το ότι έχεις γ...... περισσότερες π........ και μασατζούδες δεν σου δίνει περισσότερο κύρος. Αλλά και από το nickname και τη φωτογραφία που χρησιμοποιείς φαίνεται ότι γενικά "δεν"... Εγώ προσωπικά ούτε εκκλησία πάω, ούτε θρησκόληπτος είμαι. Αλλά το να γελοιοποιείς κάτι που πολλοί Έλληνες σέβονται, την Εκκλησία, τους παπάδες κλπ (χωρίς να λέω ότι κι εκεί είναι ιδεατά τα πράγματα) είναι λάθος. Εκτός κι αν έχεις τόσο πολύ χιούμορ και μόνο εγώ είμαι ο κρυόκωλος εδώ μέσα που τα βλέπω αυτά στραβά...

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Δεν εννοούσα αν γαμάει ή δεν γαμάει φίλε. Μακάρι να γαμάει κάθε μέρα. Εννοούσα για το επίπεδο και το μυαλό ότι ..."δεν".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom