Επισκέπτης
επειδη την επομενη εβδομαδα θα παω στο λονδινο εχει κατι σιγουρο να προτεινει καποιος? κοιταξα και στο θρεντ "ταξιδι στο λονδινο" αλλα ηταν ολα ανευ μασαζ. αν ξερει καποιος...
Προς όλα τα ιδρύματα και ειδικότερα τις θεραπεύτριες τους που ξέρουμε ότι παρακολουθούν τα όσα γράφονται εδώ
Περιμένω προσφορά με pm αν κάποια είναι πρόθυμη και ικανή να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει.
Μαθήματα παραδίδονται εδώ.
Καλά κοροΐδα δεν είμαστε πληρώνουμε τα πασαλήματα για μασάζ ????
Διαβαζω στο αλλο θρεντ και βλεπω οτι πολλοι συναγωνιστες περνανε τοσο ωραια στα μασατζιδικα που αφηνουν και δωρακια (μπουρμπουαρ) στα κοριτσια!Και μετα απο λιγο καιρο οι ιδιοι συναγωνιστες παραπονιουνται και φωναζουν οτι ανεβηκαν οι τιμες!!!!Τελικα ποσο κοροίδα ειμαστε ρε παιδες.Ας ξυπνησουμε λιγο επιτελους ή να παψουμε να κλαιγομαστε!!
Δεν διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά είναι διαφορετικό να δίνεις ένα μικρό δωράκι στην κοπέλα επειδή πέρασες καλά και το ευχαριστήθηκες, και είναι άλλο να σου τα παίρνουν, ανεξαρτήτου πως πέρασες εσύ.Διαβαζω στο αλλο θρεντ και βλεπω οτι πολλοι συναγωνιστες περνανε τοσο ωραια στα μασατζιδικα που αφηνουν και δωρακια (μπουρμπουαρ) στα κοριτσια!Και μετα απο λιγο καιρο οι ιδιοι συναγωνιστες παραπονιουνται και φωναζουν οτι ανεβηκαν οι τιμες!!!!Τελικα ποσο κοροίδα ειμαστε ρε παιδες.Ας ξυπνησουμε λιγο επιτελους ή να παψουμε να κλαιγομαστε!!
Αγ.Μελετιου 70 1ος τι παιζει?
{ στη νεα ελληνικη το μπάζο-του μπαζού }...και του μπαζού;
δεν ήταν στον 5ο, αλλά στον 4ο το αδελφό μαγαζί (Αγ.Μελετίου 70).{ στη νεα ελληνικη το μπάζο-του μπαζού }
για το ιδιο καταστημα εχω μια απορια.
πριν απο λιγα χρονια υπηρχε στην ιδια διευθυνση και υπο την ιδια διευθυνση
το αδελφο καταστημα στον 5ο ή 6ο οροφο .
Τι εγινε εκει?
εναν 30+ λες?Τα παραπάνω τα ξέρω απο πρώτο χέρι γιατι εκέινο τον καιρό με σπίτωνε μια υπάλληλος του εν λόγω ιδρύματος...
αυτο το ξεχνας πρωτος εσυ, οταν επανειλημενως ποσταρεις με υποτιμητικα, για το συνολο των μελων του θρεντ, σχολια......Μάλλον ξεχνάνε μερικοί ότι εδώ μέσα, το site αυτό είναι ένας χώρος για όλους και δεν είναι τσιφλίκι κανενός.
Αλλά και από το nickname και τη φωτογραφία που χρησιμοποιείς φαίνεται ότι γενικά "δεν"...
....Εκτός κι αν έχεις τόσο πολύ χιούμορ και μόνο εγώ είμαι ο κρυόκωλος εδώ μέσα που τα βλέπω αυτά στραβά...