giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
που εισαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ???????????????????Οτι τον μαλωσε ο πατερ και πρεπει να παει για εξομολογηση αμεσως!
που εισαι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ???????????????????Οτι τον μαλωσε ο πατερ και πρεπει να παει για εξομολογηση αμεσως!
εριναλ, ΔΕΝ θα με ξεπερασεις με υποκατάστατα..Πήγα σε ενα κανονικό ...αν ήταν και είχε καθρέφτη στο ταβάνι και απόρησα..
A propo.Ο VASOS τον Βάρσο με τα καταΐφια και τα γαλακτομπούρεκα τι τον έχει????
προσωπικη αποριαΠήγα σε ενα κανονικό ...αν ήταν και είχε καθρέφτη στο ταβάνι και απόρησα..
Προς όλα τα ιδρύματα και ειδικότερα τις θεραπεύτριες τους που ξέρουμε ότι παρακολουθούν τα όσα γράφονται εδώ
Περιμένω προσφορά με pm αν κάποια είναι πρόθυμη και ικανή να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει.
Μαθήματα παραδίδονται εδώ.
Καλά κοροΐδα δεν είμαστε πληρώνουμε τα πασαλήματα για μασάζ ????
Προς όλα τα ιδρύματα και ειδικότερα τις θεραπεύτριες τους που ξέρουμε ότι παρακολουθούν τα όσα γράφονται εδώ
Περιμένω προσφορά με pm αν κάποια είναι πρόθυμη και ικανή να κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει.
Μαθήματα παραδίδονται εδώ.
Καλά κοροΐδα δεν είμαστε πληρώνουμε τα πασαλήματα για μασάζ ????
Ρε μιμικο εμενα μου πηραν 300 ευρο 2 για 3ωρες αλλα με βυζαρες!!
Πωπω τι ΓΚΑΒΛΑ είναι αυτή ρε φίλε, μας τρέλανες πρωϊνιάτικα!
Εριναλ θα πηγαινες σε μασατζιδικο ''ανδρικο΄΄ αν καταλαβαινεις τι λεω?? (μπριζολαδικο!)
αν ναι γιατι?
τωρα μια αλλη απορια...στα μασατζιδικα δεν πρεπει να μιλαμε για μιλφ γιατι μια κοπελα σε εμενα πο ειμαι 27 κι αυτη 37 να φαινεται μιλφ σε μενα και σε καποιον 47 να ειναι τελειως πιπινι!!οποτε με τον ορο μιλφ τι εννοουμε?
Και σε μασαζερι εν Αθήναις γίνονται αυτά. Εξαρτάται τι σχέσεις έχει αναπτύξει ο καθένας μας με τις κορασίδες. Και με ελάχιστο εξτρα κόστος. Τιμής ένεκεν λόγω της καλής θέλησης τους. Μη με βομβαρδίσεε με PM. Επαναλαμβάνω Εξαρτάται τι σχέσεις έχει αναπτύξει ο καθένας μας με τις κορασίδεςΩραιο το βιντεο,αν και το εχω δει παλαιοτερα....Κι εγω εχω κάνει τετοιο μασαζ στην Μπανγκοκ πριν απο αρκετά χρόνια,με πολύ χαμηλό κόστος.
Βεβαια,αν υπήρχε τετοιο μαγαζί στην Αθηνα,το κόστος θα ξεπερνουσε νομιζω τα 200 ευρώ.Εχω πάντως ακουσει οτι σε καποια πολυτελη ξενοδοχεια,οχι μονον στην Αθηνα,που διαθετουν πολυτελη SPA,προσφερουν και τετοιες υπηρεσίες,φυσικα σε επιλεγμενους πελατες και με απολυτη εχεμυθεια.
Τις περισσοτερες φορες τα μασατζιδικα εχουν 1 το πολυ 2 μπανια και μινιμουμ 3 με 4 δωματια.μια απορια κ απο μενα,τα μαγαζια εχουν ενα μπανιο κοινο,πας και κανεις μπανιο χυμα?τσιτσιδος? απο το δωματιο στο μπανιο? τα ρουχα σου τα αφηνεις στο δωματιο ?αν σε ξαφρισουν?λυστε μου τις αποριες ρε παιδες