Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
ποια ρε συ ? η γιαγια τσα x 2 ??
Αυτή λέω, δεν θυμάμαι πως την λένε, ενας συναγωνιστής είπε πριν Σοφία.
ποια ρε συ ? η γιαγια τσα x 2 ??
φιλε Ιορδανη ,διχως διαθεση για παρεξηγηση, δεν ηταν τα κοριτσια που ειπα ?εχεις διαβασει πολλες μουφα αναφορες απο τον ιορδανη ????
εγω ρε συ την ειπα σοφια......ενας συναγωνιστής είπε πριν Σοφία.
Την Ζάνα δεν την πήρα γιατί την κατέταξα πριν 2 χρόνια στην κατηγορία υψηλού κινδύνου απο αρρώστιες.
Πήρα Κατερίνα γιατί μου άρεσε σαν γκόμενα...
Μήπως να έπαιρνα το μιλφάκι που μου άνοιξε την πόρτα? δεν σε πιάνω!
πατερ ευλογησον, δε με ξεπλενει ουτε ο Ιορδανης ποταμοςη κυρια σοφια ειναι μιλφ ????
εχεις δικιο αλλα δεν παυω να εχω τις αμφιβολιες μου.
τις προαλλες που περασα ηταν τρια καινουρια.
ενα teeny , ενα ξανθο πιπινι, και αλλο ενα ξανθο,
και τα τρια μινιον , οπως ακριβως του αρεσουν.
δεν ηταν σημερα αυτα?
με την επιλογη απορησα πραγματικα.
καλυτερα να μου κανει μασαζ η Σοφια !!! [ χωρις παρεξηγηση Σοφια μου ]φιλε Ιορδανη ,διχως διαθεση για παρεξηγηση, δεν ηταν τα κοριτσια που ειπα ?
αν οχι ,ποιες ηταν?
η Ζανα περναει απο γιατρο τακτικα .
ναι έχει και βιβλιάριο υγείας με σφραγίδες!
ασε μας ρε φίλε!
φουλ ακά κάνει η γκόμενα σε συγκεκριμένους πελάτες.
το νου σας !!!
εκει εχει πιπινοφωλια παντως, κατα καιρους κουρνιαζουν πιπινια διαφορων ειδων και χρωματων.Εσύ το έγραψες για τα πιπίνια? Βασικά το δικό σου ποστ είδα και πήγα να δω πιπίνια αλλά είδα σκαρπίνια γαβ γαβ.... καμμία σχέση αυτά που έλεγες, όχι πως δεν ισχύουν, αλλά στα μασαζερί οι κοπέλες αλλάζουν τακτικά να ξέρεις.
εδω μπερδεψες το Κατερινιω με το Αλεξανδρα...Η αλήθεια είναι πως [size=12pt]η κάβλα με οδήγησε σήμερα [/size] και άφησα το σίγουρο, την Σ63 δλδ.
Η συγκεκριμενη παντως , εχει υψηλο βιοτικο επιπεδο,ναι έχει και βιβλιάριο υγείας με σφραγίδες!
ασε μας ρε φίλε!
φουλ ακά κάνει η γκόμενα σε συγκεκριμένους πελάτες.
το νου σας !!!
πες μας ΕΝΑΝ μονο πελατη, που ζητησε απο τη ζανα ΑΚΑ και αυτη του αρνηθηκε..η Ζανα περναει απο γιατρο τακτικα .
μη λεμε οτι θελουμε.
και ειναι και πολυ κοκετα. :-*
πεταξε ενας μια φλοκια , και απο τοτε της εχει μεινει η σταμπα.
καπου διαβασα ομως για ακα μπριζολα...για το οποιο αμφιβαλω.πες μας ΕΝΑΝ μονο πελατη, που ζητησε απο τη ζανα ΑΚΑ και αυτη του αρνηθηκε..
Με κανατε και γελασα σημερα...η κυρια Σοφια ειναι αυτη που ηταν Μαρνης αν θυμαμαι??η κυρια σοφια ειναι μιλφ ????
μπορεις να αμφιβαλεις για ο,τι θελεις......καπου διαβασα ομως για ακα μπριζολα...για το οποιο αμφιβαλω.
αλλα ποτε δεν ξερεις...
Γιατι αυτη δεν εχει δικαιωμα στο ερωτα????Σοφία τη λένε αυτήν στην υποδοχή; Αυτή είναι 60 χρονών ρε παιδιά. Έλεος...