Νομίζω εισαι λίγο υπερβολικός....Αυτά τα μαγαζιά δεν είναι μεν τα καλύτερα,απο άποψη χωρων,όμως οι κοπέλλες ειναι καλές και"μπριζολιάζονται" στα σίγουρα.Επιπλέον,ειναι στο κέντρο και βολευουν τους περισσότερους.
Τα υπόλοιπα μαγαζιά μπορεί να εχουν καλύτερους χωρους,όμως πάντα υπάρχει η αμφιβολία για τις υπηρεσίες και τις τιμές.Εγω πήγα πρόσφατα στο καινούργιο που ανοιξε στην Καλλιθέα,στην Πλατεια Κύπρου,και πλήρωσα 60 ευρώ για μασαζ (καλό ήταν),αλλά για παραπάνω ουτε λόγος...
Ειδικά για τον giorgospapa,τον οποιο φυσικά δεν γνωρίζω,θεωρώ οτι κάνει καλά τη δουλεια του.Ειναι moderator,ισως και να αμοίβεται απο το site,όμως οι πληροφορίες του ειναι πάντα καλές,οι ενημερώσεις εγκυρες και δεν νομίζω να εχει αρνηθεί ποτέ συζήτηση για αλλο μαγαζί.Θεώρησε οτι κάνει κι αυτός μια δουλειά.Και η δουλειά αυτή ειναι να παρέχει πλήρη ενημέρωση για τα μασατζίδικα.Δεν ειναι κακό αυτό....
Εμεις μπαίνουμε εδω για ενημέρωση και ίσως για χαβαλέ.Ομως,το site είναι μια επιχείρηση και γι' αυτό έχει και διαφημίσεις μπουρδέλλων και στριπτηζαδικων και call girls,και γι' αυτό εχει και ανθρώπους που ασχολόυνται σε καθημερινή βαση με τα τεκεταινόμενα στους χωρους αυτούς.Είναι ένα ενημερωτικό site με ειδικό αντικείμενο.Αμα το καταλάβουμε αυτό,όλα μπαίνουν στη θέση τους....