Αφού εδώ είναι thread με απορίες μπορώ να εκφράσω κι εγώ μια: πώς και δεν παίζουν πολλές ενημερώσεις για το μαγαζί της Ελένης στην Ορίμου; Διαβάζοντας το άλλο thraed είδα κάποιες αναφορές αλλα νομίζω ότιέχει μαυριστεί λόγω του 100ευρου που παίζει στάνταρ εκεί για πλήρες μενού; Ή είναι κάτι άλλο;
Εγώ παλιότερα πήγαινα συχνότατα και γενικά δεν έχω παράπονο, ναι πάιζει ενα 20αρι παραπανω από το μεσο όρο αλλά ήταν παλιά το πιο καθαρό (τώρα υπάρχουν κι άλλα) και είχε γενικά γκόμενες πάνω από το μέσο όρο (ελληνίδες και ρωσίδες - είχε μια Όλγα παλιά και μια Έλενα που έχανες τη μπάλα!!!). Άσε που εκεί εχω κάνει τα ΑΠΟΛΥΤΑ ντουέτα με Χριστίνα-Γωγώ (που πήγε η milfara η Χριστίνα ρε παιδιά) και κυρίως Ρούλα-Ειρήνη (άν τη θυμάστε αυτήν ψηλό μελαχρινό πολύ καλό μουνί αλλα "προβληματική") όπου πραγματικά το στρώνανε το πλακάκι τα κορίτσια, όχι παπαριες! Τέλος για όσους θέλουν ΚΑΙ μασαζ οι πιο πολλές δεν ανοίγανε απλά φύλλο, κάτι ξέρανε! Και από χρόνο τουλάχιστον εγώ πάντα ήμουν 1 ώρα στο δωμάτιο για το 100ρικο.
Ομολογώ πως έχω καιρό να πάω γιατί βρηκα καλά θεματα αρχικά σε Φωκιωνος και σε Στουρνάρη και πρόσφατα σε Μιχαλακοπούλου οπότε δεν έχω φρέσκια ενημέρωση για το άλλο thread... θα πάω όμως από περιέργεια να τσεκάρω... γιατί για να μην το αναφερει κανεις φοβάμαι μήπως ζητάνε κι άλλα φραγκα οπότε μάλλον υπερβαλλουν!