You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ στο Ηράκλειο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andreas_Messara
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 659K
-
- Ετικέτες
- ηράκλειο κρήτης
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
κι εμενα με ενδιαφερει φιλε....για ενα μικρο σπιτακι στην αμμουδαρα που παιζει μια μολαδαβη νομιζω το γνωριζετε ετσι?
αν δεν θελεις να γραψεις ανοικτα, δωσε μου καποια στοιχεια με π.μ.
σ ευχαριστω
το θεμα ειναι οτι ξερω να πηγαινω και οχι να ενημερωνω μιας και δεν ειμαι απο εκει!
το ειχα το τηλεφωνο αλλα το πεταξα,εμενα δεν μου αρεσε η φαση,σε αλλους μπορει να αρεσει!
θα σας το στειλω εν ευθετω χρονω
οκ φιλε, σ ευχαριστω...
εκτος απο το τηλεφωνο, γραψε και καποιες πληροφοριες (μασαζ ? πριζολα ? κλπ κλπ)
και παλι σ ευχαριστς
vendetta
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ποια είναι αυτή φίλε μου,επισης σε ποια περιοχή,μονο μασάζ με εκτόνωση?το τηλ ειναι 6933164820 ζηταει 50 € αλλα κανε παζαρι και στα 30€ κανει λιγο μασαζ υποτιθεται και εκτωνοση
κ γω ενδιαφερομαι..... εχω δοκιμασει αρκετα εδω στο ηρακλειο... κ σκεφτομαι τελευταια να δοκιμασω κ αυτη τη φαση. οποις μπορει ας με ενημερωση πσαρακαλω....στειλτε μου pm οσοι ειναι για Ηρακλειο!
σ ευχαριστω πολυ!!!στειλτε μου pm οσοι ειναι για Ηρακλειο!
highway2hell
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2011
- Like
- 142
- Πόντοι
- 1
Υπάρχει κανένα νέο?
το χει δοκιμάσει κανείς???
boobomastoras
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 166
- Πόντοι
- 16
Σκεφτομαι τον Αυγουστο να κατεβω Ηρακλειο για διακοπές. Υπαρχει ανακουφιστιριο στην περιοχή? Γενικά τι παιζει? Ειναι η πρωτη μου επισκεψη και δεν ξερω τα μέρη.
gantemoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
[URL unfurl="true"]http://badoo.com/0334452568/?r=2Lte1&p=4[/url]
Ξερει κανεις τι παιζει με τη εν λογω κυρια? Την πηρα αλλα ειχε πελατη και δε μπορουσε να μιλησει. Αρκετα αγενης στο τηλεφωνο , οπως επισης απαραδεκτο να σηκωνει το κινητο την ωρα που εχει πελατη. Δε προλαβα να ρωτησω για τιμες.
Ξερει κανεις τι παιζει με τη εν λογω κυρια? Την πηρα αλλα ειχε πελατη και δε μπορουσε να μιλησει. Αρκετα αγενης στο τηλεφωνο , οπως επισης απαραδεκτο να σηκωνει το κινητο την ωρα που εχει πελατη. Δε προλαβα να ρωτησω για τιμες.
Καλησπερα συναγωνιστες!Βρεθηκε καινουργια αγγελια μηπως ξερει κανενας περι τινος προκειτε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 256
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 493K