Κάποιος κάποια πληροφορία για εδω ? Φοιτήτρια μασάζ ... ?
Θα την δοκιμαζα φίλε αλλά "κόβομαι" στο ηλικιακό δυστυχώς.Αλλο πάλι κι αυτό...
Θα την δοκιμαζα φίλε αλλά "κόβομαι" στο ηλικιακό δυστυχώς.Αλλο πάλι κι αυτό...
επίσκεψη στο crown δευτερη συνεχομενη
μασάζ πολύ καλό αλλά μόνο μασάζ αν και ζήτησα κάτι παραπάνω...
με έχει πιάσει απογοήτευση..
όπως τα λές είναι ...
εδώ πάει το τραγούδι του Ρέμου ...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΑΑΑΑΩΩΩΩ
Δεν υπάρχει περίπτωση εδώ μέσα πλην 2-3 μέλη που έχουν βοηθήσει να σου πουν κάτι.Μα είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό!
Αν υπάρχει κάτι αξιόλογο γιατί δεν το μοιραζόμαστε να μην σκορπάμε και τα χρήματα μας δεξιά και αριστερά.. έστω και σε pm αν καποιοι νομιζουν οτι θα εκτεθούν..
αυτός είναι εξάλλου και ο λόγος ύπαρξης του site
έχω χαλάσει ένα σκασμό χρήματα και κάθε φορά λέω μπορεί να άλλαξε κάτι...
Δεν υπάρχει περίπτωση εδώ μέσα πλην 2-3 μέλη που έχουν βοηθήσει να σου πουν κάτι.
Tι να σου πω φίλε μου νομίζουν ότι είναι γκόμενες τους. Έχω γράψει αναφορές εδώ μέσα με όλες έχω επισκεφθεί. Δυστυχώς κάτι για μασάζ δεν ξέρω. Η Μαρία αμμουδάρα δεν θα την έβαζα στην κατηγορία μασάζ γιατί αν και καλό σεξ και στοματικό, μασάζ δεν είναι αυτό που κάνειμα γιατί δεν το γράφουν εδώ...δυο φορές crown και αλλες δυο φορες στοsoft touch και δεν εχει γινει τιποτα αν και το εχω ζητησει...
αν κάποιος έχει εμπειρία σε κάποιο μασάζ η στα συγκεκριμένα γιατί δεν το αναφέρει να μη χαλάμε την ώρα και τα χρήματα μας..
απλό είναι ...
για αυτη την αγγελια εχουμε αποψη???
"ΚΟΠΕΛΕΣ
Ηράκλειο
Ελληνίδες (2) 35 ετών αρκετά εμφανίσιμες προσφέρουν θεραπευτικό χαλαρωτικό μασάζ με 4 χέρια στο χώρο τους ή κατ' οίκον. Κλήσεις με απόκρυψη δε θα απαντηθούν."